Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebrucum sana mesaj attim okudunmu canisi? Az kaldi heyecanim iyiden iyiye artiyor ;-)) korkuda sardi :-(((.

Simdi aski memnu ya bakiyorum bihtere acayip sinirleniyorum ya

kızlar fotograf makinemde bir sorun oldu çekemiyorum. Eğer iş arkadaşlarımda varsa bugün çekerim.Yoksa bir iki gün bekleticem sizi.

öpüyorum hepinizi, Bihtere sinirlenmeyin kitabı okudum ben intihar edecek zaten:)

Sevgiler,

Kizlar bogazici estetik muayene ucreti aliyor mu ilk gorusmede ? Bir de 2 ay sonrasi icin simdi gun almak sizce mantikli olur mu ? Veli Aslan'in mipa34'e yaptigi buruna bayildim ona olacagim galiba..

Kizlar bogazici estetik muayene ucreti aliyor mu ilk gorusmede ? Bir de 2 ay sonrasi icin simdi gun almak sizce mantikli olur mu ? Veli Aslan'in mipa34'e yaptigi buruna bayildim ona olacagim galiba..

canım ben geçen hafta yanına gittiğimde önümüzdeki 1 ayı dolmuştu zaten:) İlk muayenede almıyor.

Hadi ya Hemen ariym o zaman.. Senin burnunu da gormek isteriz ebruli sultan :)) Gerci benim icime sindi mipa34'un burnunu cok begendim eminim seninki de cok guzel olmustur.

canım sorun olacağını sanmıyorum. Olursa da haberleşelim.. Özelden mesaj at bana

Ben yeni uyeyim mesaj atamiyorum ( Simdi aradim, ''buraya gelin once Burcak hanimla goruseceksiniz sonra oradan hangi doktoru istiyorsaniz o sizi yonlendirecek'' dedi. Ebruli sen bana ozelden ismini yazabilir misin ? Orada form falan doldururken referans kismina falan yazarim belki, kim tavsiye etti kismina ebruli sultan ya da mipa34 demiym :)))))

Mesaj attım tatlım sana Burçak'a Ebru dersen hemen söyler sana soyadımı :)

Ameliyat öncesi ve sonrasi ne gerekli ne giyinmeli biraz akil verirmisiniz bana sevgili arkadaslar? Neye dikkat etmem gerekiyor öncesi ve sonrasi?? Siam bavullari hazirliyorum hazirlarken heyecanim dahada artiyor... Ben orada doktoru göreyim kesin bayilirim ;-)

sevgiler

kısss laracoft çok teşekkür edrim cnm beğenmişsin burnumu çok doğru bi karar veli aslan .en güzeli olucak seninkidee.

canım ameliyat öncesinde normal kıyafetle gidersin zaten ameliyat zamanı gelince bi önlük veriyolar sana .onu giyiyorsunn. sonrasındada rahat bi kıyafet olsun yanında yani önü düğmeli bi pijama takımı yada boğazı geniş bi pijama takımı .rahat giymen için .yapman gereken çok rahat olman .kendini sıkıp heycanlanma uyuyosun ve uyanıyosun herşey bitmişş cnm.doktorumuz çok iyi ona güvenn.en güzelini yapacak sana.

@mipa34 canim ozelden mesaj atamiyoruum ( 50 ya da 100 mu ne olmasi lazimmis ya.. bu cuma gidip burcak hanimla goruscem insallah 1.5 - 2 ay sonrasina gun verebilirler yillik iznim o zaman cunku. 2 hafta sislerin ve morluklarin inmesi icin iyi bir sure degil mi .. simdiden cok heyecanliyim yaaa :))) gidip gorusun icinize sinen doktora yaptirin diyor bazi arkadaslar ama bi de su var; ne kadar uzerine dusersen bazi seyler o kadar geri tepiyor, en iyisi hazir karar vermisken pat diye olmak, hem seninki cok guzel olmus sonucta ayni kisi yapacak (insallah)

kıs bende ani karar verdimmm .hemen gittim bir hafta sonraya gün aldım ve oldum. sen içini ferah tut doktora güven en güzeli olur cnmm.şunuda söliyim cnm ben hiç morarmadım çok az şişdim yani bütün zorluğun hepi topu taş çatlasın bir hafta sürüyoo ki veli beyin hastalarını gördüm ben 2 tane onlarda hiç morarmamışdı ve şimedikleini söledilerr cnm rahat ol ismimi yazmışdım sana özelden benn .sölersin

arkadaslar veli bey acik ameliyatmi kapali ameliyatmi yapiyor ?hangi maeliyat daha kisa surede iyilesiyor bilgisi olan varmi?

kapalı yapıyorrrrr cnmmm.iyileşme süresi örneğin bende çok çabuk oldu 15. günden sonra tamamen burnum açıkdı nefesim normale döndüü.zorluk bi hafta falan sürüyo ya.

hadi bakalım:) ekledim fotoğraflarımı profilime. Merakla bekleyenlere duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…