Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sagol canim benim sanada gecmis olsun insallah iyisindir ve bir agrin falanda yoktur memnun kaldiysan ne Mutlu insallah Bense kalirim. Bende veli beyi istedim ve hastaneye soyledim ama Doktor secimini bize birakin dediler yani Decke hakkim pek yok ercan bey ve tuba hanim aradinda bir secim yapacaisim neden böyle bilmiyorum. :1no2:

aaa çok garip canım benim bana özellikle istediğiniz bi doktor vsrmı diye sordularr yani seçim snin olmalı bence onlar seni kısıtlamazlarr istersen birdaha söyleee veli bey iyi bi doktor çünkiii benim sadece iljgün oldu ağrımm morlukda olmadı hiçç hafifi şişilk oldu şeklide güzel oldu kısaca memnununm yani cnm seninkide en güeli olur inşalahhhhzemuszemus

dur sana arkadaşlık yollim bede benim resimlerime bakk belki fikir edinirsinn

Kabul ettim canim telefondan giriyorum internte biraz zor oluyor ama oldu galiba. Ben buradaki yorumlarin tümünü okudum o hastane iyimi kötümü kavrayamadim gitti senin yazin ümitlendirdi beni sagolasin gercekten... Benim Doktor secebilme hakkim neden yok anlamiyorum birtürlü birdaha konustum bize güvenin diyorlar. Hayirlisi artik ne diyim ercan beye ameliyat olanda kimse yokki hele Tuba hanimi kimse tanimiyor... Ilk tecrübeleri benmi olacagim nedir ;-) ben birde viyanadan geliyorum internetten arastirabiliyorum ancak. Mayisin 20 ameliyat olacagim. Eger sen ercan bey iyi diyorsan onu seceyim artik neyapiyim. Cok öptüm seni canim bana hep yaz bende hergün Foruma giriyorum zaten

BU ARADA Ercan beye ameliyat olan varsa yazsin lütfen. mirmirmirmir

Lara neden sen kendin seçmiyorsun doktorunu olmaz öyle şey...Diğerlerini bilmiyorum ama ben Veli Bey i öneriyorum.

Lara neden sen kendin seçmiyorsun doktorunu olmaz öyle şey...Diğerlerini bilmiyorum ama ben Veli Bey i öneriyorum.

Bilmiyorumki bir bilsem ebrucum izin vermiyor oradaki asistan hani izin vermiyor derken ben cok heyecanliymisim Doktor secimini onlara birakacakmisim iki defa sordum ama yanit ayni sonra iki Doktor arasinda secim yapabilirmisim biri ercan bey digeri Tuba hanim iyi hosda ben Tuba hanim hakkinda hicbirseyi yorum bulamiyorum bir iki kisi ercan bey iyi diyor. Ama ISIN tuhafi o diyenlerde veli beyde ameliyat olmus.

Neyapcam bilmiyorum...

Lara sen muayene oldun mu? Herhangi bir doktorla görüştün mü?

Ebrucum özel yazamiyorum sana 50 mesajdsm sonra yazabiliyormusum... Burada bile engel cikiyor ) Allah Allah.

Sana cok ama cok tesekkür ederim Allah razi olsun senden ebrucum gurbette yasiyorum esim ve bebegimle beraber telefonlarla halletmeye calisiyorum ama cok zor bu hastanede daha zor inat edip veli beyle görüsmemi ve ameliyat etmesini istemiyorlar Mail yazdim cevaplar ayni nasil görüsecegim veli beyle bilmiyorum. Siz bize birakin diyorlar baska birsey demiyorlar. O hanfendi degil baskasi söylüyor. Ameliyat tarihi 20 mayis sabah 8:30 da...

canım benim inşalah en iyisi olur ne diyim ama sen seçmelisin yani bana sormuşlardıı ercan beyi sana önerememçünki bilmiyorum sadece iyi bi doktor dediler ordada onu biliyorum tubayı hele hiç bilmiyorummm ama veliyi neden ısrarla omaz diyolar biliyorumm garipppp

Vallahi bilmiyorum veli beyin cep telefonu varmi aceba sizler ulasabilirmisiniz tekrardan veli beye arkadaslar lütfen ben orada olsam sorun degil hallederim ama buralardan zor Benin isim anlasilan...

Canım Halkla ılişkiler Direktörü Burçak çoookk yardımcı olur aslında. Ben az önce aradım ama gelmemişti henüz. Diğer doktorlar da iyi olabilir ama KK referansıyla gidiyorsun Veli Bey'i istemen çok normal. Soralım bakalım neymiş:)

Selam canim hepsi cok iyi ondan süphem yok cokta profesyoneller zaten benim derdim tek sey doktor secimi herkese birakiliyor bana birakilmiyor kendimi aptalmisim gibi hissediyorum ;-))))) ya gülermisin aglarmisin artik ;-)))

sıkma canını sana özel mesaj attım ona bir bak istersen. Burçak'a not bıraktım döner bana 1-2 saat içinde.

hadi gözün aydın. Çok başarılı bir operasyon geçirmen dileğiyle. Veli Bey'e güvenim tam olduüğundan içim çok rahat!

Insallah ebrucum sayende ne diyim daha cok mutluyum insallah bir sorun cikmaz icim rahat huzurluyun guzel bir otelde buldum en önemlisi cocugum icin tertemiz ) hersey yolunda yani. Seni gorcekmiyim ebrucum

Görürsün tabii. Ben kliniğe yakın bir yerde çalışıyorum ameliyat olacağın zaman çiçeğimi alır gelirim artık:)

tebrikler lara1981 umarım hersey istediğin gibi gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…