Böcekli möcekli birşey

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.697
208
:KK53::KK53:Herkese selam bayanlar:21:
Dün gece buradaki hayvanlı mayvanlı dövüşten sonra, evrenin bana, hayvan sevgine layık değil ama al sana hayvanın babası’ deme şekli sanırım bu . Nasıl bir örümcek bu anam babam? Oy ben nerelere gideyim . Mune Mune sen belki bilirsin , Çiçek’ten böcekten mi geldi bu ? Zehirli midir ? Yavruları var mıdır? :KK17: Attık dışarı , eşim karşı caddeye geçip attı , gelip evi tekrar bulmasın diye:rapci:

Eklentiler

• FB444334-39EB-4841-8F3E-16CBDCADAED2.webp
    FB444334-39EB-4841-8F3E-16CBDCADAED2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 180
:KK53::KK53:Herkese selam bayanlar:21:
Dün gece buradaki hayvanlı mayvanlı dövüşten sonra, evrenin bana, hayvan sevgine layık değil ama al sana hayvanın babası’ deme şekli sanırım bu . Nasıl bir örümcek bu anam babam? Oy ben nerelere gideyim . Mune Mune sen belki bilirsin , Çiçek’ten böcekten mi geldi bu ? Zehirli midir ? Yavruları var mıdır? :KK17: Attık dışarı , eşim karşı caddeye geçip attı , gelip evi tekrar bulmasın diye:rapci:

Sıcak yerde misin? Buna benzer geçenlerde biz de gördük, perdenin arasında. Eşim sineklikle dışarı attı, bir daha görmedik.

Tarantulanın uzaktan akrabası gibi:P
Gözlemleyin evi olmazsa ilaçlatırsınız ama bi kırkayak kadar ürkütmedi beni

:KK57::olamaz:Aslında normalde sıcak sayılmayan bir yerde yaşıyorum Almanya’da . Bu aralar baya sıcak gerçi 26-27 ‘ yemin ederim dün akşamkilerin ahı tuttu

Ben bir kere ayni bu orumcegin onbiryasindaki kuzenini gordum. Tabi gormeden once parmagimla durtuyorum ne la bu diye, Askim ya koltugun arasina birsey kacmis siyah bu ne diyorum. Ben durtuyorum parmakliyorum hayvan koselere siniyor Ben de parmagimla itiyorum saniyorum, sonra bir hareket bir bacak Gör, anaaammm bocekmis ya bu. Ciglik cigliga evin icinde kosturduk esim de cok korkar. Elektrik supurgesine cektik parmagimla Bas Basa kaldim :KK53:

Heryerin altına baktım şimdilik asayiş berkemal. 2 gün benden ses çıkmazsa bilin bizi yedi örümcek :KK17:

Back
X