Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadetcim ben özel yazamiyorum 50 yazidan sonra yazabilirmisim gibi sacma bir kural var burda. Ben söz veriyorum fotoraflarimi döner dönmez koycam. Ben ve burdaki arkadasim ebru sayesinde telefonla hallettim. Evet Doktor bey beni daha görmedi ama normal cünkü dis ülkeden Gelen herkes icin öyle ben bunu riskli falanda görmüyorum neden olsunki zaten ilk basta muayene ediliyorsun. Ben hickorkmuyorum göz lazer ameliyatimdada öyleydi gittim yaptirdim geldim cokta memnunum. Ozamanlar doktorda arastiramamistim bile. Simdi ise arastirdim cokta eminim veli beyle. Hic korkma gercekten. Ben hep bu forumdayim zaten sorularin varsa buradaki herkes bilhassa ebru sana yardim eder tabi bende... Benim ameliyatim 20. Mayis Saat 9:30'da ))

kızlar elbette yardımcı olurum. Hiç sorun değil. Tatlım sana çiçek getirmeyeceğim evet. Sevgilim de bana getirmemişti. Koklayamayınca üzülürsün demişti. Ben sana tatlı alayım bari :) Ameliyattan sonra kolay yutabileceğin birşeyler yemen gerekecek. Tatlı yer tatlı konuşuruz:)

Sükürler olsun sevgili arkadaslarim Dr. Veli bey ameliyatimi yapacak aglamak istiyorum
)))))

halletinizmi kızzzzzzzzzzzz hadi hayırlısı çok sevindim çok iyi bi karar cnmmm .inşalahh çok çok iyi olacakk cnm hiç merak etmeeeeeeeee çok sevindim adına inankiiizemuszemus

canim insallah istedigin gibi gecer ameliyatin gule gule kullanirsin burnunu insallah ya ama resimlerini tecrubelerini koy ben cok merak ediyorum bazi arkadaslar sivilce problemi yasamislar ameliyattan sonra anlamaidm neden etkileniyor cilt benim hayatimda hic sivilcm olmadi urperdim biraz ama belki osnra gecicidir hatta bazi doktorlar cilt bakimi yaptirin ameliyattan once diyorlarmis formlarda okudum ilgin olsun sende sor istersen :)
bak bakalim morluklar kac gundegecicek neler yapicaksin ben yazin sonuna ancak geliyorum turkiyeye ilk isim bende olucam taktim kafama rahat etmem olmadan iste biraz agri morluk korkutuyor ama goze alicaz artik sonra guzellescez olsun o kadar :)
hadi hayirli haberlerle bekliyoruz seni simdiden gecmis olsun.

Lara kac gun kalicaksin turkiyede bana 7 gun yeter dediler almanyadanmi geleceksin ?
ben merakli oldum gerci ben senden daha kolay ailem istanbulda onalrda kalicam bide fiyat 2000=kdv dediler fiyatlar aynid egilmi canim degismedi ?insallah yazin sonuna degismez ya hamielyim olsada hemen gelsem zaten b hormonlarla taktim sacima basima burnuma once sorun yoktu bu kadar :) dograyim ikinci ay ordayim bebege baba bakicak zavalli adamcagiz catlak bir kadina denk geldine yapalim cekecek :)

kizlar son olarak formlarda gordum bazi burunalr sekil degistiriyomus dusuyomus falan doktor hatasi degilmi bunlar allah korusun basina gelen varmi yani revizyon iki kere bicak altina yatmak cok korkutuyor beni doktora sordunuzmu ameliyat olmadan arkadaslar uff ya keske turkiyede olsamda gorusmeye gitsem ben gelicem hemen olucam sizler bana yardimci olun arkadaslar.

ewt cilt problemi bend eçok oldu mesela cildim sivilce tarlasına döndü mahvoldu resmen doktora gittim birbuçuk aylık tedavi verdii yoksa kalabilirmiş dedi alçılıyken yüüzmüze su deydiremesiğimiz için gözenekler kapanıyomuş ve ciltte öle bi tepki veriyomuşş

cildin hassas demek ki güzelim. Bende olmadı çünkü birşey...

Yok ben viyanadan geliyorum avusturya yani. Ben cildin bozlmasini ilk senden ögreniyorum hic duymadim. Ben döndükten sinea taten sana bildirecegim bana Mail adresinide yaz lütfen hatta belki telefonlasirizda sen fazla düsünme beni bir bekle olduktan sonra sana herseyi anlatirim resimlerede bakarsin zaten oldumu canim? Öptüm

Evet ben tam 7 gün kalacagim. Son gün bandajlari alip ayni gün aksami ucaga binecegim Allah izin verirse. Evet banada 2000+KDV dediler yani Euro olarak 1078 yapiyor müthis birsey inanilmaz ucuz...

Son düzenleme:
umarım istediğiniz gibi olur kızlar bencede fiyat çok uygun yaaa

mipa34 sana arkadaslik teklifi gonderdim kabul edersen sevinirim :)) daha gormeden begendim valla hem senin hem ebruli'nin burnunu :)) herkes cok begenmis

Mipa34 harika olmuuuuuuus iyi, hayirli gunlerde kullan insallaaah :)))) vallahi bayildim ben nemle asilemin burunlarini cok begeniyodum ama istanbulda yasiyorum, malatyaya girmek zor olacak gibi, sende morluk da olmamis sanki ??? bunye meselesi sanirim, veli aslan'a olcam ben de ve daha fazla dusunmek istemiyorum, cok cok cok cok guzel olmus ben oyle kalkik sevmem ama sahane bir kalkiklik coook dogal

ayyyyyyyyyyyy cnm çok sevindim beğenmene çok saol inanki yok cnm morluk olmadı hiç sadece 3. gün hafifi bi şişdim okadar gayet memnunum bende çok rahat nefes alıyorumm .bi sorun yokyani tavsiye ederim doktorumu bayanssulusmilezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…