Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Erkeği Açılamaz mı ?

bahar544

hakkımda hayırlısı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
441
5
316
İstanbul
Daha once boyle soylemıslerdı.. Boga erkegı sevse bıle acılamaz onlar ıcın cok zordur acılmak
karsıdakınden emın olmak ıcın cok beklerler, incelerler demişlerdi.
Sevgilisi / eşi boğa olanlar yardımcı olabilirler mi lütfen?

Demek istediğim onlar için çıkma teklif etmek zor demişlerdi, askım canım sozlerı ornegın kullanmazlar ancak basbasayken duymak ıstedıklerını soylerler gıbı soyledıler.
Ben uzun zamandır beklıyorum, karsı tarafta bos degıl ama bır turlu konu oralara gelemedı malesef bı senı sevıyorum deneyelım desın dıye beklıyorum

bende de var öle bi sorun ya:S dengesizlik de mi var acaba? bi yakın bi uzak :s

anladım, tam da bunu demek istemiştim zaten
her konuda maşallah çeneleri pek bir düşük ama iş aşka gelince kem küm, size o sözcüğü söylememek yada kaçmak için bir takla atmadığı kalıyo valla, oyle ustaca oyunları var ki,önce sen söyle, bilmiyomusun sanki, anlaşılmıyo mu duygularım vs...

sen ugras bıraz dıyosunuz yanı... anladım

Vallahi şekerim ben kendim boğa burcuyum karşi taraf belli etsede cıkma durumu olmayınca hayatta belli etmezdim.Boğalar biraz garanticiler sanırım.Ama çapkın olan birçok boğa erkeği de gormedim değil.Boğaları venus yonettiği için biraz şıp sevdiler

Biz interntte tanışmıştık o yüzden pek tutuk değildi ilk karşılaşmamızda da oldukça sıcaktı :1hug:..6.yılımıza doğru hızla ilerliyoruz opuyorumnanaktan boğa burcu sevdi mi tam seviyor..Koşulsuz,sualsiz...

boğa burcu sevdi mi tam seviyor..Koşulsuz,sualsiz...

aynen böyleler

sevdi mi tam sever, güvenmesi biraz uzun sure aliyor

sevdimi de tam seviyor

:asigim:

boğa burcu tam evlenilcek erkektir derler . . geneli de pek bi yakışıklı olur yada ben öylesine rastladım kaydirigubbakcemile3
ama sevse de sevdiğimi söylemem değil göstermem önemli demişti. .

Nihayet duymak istediğim cumleyı duydum
dusunun ki biz 2004 kasımdan berı bırlıkteyız sayılır..
Ama dun askerı bırlıgıne teslım oldu.
Yıne ayrılık ve bekleme surecı
allahım bı kabahat ısledım dıye mı boyle zor gıdıyor benım ılıskım yoksa sen bekle, odulunu alıcaksın mı demek ıstıyorsun ?? :Saruboceq:

Evet geneli bazı şeyleri oturtmak için zamana yayıyorlar.
Benim eşimle ilişkimi oturtmam 1 seneyi buldu bu yüzden flört ederken..
Ama sabırlıymışım bide çok sevdim ben eşimi gerçekten;ki hala da çok seviyorum

bu boğalar var ya bu boğalar.. Durum şudur: Eğer gerçekten seviyorsa açılamaz. Sadece sizin bunu hissetmenizi, ona yakınlık göstermenizi bekler. Olumsuz cevap almayacağından emin olmalıdır açılması için (emin olsa bile bu onlar için çok zordur). Aşık olmayı sever ve aşkı bir oyuna dönüştürür. Sevdiği kişinin duygularını öğrenmek için çok zekice yaklaşımlarda bulunur. Yüzeysel olarak bakıldığında doğal ifadeler gibi görünse de biraz incelediğinizde altında başka bir anlam görürsünüz. "Yoksa?" dersiniz, sonra kendi düşündüğünüz bile size çok küçük bir detay olarak gelir, o kadar da ince düşünmemiştir herhalde der ve konuyu o anlık aklınızda bitirirsiniz. Oysa o tam da tahmin ettiğiniz gibi oldukça iyi düşünmüştür. Onun size açılmasını bekliyorsanız siz de adım atmalısınız, biraz cesaretlendirmek gerekiyor. Eski sevgilim boğa burcuydu, bana açılana kadar ağ örmüştüm resmen:roflol:

gerçektende bana çıkma teklif edene kadar enine boyuna düşündü
çünkü çıkmak amaçlı değil evlenme amaçlı başlıyordu bi ilişkiye...
bayağı bekledim onu :)
ama dedikleri gibi tamm evlenilecek aile babasıı çok çok mutluyum. harika bir eş ve eminim harikada bir baba oalcak.ve yakışıklıdır gerçektende kocişim:)

Yani ilk adimi yine o atti degil mi? Peki bu arada sen nasil davrandin ona karsi?

Ya ben böyle erkek daha önce hic görmemistim. Benden hoslandigini biliyorum ama bir türlü acik acik söylemedi. Bende cok yavasimdir ama bu beni de gecti kafamçokkarıştı

Ben bogamı cok ozledım
Uzun zamandır foruma gırıp yazmıyodum sımdı yazmak ıstedım
askerde, 17-18 ocak gıbı gelıcek gelınce senı gormek ıstıyorum dıyor, ama hala acılmadıgı gıbı, tam olarak herseyı paylasmıyo benımle, ama aklından da cıkmıyorum oyle dıyo
nasıl ıs anlamadım
allahım hakkımda hayırlısını ver yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…