her turlu hayvan korkusundan bahsedebilirizama kirkayak saldirmior yani
![]()
az önce dedim kuzum saldırıyor. Annanemim bacağını ısırmış,günlerce kadının bacağı büsbütün mosmor kalmış.. zira dedecim kurtarmış,Allah göstermesin kolum kadar olanları var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her turlu hayvan korkusundan bahsedebilirizama kirkayak saldirmior yani
![]()
ikimizde ayniyiz benimde ewime cekirge girdiginde bende salonda oturmadim esimi aradim adam ta isten ewe cekirge oldurmeye geelecekti otobus bulamamis snra babasini aradi o geldinobet tuuttu cekirgeye ama ben balkon kapisini actimda cekirge cikti o zmana kadar aglamaktanda helak olmustum
![]()
Ben de çok korkarım en fazla da arıdan.Öyle böyle değil.Çevremdeki insanlar rahatsız oluyorlardı korkudan.Fobi mi diye düşündüm psikiyatristime gittim.Belgesellerde ya da kitapta görünce korkup korkmadığımı sordu.Beinm için sorun değildi..Bana daha sonra şöyle tavsiye verdi.Annem bir arı öldürdü ölüsünü elleyip kendimi alıştırmaya çalıştım.Tabii çok üstüne düşemedim ama bu yaz mutlaka kurtulacağım bundan..
Bir de bazıları vardır anlamazlar ne korkuyorsun küçücük hayvandan derler,dövesim gelir onları.![]()
kedidende tiksiniorum gelip zorlar bacaklarina her yerine dolaniyorvallaa öyle canim yaa
kücükken bende cok oynardim hic korkmazdim ama yok simdi bakmak bile istemiyorum böceklere falan... gerci simdi evde kedim var eve giren sinekleri yakalayip yiyorbenim öldürmeme bile gerek kalmiyor:)
az önce dedim kuzum saldırıyor. Annanemim bacağını ısırmış,günlerce kadının bacağı büsbütün mosmor kalmış.. zira dedecim kurtarmış,Allah göstermesin kolum kadar olanları var![]()
kedidende tiksiniorum gelip zorlar bacaklarina her yerine dolaniyor![]()
dedigin gibi ALLAH GOSTERMESIN:)az önce dedim kuzum saldırıyor. Annanemim bacağını ısırmış,günlerce kadının bacağı büsbütün mosmor kalmış.. zira dedecim kurtarmış,Allah göstermesin kolum kadar olanları var![]()
hadi beeeeeeama bende misafirleri ugurlamak icin disari cikmistim baktim yerde cekirge yatiyo ters dönmüs iyyhhh acayip büyüktü bide nasil tiksindim gecemedim onun oldugu yerden
![]()
Ben de asiri korkarim. Ne tur bir bocek, sinek, karinca oldugu hic farketmez. Hafif bir kriz geciriyorum sanki onlari gorunce. Ben hep boyleydim. Alisik degilim gormeye, onlarla yasamaya, ondandir diye dusunuyorum. Yillarca sehirde, 1 tane bile bocek olmayan bir evde buyudum. Simdi ise daha kirsal bir yerdeyim ve bu haserelerle karsilasma sansim yuksek oluyor. Goruntuleri cok korkutucu bana gore.
uuuu varmi gercekten okadarlari yaa
ayyy bana biseyler oluyor yaaa etrafima bakinip duruyorum belki böcek möcek vardir diye :18:
demin bi kelbek ucusuyordu tesisati hazirladim gordugum an gebertecemuuuu varmi gercekten okadarlari yaa
ayyy bana biseyler oluyor yaaa etrafima bakinip duruyorum belki böcek möcek vardir diye :18:
yok gülüm heryerde olmuyor onlar. onların evi giriş kattı,onun dışında etraf ağaçlıktı ve zaten bunun dışında böcek muhtemelen yolunu şaşırmıştı.
kol kadar dedimde misal yani ama epey büüyükler
bakmak istemeyen olabilir,resim böcek içerir
http://galeri.uludagsozluk.com/49/kırkayak_36904.jpg
walla :) bi keeresindede koyde terligimin icine kurbag girmis bende giydim ne bilim ayagimin altinda civik bisey bi baktim kurbag ben tabi yine bi yandan ayagimi yikiiyorum bi yandan agliyorum![]()
hem urkutucu hem tiksinti ne bilem yaw evimde yok ama yaz geldii kesin cikarlar bi yerden bide orumcekler ag yapior duvara bigun bakmasan bende sehirde yasadim binada hamam bocegi vardi ay ne sen sor ne ben soyleyim ewede giriyor tabi aksam lavaboya kalkinca burun buruna geliozsimdi ewlendim ewimde yok yine bigun yemek yiyorum aklima geldi hamam bocegi bi baktim balkon kapisindan bitane gelmesinmi yemegi zehir etti bu seferde bi cesaret oldursemmi oldurmesemmi sonra oldurdum ama ne sen sor ne ben soylim
![]()
buna cok güldüm
igrenccccc yaaaaa
cok talihsizim,
örümcek agi dedinde aklima geldi, kücükken bisiklet sürerken hep yüzüme ag dolanirdi offff sini olurdum hemen eve gidip yüzümü saatlerce yikardim ya sonucta o aglarin böceklerin neresinden ciktigi belliigrenc bisey yaaa
![]()
yok gülüm heryerde olmuyor onlar. onların evi giriş kattı,onun dışında etraf ağaçlıktı ve zaten bunun dışında böcek muhtemelen yolunu şaşırmıştı.
kol kadar dedimde misal yani ama epey büüyükler
bakmak istemeyen olabilir,resim böcek içerir
http://galeri.uludagsozluk.com/49/kırkayak_36904.jpg
demin bi kelbek ucusuyordu tesisati hazirladim gordugum an gebertecem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne ewde bundan gorsem kendimi bakirkoyde bulurum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok kotu yaa ruyama girmez insallah bide kolunun uzerine koymus adam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa her tarafim kasinmaya basladii
![]()
abooovvv ayy baygınlık geçirmek üzereyim
:120:
gebert anacimmmizin verme eve girmelerine
ama hakkatende kirkayaklarin okadar büyük olacaklarini hic zannetmezdim ya suan halimi bi görsen görende bitlendim sanaracayip kasinti tuttu hertarafimi yaaa :18:
sende aglarin arasinda ne gezion![]()
ben yarin bakirkoye basvuru yapiorum
![]()
bende oyke ne bicim kirk ayakmis :S ben kucuk yesil saniom bu ne ewe girse ben ayilir ayilir gene bayilirim![]()
valla canim haklisin, bisiklet sürmeye hep ormana giderdim ordada her seferinde aglara yakalanirdim :95::95: