- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Çamaşır suyu tavsiye etmem çünkü en sevdikleri şeymiş ilaç firması öyle söylemişti
ayyy korkutmak gibi olmasın da biz çok çektik onlardan ayyy tiksindim bak yine kaşıntı tuttu.onlar daha arsız daha beter.evi tadilat yaptırıcaz diye ilaçlatmadık parkelere fayanslara kadar yeniden yapıldı bütün mobilyalar değişti tam yerleştik yine çıktılar ilk akşam! ilaçlattık çok şükür bitti oturduğum yerde duramıyordum sürekli psikolojik kaşıntıdaydım.2 saat mi ne girmemiştik eve.hamam böceği değil tesbih böceği
günü olduğu zaman yaptırabilirim aslında evet
ayyy korkutmak gibi olmasın da biz çok çektik onlardan ayyy tiksindim bak yine kaşıntı tuttu.onlar daha arsız daha beter.evi tadilat yaptırıcaz diye ilaçlatmadık parkelere fayanslara kadar yeniden yapıldı bütün mobilyalar değişti tam yerleştik yine çıktılar ilk akşam! ilaçlattık çok şükür bitti oturduğum yerde duramıyordum sürekli psikolojik kaşıntıdaydım.2 saat mi ne girmemiştik eve.
Hamam ve kalorifer böceği için geçerlihamam böcekleri için mi yoksa genel olarak böcekler için mi
ben de duymuştum onu böcek çıktıkça çamaşır suyuyla silerdim sonra okuyunca limonlu portakallı parke temizleyicilere geçtim rahata erdim biraz.
Bu tesbih böcekleri nemli,rutubetli evlerde oluyor.Bulundukları yerlerin kupkuru olması gerekiyor.sabah sabah bile görüyorum annem de anca su döküyor tuvalete
gerçekten bıktım ya.
Kalorifer böceği sanırım. Nemli yerlerde olur. Kuşaga giren de derlerselam hanımlar evde bir tür böcek çıkmaya başladı. adını bilmiyorum arattım bulamadım antenli kahverengi köşeli bir böcek.
koridorda ve odaların hep kapı ağızlarında denk geliyordum. neyse sonunda kaynağını bulduk küçük tuvalet giderigider kapaklı ama yine de geliyor tekrar değiştirilecek, olmadı klozet taktıracağız. o kısmı tamam ama annem ilaçlattırmayı asla kabul etmiyor. zehirleniriz ilaç zararlı diye fobisi var. tamam zararlı elbet ama böcek de zararlı yani resmen lağım böceği evde dolanıyor.
e bende de böcek fobisi var. kendim böcek ilacıyla duvar kenarlarına vs sıktım ama ne kadar etkili olur bilmiyorum. başka ne yapabilirim sizce? bu evden de yakında taşınmayı düşündüğümüzden eski büfeler vs çok fazla eşya var ve temizlik zor. annem de ay o lazım olur bu lazım olur diyip atmamaya çalışan biri dolayısıyla her yer eşya. e daha 6 ay kadar buradayız ama ben böcek çıkınca odamı kırklıyorum resmen ama tüm eve gücüm yetmez eşya ve dağınıklıktan dolayınapıcağımı şaşırdım bana bi akıl lütfen.
Raid Max bu konuda uzman,4 hafta etkili .
Yuvalarına, supürgeliklere sıķın sonuç alacaksınız.
Bu tesbih böcekleri nemli,rutubetli evlerde oluyor.Bulundukları yerlerin kupkuru olması gerekiyor.
Eve ilk taşındığimizda yorulduk diye akşam yemeğini dışarda yedik eve bir döndük ki mutfak tezgahının üstü kalorifer böceği (hamam böceği) aklımı yiyecektim neredeyse.
İlaclama firması çağırdim.
Güya sabah evde ölülerini bulacaktik ama maalesef hiç güzel ilaclamadilar ve olmedilerde zaten.
Eşimle kollari sıvadık.
Detan, Raid aklınıza ne gelirse aldık evin her yerine bastık ilaci.
Ama öyle böyle değil tam 400 TL'lik ilaç yedi.
İki gün eve uğramadik. Döndüğümüzde hepsi ölmüştü.
Bu jel yemlerden de önlem olsun diye çıkabileceği yerlere sıktık 2 senedir hiç denk gelmedim.
Kökleri kurumadikca tekrar tekrar çoğalıyorlar.
Kalorifer böceği sanırım. Nemli yerlerde olur. Kuşaga giren de derler
Kulağa olacaktıaa öyle mi? ondan aldırmıştım sıktım ama daha da sıkıcam aşırı sıkmadım. o sanırım direkt öldürmüyor yuvasında öldürüyor değil mi? hala dolanıyorlar da umarım yuvalarına götürüyorlardır diyorum
evet ama ananem sağolsun günde 10 kez abdest falan alıyor önünü kesemedikbi bakıcaz çaresine.
markette var mı jel yemlerden? bizimki sanırım hamam böceği değil başka bir tür tesbih böceğibe benzettim ben
kuşağa mı giriyorgirmesin yaaa.
valla ev sıcak ve nemli sonuç olarak evet bastılar.
Kulağa olacaktı
Bizi de böcekler basmıştı maşaallah çok etkili daha da çıkmadılar hamdolsun :)aa öyle mi? ondan aldırmıştım sıktım ama daha da sıkıcam aşırı sıkmadım. o sanırım direkt öldürmüyor yuvasında öldürüyor değil mi? hala dolanıyorlar da umarım yuvalarına götürüyorlardır diyorum
Bizi de böcekler basmıştı maşaallah çok etkili daha da çıkmadılar hamdolsun :)
Yuvasında öldürmekle beraber çıkmalarını da engelliyor, bi nevi kalkan gibi düşünün ❣
dip köşe her yere sıkın umulmadik yerden çıkıyorlaraa evet sıktığım taraflara gitmiyorlar. şimdi fark etrim. mutfağa doğru sıkmadıydım sıkayım bari gitmesin.
dip köşe her yere sıkın umulmadik yerden çıkıyorlar
yok birşey olmaz inşaallah yalnız eczaneden maske alıp takın isterseniz. ilaç kokusuz ama tabii ne olur ne olmaz. yarın ilk işiniz maske almak olsun sonra dip köşe ilaçlarsinizzehirlenicez diye korkuyorum
yok birşey olmaz inşaallah yalnız eczaneden maske alıp takın isterseniz. ilaç kokusuz ama tabii ne olur ne olmaz. yarın ilk işiniz maske almak olsun sonra dip köşe ilaçlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?