Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 ay oldu

Eklentiler

• $025 - Kopya.webp
    542 bayt · Görüntüleme: 67

maşallahh sende butun burunları begenmişsınn:)) sadullah bey le bende gorüştum benımkı revızyon ... sıfır buurun olsaydıı yanı amelıyat olmuş olmasaydım kesınlıkle olurdum sadullah beye dun gıttım ofisine ve orda bıkızın burnunu gordum kusursuz cok begendım 1 ay olmuş olalıı ama ben revızyonn sadullah beyın revızyonda yeterlı olup olmadıgına karar veremedımm ama emre ılhanda olabılır sadullah bey bana 3 bın dedii emre bey 6 fılannn ne yapcam bılmıyorummm

yani tuğrul marala cok kötü diyorlar bakıorm resimlere gayet güzel onlar daha kavisli ve ucu kalkık burun istiyorlarmıs cok doğal olduğu için kötü diorlar mesela ama ben ztn öleistemiorm bu yüzden de begeniorum.sadullah beye edamisra 2.500e olmus demek ki burundan buruna fark edio ya da 2 ay içinde arttı fiyatıemre beyde kbbci ya sanki plastik cerrahi olsa daha ii olur gibi geldi bana bilemiorum ki.revizyonsa daha da stresslisindir sen smd allah kolaylık versn bende grscem bakalım sadullah beyle ne resm ekliebiliorm ne msj atabilirorm ama eer ameliat olursam senden önce ki 5i gibi olcam o zaman durumdan haberdar ederim

ebruli _sultan bugün alçın çıkıyodu canım nolur resim ekleeeeeeeeeee çok merak ediyorummm :)))))

merhaba benimde burnum kırık ameliyat olmak istiyorum fakat kime güvenebileceğimi bilmiyorum ameliyat olna arkadaşlar yardımcı olursanız çok seviinirim. bu arada boğaz içi tığp merkezine sordum 2000+kdv dediler fiyat çok iyi ama güvenemiyorum.

aynen canım burda bi arkadaş oldu şimdi veli aslana resim koyucak bende senle aynı duurmdayımkarasızlık diz boyu bakalım görelim nasıl olcak ona göre karar veririz artık :)))

kızlar henüz koyamadım fotolarımı alçılar çıktı ama normal bantlar var şimdi. Gayet iyi ben de çevremdekilerde çok beğendiler. Yarın mutlaka koyuyorum fotoları:)

ebruli_ sultan nasıl geçiyo canım, durumun nasıl bilgi versene tatlımmmmmmmm :)

tatlım benim ilk 2günüm zor geçti, tamponlar çıktıktan sonra rahatladım. Cuma günü de alçıları aldık. Şimdi bantlar var. Ben beğendim ama :)

tatlım çok sevindim ya dört gözle bekliyodum vallaha hadi maşalahhh darısı benim başıma ama görmek içinde sabırsızlanıyorummm

peki sende boğaziçi tıp merkezindemi oldun eğer orda olduysan kime oldun:))

ok üstte yazmışsın veli aslana olmuşsun.orda olmayı ben istiyorum fakat eşimin tereddütleri var küçük biyer ameliyat esnasında ters giden bişey olursa tam teşşekküllü değil diyo ama sizin yazdıklarınızı okuyuınca rahatlıyorum bide hangi doktor konusunda endişeliyim neyse senin resimlerini görürsem rafhatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…