merhaba sema nasılsınız bebiş nasıl?dün devlete kan verdim o evin yanındaki şubesine gittimde...İskender beye denk geldim...ben sadece kan vermek istiyordum o muayenede yaptı...bakti ultrasyona hiç birşey demedi....ben bebeğin durumu nasıl görünüyor dedim...nst çekil o zaman öğrenirsin dedi..yani ben sormadan drun bazı şeyleri söylemesi gerek değil mi mesela durumu iyi konumu iyi falan gibi...sonra kanımı verdim çıktım...ben ilgiye alıştığım için mi soğuk geldi bilmiyorum...belki doğumda iyidir onuda bilmem..bu arada sen benden fazla muayene parası veriyormuşsun...güvençer bayağı pahalıymış demek kilinik olmasına rağmen...ben 90tl muayene parası ödüyorum...100de 10 indirim normalde zaten 100tl...bencede herkes içinin rahat ettiği yerdemuayene olmalı gersi boş...sonuçta önemli olan güven....
slm felsefiket nasılsın canım?nasıl gidiyor...bebiş ve sen nasılsın büyüdü bebişler dimi...kontrolun nasıl geçti?ne durumdaymış bebiş? bu arada arzu kizim yok iyi midir merak ediyorum...arada yazın merak ediyorum bebişleri sizleri.....allah hepimizin yardımcısı olsun!!!
merhabı rina32 iyiyim canım sen nasılsın? çok şükür her sey yolunda canım..ben de bebek de çok iyi durumdayız..sen nasılsın bebişin nasıl güzelim..ayy senin çok az kaldı yaa ne güzel :) arzukızım yok evet gecen görduydum onu diğer konu baslıklarında işteydim cevap atamadım aklımız sende diye :) bir daha da kaybettim bulamadım onucanım benim allah hepimizin yardımcısı olsun..
slm felsifiket nasılsınız?iyisinizdir umarım...bizde artik sona yaklaşıyoruz...zorlaştı ağırlaştım bebek aşağıda taşımak zor oluyor..bi taraftan heycan korku sardı ...allah kolaylık versin inşallah dua edin....kendinize dikkat ediniz...
Selam canım, arkadaşım yakinda doğum yapacak, acıbadem Sezeryan SGK li 3500 demişlerbodrum içi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?