merhabalar kızlar!nasılsınız hasıl gidiyor hamileliğiniz sizin bebişlerin doğumu sanırım yakın tarihlerde....bu arada ikinizde çalışıyorsunuz sanırım (arzukizim felsefiket) beslenmeniz nasıl?zaman buldukça paylaşın sizleri bebişleri merak eder teyzesi...sağlıcalıkla kalın....
felsefiket canım güvençerdekilere bir sorarasan memnun olurum...bu arada mitdowna gelirsem bulurum seni:))))))bende yalıkavağa yolunuz düşerse beklerim...arzukizim sizide....
rina32 canım ben bugün gittim güvencere..dr sermin hanıma da anlattım senin durumunu..34.haftada ve riskli gebelik size gelse muayene eder misiniz dedim..tabiki ederim neden bakmıyım dedi..bence bir git görün derim ben..doğum konusunda fln da çok yardımcı olur sana..
inşallah canım bu sene allah bebişlerimize bize sağlık versin sağ salim kavuşuruz meleklerimize!!sonrada bebişlerimizi birlikte büyütürüz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar optum sizleri....
canım beni bile bir korku sardı şimdiden..seni sarması çok normal bence..ama ben hep doğum yapan arkadaslarla konusuyorum sureklı cok rahatlatıyorlar sağolsun..arzukızım izmire gecicem diyordu gitmiş olabilir..ondan giremiyordur belki de siteye..sen nasılsın rina32 her sey yolunda mı canım? sende kendine ve bebişine çok dikkat et..az kaldı :)
evet cnm korku sarması normal ilk doğum yapcaz buda tedirgin ediyor...birde ben paniğimdir...biz iyiyizde bu hareket etmeme rejmi bizi cok hantallaştırdı...2 haftadır hiç hareketsiziz hareket edecem ettirmiyorlar sancıdanda yatmak zor geliyor artık sağlıklı bir şekilde doğsun bebişim diyorum napalim onlar için herşeye katlaniyoruz...bu arada senin bebişin cinsiyeti ne canım??senin hamilelik nasıl gidiyor?allah hepimize kolaylık versin....
ben de bodrum hamişlerindenim :)) ben güvençerde şermin hanıma gidiyorum ve çok memnunum..ben sormadan aklımdaki bütün pürüzleri yanıtlayan bir doktor kendisi..ama doğumumu nerede yapacağıma hala karar veremedim..yardımcı olur musunuz..özel bodrum mu..bodrum devlet mi..bir de milas devlet hastanesinde de çok ilgililermiş ama bilemiyorum
merhaba ..ben de Bodrum da yaşıyorum..Defne Tanacı nın hastasıyım..Devlet hastanesinde doğum yapınca doktorunuz doğuma girebiliyor mu ?
merhaba ..ben de Bodrum da yaşıyorum..Defne Tanacı nın hastasıyım..Devlet hastanesinde doğum yapınca doktorunuz doğuma girebiliyor mu ?
merhaba :) sanmıyorum devlet hastanesine geldiklerini yakeşke gelseler ama sermin hanımın söylediği bodrum özel ve acıbademle anlaşması varmış sadece..bakalım yarın randevum var gıdıcem tekrar bir sorarım ben..
Aslında bende pek istemiyorum devlet hastanesini ama yeni doğum yapan bir arkadaşım Dr. İskender beyi ve hastaneyi öve öve bitiremedi.Ama o sezeyanla doğum yaptı.Ben tıbbi gerekçe olmadan sezeryan istemiyorum açıkcası.Acıbadem hastanesi Türkiye nin en pahalı hastanelirinden biri olduğunu biliyorum.merhaba :) sanmıyorum devlet hastanesine geldiklerini yakeşke gelseler ama sermin hanımın söylediği bodrum özel ve acıbademle anlaşması varmış sadece..bakalım yarın randevum var gıdıcem tekrar bir sorarım ben..
Hoşbulduk Rina..Devlet hastanesinde tanıdığım filan yok ne yazık ki.Universal hastanesinde o kadar çok soydular ki bizi asla orda doğurmayı düşünmüyorum.En son başıma geleni anlatmak istiyorum migrenim var ve ara sıra ataklarım olur tek bir seruma 280 tl aldılar acilden giriş yapmış olmamıza rağmen.İnanın büyük şehirlerde en lüks hastaneye bile gitseniz asla bu kadar para istemezler basit bir baş ağrısı müdahalesine hatta bir çok yer para bile almaz.Eğer orda doğum yapmaya kararlıysan herşeyi baştan konuş ve paket fiyatı al mümkünse.Arada başka masraf sokuşturmasınlar.Univesalin en çok yaptığı şeydir çünkü.O durumda bebeğin sağlığından başka bir şey düşünmeyeceğimiz için bastırabilirler.Topuk kan testi , işitme testi , sünnet vs gibi ekstra icatları mutlaka önceden konuşmak lazım derim ben.sevgiler.hoşgeldin sema!doktorunun devlette tanıdığı doktoru varsa ve sizde samimiyseniz yapabilir...benim eşim devlette olmamı istiyordu benim doktorda öyle olursa ben gelirim yanında olurum bişey olursa mudahale ederim demişti...doktoruna bağlı bence...ama ben devlette istemiyorum başka yer olsa olurduda bodrum devlette nedense istemiyorum...şimdilik üniversal hospital diyorum doğum anı gelince onu allah bilir belli olmaz...nasip bence...
Çok haklısın.Ben de kısmet olursa Bodrum özel de düşünüyorum doğumu.Devlet hastenesi doktorlarını ben de sevemedim.Ki hiç birine de görünmedim.İnternetten araştırınca bile korktum çok önyargılıyım biliyorum ama durumumuzda pek hassas.Sanırım bu kadar şımarıklığıda hakediyoruz.Umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.merhaba sema !evet universal hospitalin pahali olduğunu biliyorum...ama acıbademe göre bir nevzi iyidir...aslinda doktoruna bağlı bir şey kazıklanmak ya...ben 9 ay boyunca sadece 4 kere muayene parası verdim birde fazla testde yaptırmadı doktorum 2li 3lü yapıldı başka hiç bir şey yapılmadı..kan ve idrar testleri hep devlette yaptırdım sonra doktoruma götürdüm...şeker yüklemesi de yapılmadı bana ...hangi hastane olursa olsun doktorun iyisine denk geleceksin...ben yalıkavakta oturyorum hemen evimizin önünde bodrum devlet hastanesinin şübesi var duymuşsunuzdur...merkezdeki devlet hastanesinden sırayla doktorlar geliyor..isimlerini hatırlamıyorum ama 3 tane ayrı kadın doğumcuya denk geldim..eve yakınya bişey olunca atıveriyordum hastaneye kendimi...muayene ederken çok soğuklar düzgün cevap vermiyorlar başından savar hareketler yapıyorlar yani pek hoşuma gitmedi...ben biraz o konularda takıntılıyım...birde ne olur nolmaz diye tam teşekküllü hastane olsun istiyorum sanırım bu konuda da takıntılıyım:) ne yapalim bodrumda fazla seçenek yok...allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin....
aynen sema ilk hamileliğimiz..birde benim doğuma az kaldı dahada tedirginim haftaya çatı muayenesi var daha da korkum var(( allah kolaylık versin dua edin kızlar!!!
Merhaba kızlar,
bende hamile olmamakla birlikte artık düşünmeye başlayan biriyim.
bu sebeple de önden doktor araştırayım dedim. hatta hamilelik öncesi kontroller için tahir bey e gittim. bir kaç test yaptırdım. toksoplazma ve rubella testlerini üniversalde diğerlerini devlette yaptım. ama üniversal hakkında yazılanlar beni şu anda müthiş tedirgin etti. benimki de riskli bir gebelik mi olur bilmiyorum ama bende hepatit taşıyıcısıyım. bu sebeple extra temkinliyim.
tahir beyden ilk muayenede memnun kaldım ama işin içinde hamilelik yok henüz. ve de orası her muayene 100 civarı olunca hamilelikte sarsıcı olur mu diye düşünüyorum.
güvençeri de herkes çok övüyor peki orada da muayene fiyatları nasıl telefonda bilgilendirmiyorlar sanırım. bi doktorla başlayıp aynısıyla devam etmek istiyorum bu sebeple şiddetli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
birde diyelim üniversala gittim devlette doğum yapsam doğuma kim girecek. bu vakte kadar bu doktor beni boşuna mı takip etmiş olacak. güvençer de iki özelle anlaşmalıymış. yine devlet yalan olur. hamilelikte özele yeterince harcama yaptıktan sonra bir sıkıntı olmazsa özelde o kadar uçuk fiyatlara doğuma girmek istemiyorum açıkçası. onun yerine o parayı bebeğime harcamak isterim.
anlayacağınız kafam müthiş karışık. ne yapsam bilemedim.
ünivarsalde, özel bodrumda ve güvençerdeki muyene ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
birde intertıp da sgk anlaşmalı özel. bi arkadaşım oraya gitmiş ve çok memnun kalmıştı doğumunu da orada yaptırmıştı gayet rahattı. bende geçen gittim. iki kadın doğumcu da ayrılmış kimse yokmuş şu anda.
gerçekten bodrumun bu yanlarını hiç sevmiyorum...
Merhaba kızlar,
bende hamile olmamakla birlikte artık düşünmeye başlayan biriyim.
bu sebeple de önden doktor araştırayım dedim. hatta hamilelik öncesi kontroller için tahir bey e gittim. bir kaç test yaptırdım. toksoplazma ve rubella testlerini üniversalde diğerlerini devlette yaptım. ama üniversal hakkında yazılanlar beni şu anda müthiş tedirgin etti. benimki de riskli bir gebelik mi olur bilmiyorum ama bende hepatit taşıyıcısıyım. bu sebeple extra temkinliyim.
tahir beyden ilk muayenede memnun kaldım ama işin içinde hamilelik yok henüz. ve de orası her muayene 100 civarı olunca hamilelikte sarsıcı olur mu diye düşünüyorum.
güvençeri de herkes çok övüyor peki orada da muayene fiyatları nasıl telefonda bilgilendirmiyorlar sanırım. bi doktorla başlayıp aynısıyla devam etmek istiyorum bu sebeple şiddetli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
birde diyelim üniversala gittim devlette doğum yapsam doğuma kim girecek. bu vakte kadar bu doktor beni boşuna mı takip etmiş olacak. güvençer de iki özelle anlaşmalıymış. yine devlet yalan olur. hamilelikte özele yeterince harcama yaptıktan sonra bir sıkıntı olmazsa özelde o kadar uçuk fiyatlara doğuma girmek istemiyorum açıkçası. onun yerine o parayı bebeğime harcamak isterim.
anlayacağınız kafam müthiş karışık. ne yapsam bilemedim.
ünivarsalde, özel bodrumda ve güvençerdeki muyene ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
birde intertıp da sgk anlaşmalı özel. bi arkadaşım oraya gitmiş ve çok memnun kalmıştı doğumunu da orada yaptırmıştı gayet rahattı. bende geçen gittim. iki kadın doğumcu da ayrılmış kimse yokmuş şu anda.
gerçekten bodrumun bu yanlarını hiç sevmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?