bodrumda yaşayan hamişler var mı??

merhaba tekrardann :)) benim hamileliğim çok şükür çok iyi gidiyor..şu ana kadar ne bulantım ne kusmam ne aşermem oldu..evet ben çalışıyorum canım..ama 2 ay sonra işi bırakacağım..2 sene de ara vermeyi düşünüyrum kızım büyüyene kadar..beslenmeme elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum..bebeğimin de şu an kilosu fln normalmiş..umarım sonuna kadar da böyle devam ederiz ana-kız :))
şimdilik tekrar görüşmek üzere..dikkat edin kendinize vee tabiki bebişlerinizee..mutlu yıllaarr bu aradaa :)) bu yıl bizim senemiz olucak inşallah :))

inşallah canım bu sene allah bebişlerimize bize sağlık versin sağ salim kavuşuruz meleklerimize!!sonrada bebişlerimizi birlikte büyütürüz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar optum sizleri....

felsefiket canım güvençerdekilere bir sorarasan memnun olurum...bu arada mitdowna gelirsem bulurum seni:))))))bende yalıkavağa yolunuz düşerse beklerim...arzukizim sizide....

rina32 canım ben bugün gittim güvencere..dr sermin hanıma da anlattım senin durumunu..34.haftada ve riskli gebelik size gelse muayene eder misiniz dedim..tabiki ederim neden bakmıyım dedi..bence bir git görün derim ben..doğum konusunda fln da çok yardımcı olur sana..

slm kızlar yoksunuz bu araları...bende yoktum pek iyi değilim sancılardan hep yattım birşey yapamadım...sizler nasılsınız?bebişler nasıl?felsefiket teşekkür ederim sorduğun için....bu arada beni korkular sardı doğum yaklaştıkça .....(((((((

inşallah canım bu sene allah bebişlerimize bize sağlık versin sağ salim kavuşuruz meleklerimize!!sonrada bebişlerimizi birlikte büyütürüz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar optum sizleri....

canım beni bile bir korku sardı şimdiden..seni sarması çok normal bence..ama ben hep doğum yapan arkadaslarla konusuyorum sureklı cok rahatlatıyorlar sağolsun..arzukızım izmire gecicem diyordu gitmiş olabilir..ondan giremiyordur belki de siteye..sen nasılsın rina32 her sey yolunda mı canım? sende kendine ve bebişine çok dikkat et..az kaldı :)

evet cnm korku sarması normal ilk doğum yapcaz buda tedirgin ediyor...birde ben paniğimdir...biz iyiyizde bu hareket etmeme rejmi bizi cok hantallaştırdı...2 haftadır hiç hareketsiziz hareket edecem ettirmiyorlar sancıdanda yatmak zor geliyor artık sağlıklı bir şekilde doğsun bebişim diyorum napalim onlar için herşeye katlaniyoruz...bu arada senin bebişin cinsiyeti ne canım??senin hamilelik nasıl gidiyor?allah hepimize kolaylık versin....

sen yine de sakin olmaya çalış canım..panik olursan her sey daha da zorlaşır senin için allah korusun..benim hamileliğimde bir problem yok şimdilik çok şükür canım..çalışmaya devam edıyorum hala..hatta böyle giderse subat sonuna kadar calışmayı planlıyorum..ama bakalım hayırlısı tabi..benim de kızım olacak inşallah..dilaramızı bekliyoruz biz de işte :) aynen canım..allah hepimize kolaylık versin..bundan sonra her sey bebeklerimiz için :)

merhaba ..ben de Bodrum da yaşıyorum..Defne Tanacı nın hastasıyım..Devlet hastanesinde doğum yapınca doktorunuz doğuma girebiliyor mu ?

merhaba ..ben de Bodrum da yaşıyorum..Defne Tanacı nın hastasıyım..Devlet hastanesinde doğum yapınca doktorunuz doğuma girebiliyor mu ?

merhaba :) sanmıyorum devlet hastanesine geldiklerini ya keşke gelseler ama sermin hanımın söylediği bodrum özel ve acıbademle anlaşması varmış sadece..bakalım yarın randevum var gıdıcem tekrar bir sorarım ben..

hoşgeldin sema!doktorunun devlette tanıdığı doktoru varsa ve sizde samimiyseniz yapabilir...benim eşim devlette olmamı istiyordu benim doktorda öyle olursa ben gelirim yanında olurum bişey olursa mudahale ederim demişti...doktoruna bağlı bence...ama ben devlette istemiyorum başka yer olsa olurduda bodrum devlette nedense istemiyorum...şimdilik üniversal hospital diyorum doğum anı gelince onu allah bilir belli olmaz...nasip bence...

slm felsefiket nasılsın canım?nasıl gidiyor...bebiş ve sen nasılsın büyüdü bebişler dimi...kontrolun nasıl geçti?ne durumdaymış bebiş? bu arada arzu kizim yok iyi midir merak ediyorum...arada yazın merak ediyorum bebişleri sizleri.....allah hepimizin yardımcısı olsun!!!

Aslında bende pek istemiyorum devlet hastanesini ama yeni doğum yapan bir arkadaşım Dr. İskender beyi ve hastaneyi öve öve bitiremedi.Ama o sezeyanla doğum yaptı.Ben tıbbi gerekçe olmadan sezeryan istemiyorum açıkcası.Acıbadem hastanesi Türkiye nin en pahalı hastanelirinden biri olduğunu biliyorum.

Hoşbulduk Rina..Devlet hastanesinde tanıdığım filan yok ne yazık ki.Universal hastanesinde o kadar çok soydular ki bizi asla orda doğurmayı düşünmüyorum.En son başıma geleni anlatmak istiyorum migrenim var ve ara sıra ataklarım olur tek bir seruma 280 tl aldılar acilden giriş yapmış olmamıza rağmen.İnanın büyük şehirlerde en lüks hastaneye bile gitseniz asla bu kadar para istemezler basit bir baş ağrısı müdahalesine hatta bir çok yer para bile almaz.Eğer orda doğum yapmaya kararlıysan herşeyi baştan konuş ve paket fiyatı al mümkünse.Arada başka masraf sokuşturmasınlar.Univesalin en çok yaptığı şeydir çünkü.O durumda bebeğin sağlığından başka bir şey düşünmeyeceğimiz için bastırabilirler.Topuk kan testi , işitme testi , sünnet vs gibi ekstra icatları mutlaka önceden konuşmak lazım derim ben.sevgiler.

merhaba sema !evet universal hospitalin pahali olduğunu biliyorum...ama acıbademe göre bir nevzi iyidir...aslinda doktoruna bağlı bir şey kazıklanmak ya...ben 9 ay boyunca sadece 4 kere muayene parası verdim birde fazla testde yaptırmadı doktorum 2li 3lü yapıldı başka hiç bir şey yapılmadı..kan ve idrar testleri hep devlette yaptırdım sonra doktoruma götürdüm...şeker yüklemesi de yapılmadı bana ...hangi hastane olursa olsun doktorun iyisine denk geleceksin...ben yalıkavakta oturyorum hemen evimizin önünde bodrum devlet hastanesinin şübesi var duymuşsunuzdur...merkezdeki devlet hastanesinden sırayla doktorlar geliyor..isimlerini hatırlamıyorum ama 3 tane ayrı kadın doğumcuya denk geldim..eve yakınya bişey olunca atıveriyordum hastaneye kendimi...muayene ederken çok soğuklar düzgün cevap vermiyorlar başından savar hareketler yapıyorlar yani pek hoşuma gitmedi...ben biraz o konularda takıntılıyım...birde ne olur nolmaz diye tam teşekküllü hastane olsun istiyorum sanırım bu konuda da takıntılıyım:) ne yapalim bodrumda fazla seçenek yok...allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin....

Çok haklısın.Ben de kısmet olursa Bodrum özel de düşünüyorum doğumu.Devlet hastenesi doktorlarını ben de sevemedim.Ki hiç birine de görünmedim.İnternetten araştırınca bile korktum çok önyargılıyım biliyorum ama durumumuzda pek hassas.Sanırım bu kadar şımarıklığıda hakediyoruz.Umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

aynen sema ilk hamileliğimiz..birde benim doğuma az kaldı dahada tedirginim haftaya çatı muayenesi var daha da korkum var (( allah kolaylık versin dua edin kızlar!!!

aynen sema ilk hamileliğimiz..birde benim doğuma az kaldı dahada tedirginim haftaya çatı muayenesi var daha da korkum var (( allah kolaylık versin dua edin kızlar!!!

Hiç korkma.Ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyormuş.Bir çok arkadaşım hissetmediğini ya da tedirgin olmadığını söyledi.Allah kolaylık versin.Sen sakin ol ki bizlerde senden güç alalım.Dualarım seninle.

Merhaba kızlar,
bende hamile olmamakla birlikte artık düşünmeye başlayan biriyim.
bu sebeple de önden doktor araştırayım dedim. hatta hamilelik öncesi kontroller için tahir bey e gittim. bir kaç test yaptırdım. toksoplazma ve rubella testlerini üniversalde diğerlerini devlette yaptım. ama üniversal hakkında yazılanlar beni şu anda müthiş tedirgin etti. benimki de riskli bir gebelik mi olur bilmiyorum ama bende hepatit taşıyıcısıyım. bu sebeple extra temkinliyim.
tahir beyden ilk muayenede memnun kaldım ama işin içinde hamilelik yok henüz. ve de orası her muayene 100 civarı olunca hamilelikte sarsıcı olur mu diye düşünüyorum.
güvençeri de herkes çok övüyor peki orada da muayene fiyatları nasıl telefonda bilgilendirmiyorlar sanırım. bi doktorla başlayıp aynısıyla devam etmek istiyorum bu sebeple şiddetli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
birde diyelim üniversala gittim devlette doğum yapsam doğuma kim girecek. bu vakte kadar bu doktor beni boşuna mı takip etmiş olacak. güvençer de iki özelle anlaşmalıymış. yine devlet yalan olur. hamilelikte özele yeterince harcama yaptıktan sonra bir sıkıntı olmazsa özelde o kadar uçuk fiyatlara doğuma girmek istemiyorum açıkçası. onun yerine o parayı bebeğime harcamak isterim.
anlayacağınız kafam müthiş karışık. ne yapsam bilemedim.
ünivarsalde, özel bodrumda ve güvençerdeki muyene ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

birde intertıp da sgk anlaşmalı özel. bi arkadaşım oraya gitmiş ve çok memnun kalmıştı doğumunu da orada yaptırmıştı gayet rahattı. bende geçen gittim. iki kadın doğumcu da ayrılmış kimse yokmuş şu anda.
gerçekten bodrumun bu yanlarını hiç sevmiyorum...

merhaba espiga hoşgeldin...inşallah kısa zamanda anne adayı olursun..ben tahir beye gidiyorum..bir arkadaşımdan olumsuz bir şey duydum ama ben araştırınca bodrumda iyi doktorların başında geliyordu tahir bey araştırıp sonra ona gitmeye başladim...aslinda ben memnunum...ilgili gecenin kaçında olursa olsun kafana bişey takılsa sorabileceğin bir doktor...rahatlıkla özel telefon numarasını verdi bize herhangi bir sorun olursa saat kaç olursa olsun aramanızı isterim diye...bu bir güvendir ee hamilelikte güven önemli...her gün hamile kalınmıyor özel bir durum bu karşındaki doktorda olsa ilgi alaka bekliyorsun....birde daha öncede yazdığım gibi biz o kadar paralar vermedik ...9 ay boyunca 4 kez muayene parası ödedik o kadar...arada sıkıntılı olup haftada bir kontrole gittim hamileliğim başlarında para alinmadi o durumlarda... bu doktoruna bağlı bence....inter tıpı bende duydum ama devletten bir fakı yokmuş pek....güvençer acıbademle anlaşmalı en pahalısı... doğum 6 bin diye duydum acıbademde indirim varmış olsada kaç olurki...universal hospitalde oranın hastasıysan doğum 1500 şimdilerde....özel bodrumda o civardadır...ben özel bodrumun doğumhanesini beğenmedim o kadar para veriyorsun bari konforlu olsun diyorsun...hamile kalinca pinpirikli oluyorsun...yanii iii düşün nereye gidersen git doktorun iyisine denk gelmessen heryer aynı oluyor paradan ziyade....ben sanırım artık dr değiştirmem az kaldi...birde tahir beyin hastası çok oluyor bir düşün...allah hayılısını versin hepimize...

Umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.Bodrum da ki doktorlara gelince hangi doktorun iyi olduğuna aslında biraz da sen karar vereceksin.Ben hamileliğimi Ada Klinikte yaptırdığım beta hcg testiyle öğrenmiştim.Oranın Dr. olan Çağlar bey ilk doktorumdu.Ama kendisini pek sevemedim bana biraz soğuk geldi.Daha sonra bir kaç yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim Defne ( Tanacı ) hanım geldi aklıma.Kendisi Güvençerin iki doktorundan biri.Ben çok memnunum.Çok ilgili ve sıcak kanlı bir doktor.Güvençerin Bodrum özel, Universal ve Acıbademle anlaşması var .Ben Bodrum özelde doğum yapmayı planlıyorum.Acıbadem i ve Universal i gereğinden fazla pahalı buluyorum açıkcası.Doktorum da bodrum özelin personeliyle daha iyi anlaştığını söylemişti son görüşmemizde.Muayene ücreti olarak 105 tl ödüyorum.İkili test için 125 tl ödemiştim.Bu arada bağkur umu kullanamıyorum ne yazık ki Hiç bir özelin anlaşması yok bağkurla.Zaten devlet test ücretlerinide karşılamıyor.Doğum ücreti için yarın Bodrum özelle yüzyüze görüşeceğim.Bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum.SGK dan yararlanmanın bir alternatif çözüm yoluda Milas da bulunan İZAN hastanesi olabilir.Aklında olsun.

Tüm bunların yanında Devlet hastanesinde yeni doğum yapmış bir arkadaşım da bana ısrarla Devlet hastanesi doktorlarından İskender beye de muayene olmamı ve devlet hastanesinde doğum yapmamı öneriyor.Kendisi İskender beyden ve hastaneden çok memnun kalmış.öve öve bitiremiyor.Bağkurlu oldukları için özel odaya verdikleri 39 tl hariç para harcamadılar.Bu arada İskender beyin özel muayenehanesi de yok.Hastalarına çok özenli ve iyi davranıyormuş.
Birçok doktor önerilecek sana. en yakın olan ve güven veren kim olursa onunla devam etmen zaten en iyi yol.Ekonomik koşulları da göz önünde bulundurmalı elbette.Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…