bodrumda yaşayan hamişler var mı??

merhaba canım bende güvençeri iyi diye duydumda orda doğum olmuyor mu?arzukızımın dediklerinden sonra bende şimdi kara kara duşunuyorum nerde doğum yapcam diye....bodrum devlet için hiç iyi şeyler duymadım bende...bodrum dışında olmak gibi şansım yok erken doğum riskim var ve 2 haftadır hareketsiz yatıyorum....başka neresi olabilir acaba fikrin olursa beni bilgilendirir misin?birde inter tıp varmış fikriniz var mı???

Canım tüm hamileliliğim boyunca her şeyin çok iyi gittiğini söyledi, 38. haftaya geldiğimizde de bebeğin 2 hafta geride olduğunu söyledi ben şaşırdım bir hafta önce herşeyi olan bebek nasıl olurda 2 hafta geriye gider. Bir şey anlamayınca panikledi ve beni İzmir'e yönlendirdi ya da dürüstçesi başında savdı. Ben izmire gittim doğumum başlamıştı ancak kontrollerde bebeğin kalp atışı bulunamadı ve ölü doğum yaptım. Tahir bey riskli gebeliklerde tecrübeli değil. Çevremden de edindiğim ve tecrübe edindiğim kadarı ile riskli gebelik farklı bir uzmanlık gerektiriyor böyle bir doktor da maalesef Bodrumda yok. Başta Tahir beyin çok iyi olduğu düşünmüştüm güler yüzlüydü ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Kendisinin doğum yaptırdığı başka kişilerle de konuştuğumda kendisinin doğumda telaşlı olduğunu söylediler. Benim kendisi ile yaşadığım bir sorunda ben şeker hastası olmama rağmen bana şeker yüklemesi yaptırdı beni komaya sokuyordu, hayatımıda tehlikeye tabii. Birde doğum yaklaştıkça ben normal doğumda ısrar edince sende göbek fıtığı var olmaz dedi halbuki böyle bir sorunum yok hatta bebeğim normal doğum ile dünyaya geldi. Kafanı karıştırdığım için üzgünüm ancak canım çok acıdı tahmin edeceğin gibi, 9 ay boyunca güvendiğim bir doktor yüünden 9 ay boyuca taşıdığım benim parçam olan bir varlığı kybettim

Ben intertıpa çok yakın oturuyorum orası içinde güzel şeyler duymadım. İzan da Süleyman Beyin methini çok duydum bir defa da kontrole gitmiştim önceki hamileliğimde genç olmasına rağmen bilgili ve ilgili bir doktor. Orayıda düşünebilirsiniz.Hastane personeli nasıl bilmiyorum ama temiz bir yer gibi geldi bana

canım benim tabiiki kolay değil ya tam bebeğini kucağına alacakken çok uzuldum inşallah bu sefer allah ikinizi sağ salim kavuşturur canım!hepimizin bebeklerine bize sağlık versin!bilgin için çok teşekkür ederim...ben şimdi nereye gitcem onu duşunmeye başladım..erken doğum riskim olduğu için bodrum dışı için geç kaldım zaten allah kolaylık versin bize....

İzan nerde peki canım hiç duymadım ben...özel mi orası peki ya güvençerdekiler hakkında bir bilgin var mı???

İzan nerde peki canım hiç duymadım ben...özel mi orası peki ya güvençerdekiler hakkında bir bilgin var mı???

Güvençer Şermin hanım yetkin bir doktor ancak hangi hastane ile anlaşması var bilmiyorum maddi olarak külfetli olabilir, İzan Milasta SGK anlaşmalı özel bir hastane bodrumdakilere göre iyi bir hastane tavsiye ederim. Allah hepimizin yardımcı olsun, sağ salim elimize almayı nasip etsin inşallah.

ayrıca güvencer in kendi kliniğinde de doğum oluyor dıye duydum ben..haftaya gittiğimde sorayım bi sermin hanıma..ama külfetli olur diye düşünüyorum..

milastaki bayan doktorun adı evrim'di..şimdi hatırladım..bu doktoru araştır bir canım sen..bu doktora da herkes çok iyi tecrübeli diyor çünkü..konusursun bi..riskli benim gebeliğim dersin doğuma kendi girer hem..ben ocak sonu gibi gitmeyi düşünüyorum evrim hanıma..

felsefiket canım güvençerdekilere bir sorarasan memnun olurum...bu arada mitdowna gelirsem bulurum seni:))))))bende yalıkavağa yolunuz düşerse beklerim...arzukizim sizide....

merhabalar kızlar!nasılsınız hasıl gidiyor hamileliğiniz sizin bebişlerin doğumu sanırım yakın tarihlerde....bu arada ikinizde çalışıyorsunuz sanırım (arzukizim felsefiket) beslenmeniz nasıl?zaman buldukça paylaşın sizleri bebişleri merak eder teyzesi...sağlıcalıkla kalın....

Selam rina oğlumla biz gayet iyiyiz çok şükür, bebeğimi biraz aşağıda taşıyormuşum o yüzden çabuk yoruluyoruz :) ben işten ayrıldım şu an evdeyim tek uğraşım bebeğimi beklemek :) bu sene babamız bize bakacak, oğlum biraz büyüdüğünde ben de yeni bir iş arayışında olacağım. Sizde durumlar nasıl, umarım her şey yolundadır.

merhaba arzukizim!iyi olmaniza sevindim...evet senin dinlenmen doğru olur iyi yapmışsın...bende senin gibi evdeyim ben hamileliğim 6 ayına kadar biraz fazla ayakta kaldim hep yorgun argin kendimi zor taşıyordum sürünsemde gidiyordum iş yerine ki kendimizin olmasına rağmen ..bu arada cafe resturant ve hediyelik eşya satan kendi çapinda bir yerimiz var..neden kendimi o kadar zorladiysam sonra artık kendimi taşıyamaz oldum bizimkide oğlan..benimde oğlum aşağıda ve biraz ayakta kalayım bayginlik geçiryorum sanki gün geçtikçe şağıya iniyor ayaklarını kaburgamda hissederdim şimdi göbek deliğimin biraz üstünde hissediyorum o yuzden nerdeyse hep oturyor yada yatıyorum..bizim babamıza kaldı işten eve evden işe gidiyor eve gelince de yemek bulaşık baba bayağı yorgun napalim oğluşlarımın sağlığı yerinde olsun değil mi..!!?burda da akrabalarımızda yok gelip yardım etsin...bizde evde yatıyoruz şişcez bu gidişle...gerçi ben şişiyorum bebişte fazla bişey yok..siz ne durumdasınız canım dikkat etmemiz lazım oğlan bebişler anneyi biraz uğraştiryorlar sanrım...bebişlerimiz iyi olsunda herşey onlar için...

Bana evde oturmak kilo bakımından hiç mi hiç yaramadı, zaten zayıf biri değildim şimdi iyice şiştim Bizde de işlerin çoğu babamıza bakıyor. ben sadece ev süpürme ve yemek işi ile ilgileniyorum onun dışında herşeyi eşim yapıyor sağolsun. Dün annem bize sürpriz yapmış yanımıza geldi bir hafta rahatım. İnsanın çevresinde yakınının olmaması zor gerçekten, hele ilk taşındığımız dönemde çok daha zor geliyordu, hiç aklımda olmayan insanları bile özlüyordum. Zamanla alıştık tabii ama tercih yap deseler bugün dönerdim İzmir'e
Dükanınız ne tarafta, eşin de geç geliyordur başında durması gerekiyorsa. Neyseki sezona denk gelmemiş hamileliğin daha yorucu olabilirdi.

evet canım ya bende kilo aldım evde oturunca.oysa hamileliğimin 24.haftasına kadar hiç kilo almamıştım sonra bir kilo aldım şimdiye kadar 10 kilo aldim hızlı kilo alıncada kendimi taşımakta zorlaniyorum...en idealı kaç kilo alsırsan al dağılmış bir şekilde almakmış...yalıkavak gerişaltında yerimiz evde yalıkavakta yani arabayla arası 5 dakka yakın..bişey olunca eşim 5 dakkada evde oluyor gerçi sezonda değiliz geç gidiyor erken geliyor eşim...ne güzel annen gelmiş gözün aydın tadını çıkar!!benim anne yurt dışında...olsun allah sağlık versinde herşey oluyor...bu arada yeni yılınız kutlu olsun!yeni yılda allah bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…