Böceklerden korkmak...

dua etde ari gelmemis odaya, walla bi sokar anamiz aglar:1:

anam değilde arı beni ağlatmıştı hemde 2 kez, bi alnımdan soktu, bide ensemden, ama benim suçum yoktu, abim arı kovanına su dökmüştü, suyuda ben vermiştim susamışlardır diye:1: küçüktüm, oda geldi beni soktu bende arıya küsmüştüm ben ona su veriyom o beni sokuyo diye:1: arı kovanına çomak sokulurmu heç

bakiyorumda kimsenin uykusu gelmiyo, benimde gelmiyo ama sabah okul yolu bekler, iyi geceler size:5:

anam değilde arı beni ağlatmıştı hemde 2 kez, bi alnımdan soktu, bide ensemden, ama benim suçum yoktu, abim arı kovanına su dökmüştü, suyuda ben vermiştim susamışlardır diye:1: küçüktüm, oda geldi beni soktu bende arıya küsmüştüm ben ona su veriyom o beni sokuyo diye:1: arı kovanına çomak sokulurmu heç

:60::60::60::60::60::60::60::52::52::52: omursun wallaaa

ayy yazziikkk :52: nerden bilsin ari aslinda senin onlara iyilik yaptigini :60::60::60:
suyu veren su kücük kizdi diye gelip seni sokmus :60::60::60:

gacısına sahip çıksın yaw:1:
he he
aminn :27: ama hakkatende öyleler yaaa :120::120:

evet...böööööööööög

sen yinede bas terligi :60::60::60::60::60::60:
bencede...
dua etde ari gelmemis odaya, walla bi sokar anamiz aglar:1:
uzak dursun hepsi...
kendin aranmisin sekerim ele basi senmisin :D:D
bakiyorumda kimsenin uykusu gelmiyo, benimde gelmiyo ama sabah okul yolu bekler, iyi geceler size:5:

sanada iyi geceler canim ALLAH zihin acikligi versin diger konunada yorum yaptim okumadan gitme :):1:

Back
X