Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle tabi cnm valla güle güle kullan ben çok begendim en önemlisi gayet doğal olmuş ..

ebruli sultan toplam 19 sayfalık ameliyat maceranı soluksuz okudum.ben de burun estetiği olmak istiyorum ve bütçem çok fazla değil.boğaziçi bana uygun geldi.yazılanlara göre herkes çok beğenmiş burnunu.resimlerini görmem mümkün mü?hem bana da bi fikir olur..

tatlım buraya koyup kaldırmaktan yorul valla. İstersen sen bana özelden mesaj at ben sana msn den falan göndereyim. uygun mudur senin için?

hafif yamuk gibi sanki saga dogru

estetik cerrahlar bile hastası kendi kusurlarını söylemeden şuranı yapalım düzeltelim demiyorlar. Yaptığınız yorum çok yanlış. Ebru çok beğenmiş ve paylaşmış.. eğer yamuk görseydi bizle paylaşır ve sorardı. Belki de hiç aklında yokken onu dert edinecek.

tatlım buraya koyup kaldırmaktan yorul valla. İstersen sen bana özelden mesaj at ben sana msn den falan göndereyim. uygun mudur senin için?

ebrulicim yeni üyeyim :ecrin_bebek: özel mesaj gönderemiyorum maalesef. eğer sen özel mesaj gönderebiliyorsan bana mail adresini ver sana mail geçeyim kendi adresimi.olur mu?

kızlarrrrrrrrrrrrr bende boğaziçi tıpda ameliyat oldum şimdilik çok memnunum herşey yolında ameliyatımı veli aslan gerçekleştirdiii

Mıpa Çok sevındım. Sonucta benım operasyonumdan feyz alarak gıttıĞın ıÇın daha Çok sevındım. Eee geÇmıŞ olsun artık:)

Mİpa Çok sevİndİm. Sonucta benİm operasyonumdan feyz alarak gİttİĞİn İÇİn daha Çok sevİndİm. Eee geÇmİŞ olsun artık:)

canım valla mipanın resimlerine baktım bayıldım harika olmuş burnuşu şimdi, nasıl pişmanım bi bilsen :))))buarada bana yeni halini mail at burnuşunun:)))

canım valla mipanın resimlerine baktım bayıldım harika olmuş burnuşu şimdi, nasıl pişmanım bi bilsen :))))buarada bana yeni halini mail at burnuşunun:)))

canım ben daha göremedim mipanın fotolarını ama sonuçtan eminim, bende çok memnunum burnumdan. Şimdi Veli Arslan için ayrı bir topic açacağım valla hakediyor bu adam.

canım ben daha göremedim mipanın fotolarını ama sonuçtan eminim, bende çok memnunum burnumdan. Şimdi Veli Arslan için ayrı bir topic açacağım valla hakediyor bu adam.

ewt canımmm bende çok menunum burdaki biçok doktordan hatta daha başarılı bencede hiç birinden eksiği yok fazlası varrr ayrıca çok cici bi doktor rahatlıkla tavsiye eebilirim kendi adımaaabayanssulusmile

tanıdık doktora olmasan burnunda çöker her şeyde olur

Tanıdık doktor derken tanınmış doktormu demek istedin anlamadım artııı herkes in tanıdık bulması zor referanslarla giliyo ne olursa olsun ben diyorumki ne geliosa tanıdıklardan geliyo bence tanınmış işini ciddiye alan doktor seçilmeli ben seçmedim ama revizyon olursam bunu yapıp tanınmış doktor seçicem

mipa sanada çok geçmiş olsunn inşallah kusursuz orantılı burnun olur özelliklede ben bi burna burun demem için ön çok önemli yanı herkes yapıyor :))) dilerim önden eşitt cici bici burnun olurrrrrrrrrrrrrr :)

çok saol cnm benime dileğim o öndende çok güzel olsun bandajalr bi çıksada görsek akla karayııııı saol cnm tekerar

Bende bogazicinde burun estetigi olacagim mayis ayinda, doktorlar nasil orada burada okudugum kadariyla tugrul maral artik o hastanede yok... Ercan demiray bey yada Tuba Erdogan hanim ameliyat edecekmis bu ikisi nasil aceba bilem varmi??? Simdiden tsk ederimturkbayragiturkbayragi

ewt cnm tuğrul maral artık orda çalışmıyorr ben veli aslana oldum çok memnununm diğer doktorlar hakkında ercan beyde oldukça iyi bi doktormuş ama tuğba hanım hakkında bi bilgim yokk inşlaah senin ameliytında iyi geçer istediğin giib bi burun olurrrrrrrbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…