aynen bnde aynı dertten muzdaribim.. bi yakın bi uzak böyle belirsizliklerden nefret ediyorum
canım belki boğalar zordur ama seni asla yarı yolda bırakmazlar bir kere başladıktan sonra bir başkasına yan gözle dahi bakmazlar bi güven sarsıntısı olmadığı sürece boğalara karşı herzaman dürüst ve net olun ya tam ya hiç hiçbişey yarım olmamalı günlük ilişkiler boğalara göre değildir onun için herzaman kesin olmasını beklerler ama kesin olduğunda hiçbişey tutamaz boğalar bunu bir boğa olarak söylüyorum erkek değilim ama erkek çok tanıdığım varne çektim bu boğadanbana açılması seneler aldı,açıldıktan sonra bi ilişkiyi başlatmak bile aylarımı aldı... zordur boğalar zor... boğa erkeği ile ilişkiniz varsa sizin cesaretli olmanız lazım. benimkinde kız olan o muydu ben miydim bilmiyorum kız gibi nazlanmalar.. doğru düzgün naz bile yapamadım zordur zor...
canım belki boğalar zordur ama seni asla yarı yolda bırakmazlar bir kere başladıktan sonra bir başkasına yan gözle dahi bakmazlar bi güven sarsıntısı olmadığı sürece boğalara karşı herzaman dürüst ve net olun ya tam ya hiç hiçbişey yarım olmamalı günlük ilişkiler boğalara göre değildir onun için herzaman kesin olmasını beklerler ama kesin olduğunda hiçbişey tutamaz boğalar bunu bir boğa olarak söylüyorum erkek değilim ama erkek çok tanıdığım var
yengec burcuyum ve tamda su anda boga burcu sevdigim var.seviyoduk birbirimizi.durup dururken uzaklasti.seviyorum diyo ama istemiyo iliski.beni bıraktı yarı yolda hemde..neden böyle yaptığını defalarca sordum..bilmiyorum dedi.belkide bunu burca bağlamamak lazım ama neyse
Daha once boyle soylemıslerdı.. Boga erkegı sevse bıle acılamaz onlar ıcın cok zordur acılmak
karsıdakınden emın olmak ıcın cok beklerler, incelerler demişlerdi.
Sevgilisi / eşi boğa olanlar yardımcı olabilirler mi lütfen?
benim Bitanecik Kocacım boga burcu. Ve sana şöyle anlatiyim. Birbirimizi uzun zamadir tanuyoruz, is flört aşamasına gelene kadar zordu evet. Cikma teklifi almadim ama iliskimiz basladi kendiliginden, sonra aradan 2ay sonra "KARIM OLACAKSIN" dedi. Ve gunden bugune hic bilmedigim yanlarini gördüm. Sevdiginden ve karsisindakinden emin olduktan sonra bence bir Boga Erkegini hicbirsey tutamaz. Benim esim kendine guvenen bi insan , sert ve taş kadar katidir. Tabi bu dusariya karsi. Eger olurda teklif ederse birakma derim. Boga evine ve esine sadik olur. Ruh esini buldugunu hissederse sana bi ömür Aşkla bakacaktir. Bu arada ben Teraziyim. Bence acilacaktir , ama sen onu cesaretlendir. İlk adim senden gelsin, boga cesur kadini sever.Demek istediğim onlar için çıkma teklif etmek zor demişlerdi, askım canım sozlerı ornegın kullanmazlar ancak basbasayken duymak ıstedıklerını soylerler gıbı soyledıler.
Ben uzun zamandır beklıyorum, karsı tarafta bos degıl ama bır turlu konu oralara gelemedı malesef bı senı sevıyorum deneyelım desın dıye beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?