Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Erkeği Açılamaz mı ?

Açılamadı, geçmişte kaldı zaten bir önemi de yok . a.s.

Boğaydı şu anki erkek arkadaşım da boğa.Biri açılamadı diğeri açıldı.Biri kaybetti diğeri kazandı.Kişiden kişiye göre değişiyor.

Eski erkek arkadaşım boğaydı bende boğayım...
3 sene çıktık.. 1 defa seni seviyorum demişti oda sarhoştu....
Ama beni sevdiğinden emindimn...
Evet canım kolay kolay açılmıyorlar...
davranışlarımdan anla diyorlar...

arkadaşlar hoşlandıgım bir cocuk var ve onunda benden hoslandıgı konusunda kesın bır bılgım var ama bana daha açılmadı.boğa burcu erkeği konusunda kısa ve öz bilgi verirseniz çok sevinirim

aynen bnde aynı dertten muzdaribim.. bi yakın bi uzak böyle belirsizliklerden nefret ediyorum

kızlar boga erkegı sevdımı tam sever :) eşimde boga bnm :) ve evet ılk baslarda bı utangactı sorma :)ama sonradan acılırlar :I)

ne çektim bu boğadan bana açılması seneler aldı,açıldıktan sonra bi ilişkiyi başlatmak bile aylarımı aldı... zordur boğalar zor... boğa erkeği ile ilişkiniz varsa sizin cesaretli olmanız lazım. benimkinde kız olan o muydu ben miydim bilmiyorum kız gibi nazlanmalar.. doğru düzgün naz bile yapamadım zordur zor...

canım belki boğalar zordur ama seni asla yarı yolda bırakmazlar bir kere başladıktan sonra bir başkasına yan gözle dahi bakmazlar bi güven sarsıntısı olmadığı sürece boğalara karşı herzaman dürüst ve net olun ya tam ya hiç hiçbişey yarım olmamalı günlük ilişkiler boğalara göre değildir onun için herzaman kesin olmasını beklerler ama kesin olduğunda hiçbişey tutamaz boğalar bunu bir boğa olarak söylüyorum erkek değilim ama erkek çok tanıdığım var

yengec burcuyum ve tamda su anda boga burcu sevdigim var.seviyoduk birbirimizi.durup dururken uzaklasti.seviyorum diyo ama istemiyo iliski.beni bıraktı yarı yolda hemde..neden böyle yaptığını defalarca sordum..bilmiyorum dedi.belkide bunu burca bağlamamak lazım ama neyse

canım bi sebep yokken görünürde bıraktıysa onu içten içe kemiren bi şeyler vardır mutlaka senin anlayamadığın bi şeydir bu ya da boğalar hep ilerisini düşünür seninle belki bi gelecek düşünemediği için de ayrılmış olabilir gelecek düşünememesinin de bi sebebi vardır çok minik bi ayrıntıdır belki ama onun içim tamamlanmadıysa parçalar bir bütün oluşturmadıysa seni tekin biri olarak görmez ilerisine bakamaz işte

Pis boga bi sevgli gbi bi arkds gbi davrandi bana bir yil boyunca.bn istemedm o istedi bn istedm o istemdi.bi evlilik konustu bi bn evlnmem dedi.en son hesap sordum.bz arkdsz istemiyorum seni dedi bn de ust uste arayp konusmk isteynce art arda msjlr atinca bni heryerden engellediiiiii pissss

Valla benim sevgilim pek bi açıktı fazla açıktı

Evet ben de bi Boga taniyorum acilmiyolar nedense. O da kapali bi kutu gibi hissediyorum sanki biseyler var ama bana asla soylemez

Boğaların sadece bi insana değiş bir eşyaya yeni taşındığı eve bile alışması benimsemesi uzun Sürer bu Yüzden kendince emin olana dek yavaş ilerler. Duyguları derin sezgileri güçlüdür ne kadar yüzeysel görünürse görünsün

Sizi fArkettirmeden bir sürü imtihana tabi tutar güvenmek ister çünkü o bir kere tamam dedi mi sonuna kadar götürür .zaten sevdiğini hareketleri ile eylemleri ile gösterir göstermiyorsa içine sinmeyen bir şeyler vardır ya da hala duygularından emin değildir

Ben bir yay olarak bogalari cok yavas ve sabirli buldum:/
adim atmasini bekliyorum ( Cok garanticiler
Yukseleni; balik
Benim yukselenim de; yengec

benim Bitanecik Kocacım boga burcu. Ve sana şöyle anlatiyim. Birbirimizi uzun zamadir tanuyoruz, is flört aşamasına gelene kadar zordu evet. Cikma teklifi almadim ama iliskimiz basladi kendiliginden, sonra aradan 2ay sonra "KARIM OLACAKSIN" dedi. Ve gunden bugune hic bilmedigim yanlarini gördüm. Sevdiginden ve karsisindakinden emin olduktan sonra bence bir Boga Erkegini hicbirsey tutamaz. Benim esim kendine guvenen bi insan , sert ve taş kadar katidir. Tabi bu dusariya karsi. Eger olurda teklif ederse birakma derim. Boga evine ve esine sadik olur. Ruh esini buldugunu hissederse sana bi ömür Aşkla bakacaktir. Bu arada ben Teraziyim. Bence acilacaktir , ama sen onu cesaretlendir. İlk adim senden gelsin, boga cesur kadini sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…