ebruli sultan toplam 19 sayfalık ameliyat maceranı soluksuz okudum.ben de burun estetiği olmak istiyorum ve bütçem çok fazla değil.boğaziçi bana uygun geldi.yazılanlara göre herkes çok beğenmiş burnunu.resimlerini görmem mümkün mü?hem bana da bi fikir olur..
hafif yamuk gibi sanki saga dogru
tatlım buraya koyup kaldırmaktan yorul valla. İstersen sen bana özelden mesaj at ben sana msn den falan göndereyim. uygun mudur senin için?
Mİpa Çok sevİndİm. Sonucta benİm operasyonumdan feyz alarak gİttİĞİn İÇİn daha Çok sevİndİm. Eee geÇmİŞ olsun artık:)
canım valla mipanın resimlerine baktım bayıldım harika olmuş burnuşu şimdi, nasıl pişmanım bi bilsen :))))buarada bana yeni halini mail at burnuşunun:)))
canım ben daha göremedim mipanın fotolarını ama sonuçtan eminim, bende çok memnunum burnumdan. Şimdi Veli Arslan için ayrı bir topic açacağım valla hakediyor bu adam.
resimlerini gorebılırmıyım mipacımm ...
tanıdık doktora olmasan burnunda çöker her şeyde olur
mipa sanada çok geçmiş olsunn inşallah kusursuz orantılı burnun olur özelliklede ben bi burna burun demem için ön çok önemli yanı herkes yapıyor :))) dilerim önden eşitt cici bici burnun olurrrrrrrrrrrrrr :)
Bende bogazicinde burun estetigi olacagim mayis ayinda, doktorlar nasil orada burada okudugum kadariyla tugrul maral artik o hastanede yok... Ercan demiray bey yada Tuba Erdogan hanim ameliyat edecekmis bu ikisi nasil aceba bilem varmi??? Simdiden tsk ederimturkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?