gunaydın arkadaslar...okula gec kaldım...evden cıkmam lazım su an...okuldan gelınce gorusuruz...
bu arada bugun tartı gunumdu...veeeee tartıldım... 53.3 um :))) cok mutluyum cokkkkkkk...
çookk sevindim tatlımmgunaydın arkadaslar...okula gec kaldım...evden cıkmam lazım su an...okuldan gelınce gorusuruz...
bu arada bugun tartı gunumdu...veeeee tartıldım... 53.3 um :))) cok mutluyum cokkkkkkk...
bocum bende haberler neden kötü ya..
sabah tekrardan 60.5 çıktım..
gece spora bile gittim işten çıkışta..
45 dk tempolu yürüyüş yaptım.
kilo mu aldım yani
nden şiş çıktım ki sabah sabah_?
tartı yanlış mıydı neydi anlamadım neye uğradığımı şaşırdım..
üstelik 6:30dan sonra ağzıma bir lokma bişi sokmuyorumm
demotive olmak istemiyorum!!
çookk sevindim tatlımm
darısı banaaa
canım spora yenimi başladın
nekadar fazla çıktın
fazla çıkmanın bir çok sebebi olabilir
1:spora yeni başladıysan bazıları spor yaptığı halde 1 2 hafta kilo veremiyormuş ama vücud sıkılaşıyor kendini topluyormuş
2:kabızlık olabilir oda enaz yarım kilo farklı çıkarıyor
3:vücud ödem toplamış olabilir (bu bendede oluyor bazen)
4:tartı bozuk olabilir (buda görülebilecek en nadir sebeplerden biri)
bence üzülme hergün tartılma bol su iç ödemin iner haftada 1 tartıl canım haftaya bak nasıl 59lu rakamları göreceksin
bocum bende haberler neden kötü ya..
sabah tekrardan 60.5 çıktım..
gece spora bile gittim işten çıkışta..
45 dk tempolu yürüyüş yaptım.
kilo mu aldım yani
nden şiş çıktım ki sabah sabah_?
tartı yanlış mıydı neydi anlamadım neye uğradığımı şaşırdım..
üstelik 6:30dan sonra ağzıma bir lokma bişi sokmuyorumm
demotive olmak istemiyorum!!
sevgili bocum =)
başından beri yazmış olduklarını okudum da yani neredeyse şu diyet maceralarında aynı olduğumuzu farkettim..
artık şu mesajını da okuyunca hah tamam dedim tam aynıyız işte...
aynı sorunların içindeyiz..
yap hep ya hiç felsefesi!
ben 1 tane biskrem yesem derim ki aha gitti diyet ve saldırırım hemen yemeklere nasılsa bozdum die..
yapınca ytam yapıyorum
bu arada kilolarımız da yakın canım
ben 45 kilodan 60a çıktım.
şimdi 1 haftadır diyetteyim..
hemen hemen diyetimiz bile aynı öle diyim
elma sirkesi sıcak su içmek vs.
aynen ben de sıcak su içiyorum
ve yudum yudum içmek lazım
insanlar sürekli çay içer ya
ben de sıcak su koyar ılıyana kadar içerim onu öyle yavaş yavaş
bi kere metebolizmaya çok daha iyi benim bildiğim..
sıcak derken kaynar olmayacak tabi kaynar suyu koyup
hafif ılıyınca içiyorum ben.
neyse sonuç olarak
azmin iraden beni motive etti arkadaşım
dedim ki ben de buraya yazayım
diyetim benim şöyle yani tam bir liste takip etmiyorum ama yediğim şeyleri yazayım bugün:
(bu aradsa diyete gireli tam 1 hafta oldu - boyum 157 cm kilom: 59 başlangıç kilom:60 hedef kilom: 45-47
sabah:
uyanınca birkaşık elma sirkesi ve su
4 kaşık nesfit bir bardak süt ile
ara
1 armut
öğle
ton balıklı salata
ara
1 paket wasa + 1 bardak yağsız ayran
henüzbu öğünü yemedim ama yemeğimi evden getirdiğim için ne yiyeceğim belli:
akşam:
4 adet haslanmış enginar
nasıl menüm beğendin mi? akşam yemeğinden 2 saat sonra gibi de 1 porsiyon meyve yiyorum
yani bi haftadır hemen hemen bunu uyguluyorum ufak değişiklikler olabiliyor..
tabiki gün içinde bol yeşil çay ve su tüketimini de ekleyeyim.
onları asla bırakmıyorum..
bir hafta zor geçti haliyle ilk bir hafta alışmaya çalışıyor insan
ilk planım 50ye düşmek bi zaman dilimi koymuyorum kendime ama temmuz sonu düşmüş olsam 50ye ilk etapta güzel olur diyorum=)
sonra da beş kiloyu vermeye çalışıcam
inşallah başarırız diyorum..
gunaydın arkadaslar...7 de uyandım...egzersızlerımı yaptım...elma sırkelı suyumu ıctım ve kahvaltı yaptım...
kahvaltım....
salatalık domates
1 haslanmıs yumurta
beyaz peynır
2 bardak sekersız cay ıctım...
bırazdan okula gıdecem...yanıma sandvıc yaptım onu goturecem ve altınbasak ve de erık goturuyom...bıtkı caylarım da hep yanımda...
sabahları ekmek yemiyormusun bakalım senn
dünkü menündede yoktuu
ben de leslie yapıyorum 5 mil,ben de buradan devam etmek istiyorum zayıflama günlüğüme,diğerleri biraz yapay geliyor bana yaa,doğumdan sonra 77 kiloydum ama bu işi bir dur demek lazımdı,inanın kendimden nefret der olmustum eşimle beraber olmak istemiyordum o denli kendimden tiksinmiştim..ama cok şükür 1,5 ayda 12 kiloya yakın verdim ben de inanamadımcevremdekiler emzirmenin de cok etkisinin olduğunu sölediler..cok sıkı bir diyet değildi benimki de...haftada bir kaçamak hakkım vardı bu bir dondurma,künefe,lahmacun işte o hafta canım ne cektiyse yedim..abur cuburu da kestim tamamencok canım ckerse dilim kek yedim kahvaltıda tabi ekmek yemeyerek o da arada bir,pirinç pilavı yok tabi,bulgur o da arda bir..şimdilik bu kadar birbirimize destek cıkalım samimi bir konu olsun cok istiyorum bunu
Günaydın canım. Nasıl gidiyor?
selamlar bocum=) tek tek tüm sayfaları okudum :) ben de diyete başlamak istiyorum ama çok iradesizim bu konuda. bu sabah başlamıştım mesela ama mutlaka dayanamayıp kaçırdığım şeyler oluyo a:s benim boyum 1,58 kilom yatarken tartıldığımda 55 civarı çıkıyo. sabahla akşam arasında 1,5 kilo kadar farkediyorum resmen =) vermem gereken bi 5-6 kilom var.. burdan aldığım gazla yarın daha iradeli olmaya çalışıcam inşallah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?