Görürsün tabii. Ben kliniğe yakın bir yerde çalışıyorum ameliyat olacağın zaman çiçeğimi alır gelirim artık:)
tebrikler lara1981 umarım hersey istediğin gibi gider canım
Sükürler olsun sevgili arkadaslarim Dr. Veli bey ameliyatimi yapacak aglamak istiyorum
)))))
saadetcim ben özel yazamiyorum 50 yazidan sonra yazabilirmisim gibi sacma bir kural var burda. Ben söz veriyorum fotoraflarimi döner dönmez koycam. Ben ve burdaki arkadasim ebru sayesinde telefonla hallettim. Evet Doktor bey beni daha görmedi ama normal cünkü dis ülkeden Gelen herkes icin öyle ben bunu riskli falanda görmüyorum neden olsunki zaten ilk basta muayene ediliyorsun. Ben hickorkmuyorum göz lazer ameliyatimdada öyleydi gittim yaptirdim geldim cokta memnunum. Ozamanlar doktorda arastiramamistim bile. Simdi ise arastirdim cokta eminim veli beyle. Hic korkma gercekten. Ben hep bu forumdayim zaten sorularin varsa buradaki herkes bilhassa ebru sana yardim eder tabi bende... Benim ameliyatim 20. Mayis Saat 9:30'da))
ewt cilt problemi bend eçok oldu mesela cildim sivilce tarlasına döndü mahvoldu resmen doktora gittim birbuçuk aylık tedavi verdii yoksa kalabilirmiş dedi alçılıyken yüüzmüze su deydiremesiğimiz için gözenekler kapanıyomuş ve ciltte öle bi tepki veriyomuşş
Mipa34 harika olmuuuuuuus iyi, hayirli gunlerde kullan insallaaah :)))) vallahi bayildim ben nemle asilemin burunlarini cok begeniyodum ama istanbulda yasiyorum, malatyaya girmek zor olacak gibi, sende morluk da olmamis sanki ??? bunye meselesi sanirim, veli aslan'a olcam ben de ve daha fazla dusunmek istemiyorum, cok cok cok cok guzel olmus ben oyle kalkik sevmem ama sahane bir kalkiklik coook dogal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?