Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kiz onlardami harem kursunnn![]()
gece gece ne cok güldüm amaayazik size kim bilir o tikenleri üzerinizden cikarmak icin ne kadar ugrasmissinizdir
oyle oldu
demi ama![]()
laf lafi acarmis sekerim![]()
nirde gordun ay sesimizemi geliolar nedir yoksa odami uye bu siteye![]()
amannn amann kurmasinn istemem ben onca kumaaa![]()
konuda konuyu kapatirmis![]()
hemen öldür hemen![]()
sen dedin ya tr erkekleri ornek alsin![]()
sen dedin ya tr erkekleri ornek alsin![]()
o benden kaçıyo ben ondan,çığlık attım gene, midem bulanıyo, allah günah yazmasın ne iğrenç hayvan ya
dua etde ari gelmemis odaya, walla bi sokar anamiz aglar![]()
anam değilde arı beni ağlatmıştı hemde 2 kez, bi alnımdan soktu, bide ensemden, ama benim suçum yoktu, abim arı kovanına su dökmüştü, suyuda ben vermiştim susamışlardır diyeküçüktüm, oda geldi beni soktu bende arıya küsmüştüm ben ona su veriyom o beni sokuyo diye
arı kovanına çomak sokulurmu heç
anam değilde arı beni ağlatmıştı hemde 2 kez, bi alnımdan soktu, bide ensemden, ama benim suçum yoktu, abim arı kovanına su dökmüştü, suyuda ben vermiştim susamışlardır diyeküçüktüm, oda geldi beni soktu bende arıya küsmüştüm ben ona su veriyom o beni sokuyo diye
bakiyorumda kimsenin uykusu gelmiyo, benimde gelmiyo ama sabah okul yolu bekler, iyi geceler size![]()
he hegacısına sahip çıksın yaw![]()
bencede...aminnama hakkatende öyleler yaaa :120::120:
evet...böööööööööög
sen yinede bas terligi![]()
uzak dursun hepsi...dua etde ari gelmemis odaya, walla bi sokar anamiz aglar![]()
kendin aranmisin sekerim ele basi senmisinanam değilde arı beni ağlatmıştı hemde 2 kez, bi alnımdan soktu, bide ensemden, ama benim suçum yoktu, abim arı kovanına su dökmüştü, suyuda ben vermiştim susamışlardır diyeküçüktüm, oda geldi beni soktu bende arıya küsmüştüm ben ona su veriyom o beni sokuyo diye
bakiyorumda kimsenin uykusu gelmiyo, benimde gelmiyo ama sabah okul yolu bekler, iyi geceler size![]()