Kizlar bogazici estetik muayene ucreti aliyor mu ilk gorusmede ? Bir de 2 ay sonrasi icin simdi gun almak sizce mantikli olur mu ? Veli Aslan'in mipa34'e yaptigi buruna bayildim ona olacagim galiba..
Ben yeni uyeyim mesaj atamiyorum( Simdi aradim, ''buraya gelin once Burcak hanimla goruseceksiniz sonra oradan hangi doktoru istiyorsaniz o sizi yonlendirecek'' dedi. Ebruli sen bana ozelden ismini yazabilir misin ? Orada form falan doldururken referans kismina falan yazarim belki, kim tavsiye etti kismina ebruli sultan ya da mipa34 demiym :)))))
Ameliyat öncesi ve sonrasi ne gerekli ne giyinmeli biraz akil verirmisiniz bana sevgili arkadaslar? Neye dikkat etmem gerekiyor öncesi ve sonrasi?? Siam bavullari hazirliyorum hazirlarken heyecanim dahada artiyor... Ben orada doktoru göreyim kesin bayilirim ;-)
sevgiler
@mipa34 canim ozelden mesaj atamiyoruum( 50 ya da 100 mu ne olmasi lazimmis ya.. bu cuma gidip burcak hanimla goruscem insallah 1.5 - 2 ay sonrasina gun verebilirler yillik iznim o zaman cunku. 2 hafta sislerin ve morluklarin inmesi icin iyi bir sure degil mi .. simdiden cok heyecanliyim yaaa :))) gidip gorusun icinize sinen doktora yaptirin diyor bazi arkadaslar ama bi de su var; ne kadar uzerine dusersen bazi seyler o kadar geri tepiyor, en iyisi hazir karar vermisken pat diye olmak, hem seninki cok guzel olmus sonucta ayni kisi yapacak (insallah)
hadi bakalım:) ekledim fotoğraflarımı profilime. Merakla bekleyenlere duyurulur...
çok güzel olmuş kıss güle güle kullannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?