bodrumda yaşayan hamişler var mı??

merhaba sema nasılsınız bebiş nasıl?dün devlete kan verdim o evin yanındaki şubesine gittimde...İskender beye denk geldim...ben sadece kan vermek istiyordum o muayenede yaptı...bakti ultrasyona hiç birşey demedi....ben bebeğin durumu nasıl görünüyor dedim...nst çekil o zaman öğrenirsin dedi..yani ben sormadan drun bazı şeyleri söylemesi gerek değil mi mesela durumu iyi konumu iyi falan gibi...sonra kanımı verdim çıktım...ben ilgiye alıştığım için mi soğuk geldi bilmiyorum...belki doğumda iyidir onuda bilmem..bu arada sen benden fazla muayene parası veriyormuşsun...güvençer bayağı pahalıymış demek kilinik olmasına rağmen...ben 90tl muayene parası ödüyorum...100de 10 indirim normalde zaten 100tl...bencede herkes içinin rahat ettiği yerdemuayene olmalı gersi boş...sonuçta önemli olan güven....

Sağol canım ya ..iyiyiz şükür ..bebek daha yeni yeni minik tekmeler atıyor..:) Keyfi yerinde sanırım..Senin az kaldı..İnşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzunu..Bugün Bodrum özel e gittim göz muayenesi için.. gelmişken doğum ücretlerini öğreneyim dedim.Orçun beyi önerdiler kendi doktorları.Tanıştım hiç fena değildi tavrı..Valla açıkcası muayene ücretide gayet uygun 75 tl.ben 105 ödüyorum.doğum fiyatlarıda şöyle; normal doğum 850 tl artı dışarıdan getireceğin doktorunun parası ( 1500-2000 tl arası değişiyormuş) epidural normal doğum 1200 tl artı doktorun, sezeryan 1600 tl artı doktorun.

Ama kendi doktorlarının hastası olursan yani Orçun beyin hastasıysan Normal doğum 1300 tl, epidural normal doğum 1600 tl, sezeyan 2300 tl..Ay kafam karıştı..Defne hanımdan memnunum ama devirde hesap devri..az buz paralardan bahsetmiyoruz..akşam eşimle bi konuşacağız bakalım..çok sevgiler

merhaba rina32 iyiyim canım sen nasılsın? çok şükür her sey yolunda canım..ben de bebek de çok iyi durumdayız..sen nasılsın bebişin nasıl güzelim..ayy senin çok az kaldı yaa ne güzel :) arzukızım yok evet gecen görduydum onu diğer konu baslıklarında işteydim cevap atamadım aklımız sende diye :) bir daha da kaybettim bulamadım onu canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun..

slm felsifiket nasılsınız?iyisinizdir umarım...bizde artik sona yaklaşıyoruz...zorlaştı ağırlaştım bebek aşağıda taşımak zor oluyor..bi taraftan heycan korku sardı ...allah kolaylık versin inşallah dua edin....kendinize dikkat ediniz...

ay hadi bakalım çok az kaldı..hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah..dualarım sizinle..çok yormayın sakın kendini..bizleri de haberdar etmeyi unutmayın sakın :)) iyi haberlerinizi bekliyorum dört gözle..kendine ve bebişinee çoookkkkk dikkat et sende..

offff artık iyice daraldım nerde doğum yapıcam nasıl yapcam ne olacak devlet hastanesi istemiyorum ama bodrum da anlaşmalı özel hastane varmı doğum fiyatları ne imkanları ne deli olcam ya. emekli sandığına bağlıyım acıkcası cok ucuk fiyatlarıda ödeyemem ne olacak bilmiyorum

Bende bodrum da yaşıyorum burdaki kadın doğumcular hakkında çok araştırma yaptım. Şu an Özel Bodrum daki Orçun Beye gidiyorum gayet ilgili ve işinde titiz üztelik bu titizliğiyle karşısındakini panikletmeyen bir doktor ben çok memnunum tahlillerimi de devlet has. iskender bey var ona gidiyorum tavsiye ederim.

Merhaba. Ben ist.den tatilci olarak geldim bodruma. 1 ay burdayim ve bebegime bi baktirayim diye devletten randevu aldim. Almaz olaydim. Tatilciyim diye heralde cenap sanver cok gicikti. Esimle girerken kapidan dondurdu onu. Neyse esim cikti. Sonra siz tatilcisiniz heralde dedi nerden anladiniz dedim lakayt tavrinizdan dedi ve sonrasi zaten berbatti. Bebegimede bakmadi. Uclu test dedim o burda olmaz ozele gidin derken bile tavri igrencti. Sabah ac gel testlerini ver asagida ultrasona gir dedi hemsiresi. Delirdim ciktim.
Yolda giderken intertip merk. Gorduk girdik. Dr. Ayse sozen. Cooooooooook iyi bi dr. Tatilci olmama ragmen kendi hastasiyim gibie oyle guzel anlattiki.... Belki 40-45 dk icerde kaldik. Gebeligin basindan sonuna beni neler bekledigini tek tek anlatti. Soru sordurdu ve cevapladi. Sgk li 70

Sgk li 70 tl verdim ama o parayi kat ve kat hakediyo bence. Ayrica o paraya kan ve idrar testide dahildi.
Ayni gun kabus gibi bi dr dan sonra ayse hanimla karsilasmak beni coooook mutlu etti. Ve bu deneyimi paylasmak istedim. Belki birisine faydam olur. Tum hamislere sevgiler...

merhaba,
yakın zamanda doğum yapmış arkadaşımız var mı ? doğum ücretleri ve hastane hakkında bilgi verebilecek..

Kızlar 21 haftalık gebeyim sadece şunu söylüyorum bodrumda şermin hanım gibi paracı ve işini iyi bilmiyen dr yoktur kendisi uyduruk bahanelerle dünyanın parasını alan kadın hastalığı veya gebelik sürecini anlamayıp devamlı başka hekim arkadaşlarını arayıp yardım alan hiç bişi bilmeyen bir dr dur kendisi özel bodrumla anlaşmalı ve bir çok abuk subuk şey içn özel bodruma yolluyor dünyanın parasını kazandırıyor sonra aradan kısa bir süre geçmesine ragmen kendi kliniğine sonuçları göstermek için gittiğinizde dünyanın parasını alıyor ama özel bodrumda orçun bey var onu tavsiye ediyorm harika bi dr. Bunlar benim yaşadığım ve birçok kişidende duyduğum şeyler yinede terch sizin kızlar

Evet cok paragoz kendisi. Aslinda iyi ,bilgili bir doktor fakat esinin vefatindan sonra bi kac kez olu dogum yaptigini duydum. Ne kadar dogru bilemem.

Ben caglar beye gidiyordum...artık izan a süleyman beye gidiyorum. .dogumu da orada yapmayı düşünüyorum. ..

Ben 5 sene once bir rahatsizligimdan dolayi sermin hanima gitmistim...muayene ucreti basta 150 lira dediler cikista 300 lira almislrdı....gercekten cok paracilar....ayrica suan hamileyim,b3nde sizin gibi hangi doktora gidecegimi bilemiyorum...ilk basta inter tipa gittim muayene sirasinda miyom oldugunu tespit etti beni cok korkuttu....kendiside saskin gorunuyordu...bu miyomla gebelik nasil olusmus arastirma hastenesine git dedi...sonra milasa izana suleyman beye gittim oda sorun yok dikkat ediceksin kendine dedi fazla rahatlattı....simdilik suleyman beye devam edicem gibi duruyo...bugunde bodrum devletecenap beye bi gosterim dedim adam hic bisi yapmadi kan testi yaptir ultrasona gir yarin gel sonuclarla dedi...ki adam okadar sert ve bagirarak konusuyoki hastalara...pek hoş bir durum degil bakalim yarin sonuclari goturucem gercek güvenilir bi doktor bulmak cok zor

Ben kontrollere çağlar bey ile başlamıştim Şermin hanım ile ortak polikliniklerine gidiyordum. Takii paranın söz konusu olduğunu görene kadar. .. Devlet hastanesine hiç gitmedim zaten cenap bey ile ilgili olarak tek iyi bir şey duymadim.Hamileligimin son aylarnda izandan süleyman bey e gittim. Doğumu da orada gerceklestirdim.suleyman bey den de hastanede çalışan diger gorevlilerdende memnun kaldım. Hastaneyide suleyman beyis de tavsiye ederim. ..gayet ilgililer...Allah bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağıniza almayı nasip etsin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…