Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

bende tavsiye etmiyorum eğer kusursuz güzel bi burun istiyosanız paraya kıymanız lzm bende veli beye ameliyat oldum benim çok sorunlu bi burnum yoktu burnumda kesinlikle küçülme olmadı sadece şekil itibariyle değişti az bi kemerim vardı ve burnumun ucu toparlandı ameliyat olduğumu kimse anlamıyo ben daha küçük bi burun istiodum yani istediğimi alamadım veli bey ayrıca çok ilgisiz ben memnun kalmadım arkadaşlar ama kötü bi sonuçta almadım oda var tabi. şimdi revizyon düşünüyorum eğer küçük bi burun hayalleri kuruosanız kesinlikle iyi düşünün derim ucuz die tercih etmeyin bi daha ameliyat olmak zorunda kalırsınız

resmin varmı eklesem görebilimiyim

bayanlar bende necdet uçara ameliyat oldum,çok başarılı ayrıca 2 kuzenimede tavsiye ettim onlarda ameliyat oldular ve çok memnunlar,arkadaşlarım boğaziçine muayeney gitmeye başladılar,haberiniz olsun necdet bey de çok başarılı

resmin varmı arkadaş olarak eklermisin

vay be boğaziçine burun ameliyatı olan ne çok hasta var.Ameliyataneye biri giriyor biri çıkıyor.Erkekler daha çoğunlukta dikkatimi çekti sizce neden?

ben görüştüm geçen sene veli bbeyle ama bi türlü içime sinmedi çünkü memnun olmayan insan çok

bogazicinin fiyati hala piyasaya gore dusuk; 2500 tl dediler bana

ama cok kararsizim, cogu kisi memnun kalmamis yapilan burunlardan

lutfen kizlar, orda amelyat olanlar ozellikle, bana arkadaslik yollaya bilirmi, fotolarinizi gormek istiyorum fikir edinmek adina

orasinin bir mezbaadan farki yok bence 2500 tl oraya vericeginize birazdaha para biriktirip muhammet dilbere ameliyat olun yada onun ayarında burda ki arkdasların memnun kaldigi doktorlara

bende ekledim canım seni veli beyin yaptığı hiç bir burnu göremedim henuz :(

canım ya benı de ekler mısın fotografları gorsem :S görüştüm bogaz ıcınde yaptırcam cok erken randevu aldım agustosa :D anca antalya oldugumdan istanbula gidip geliş biraz zor sıkıntılı olucak sınav filan ortadan kalkınca dedim, ama hangi doktor su an kararsızım , belkı fotografını görünce bi fikir verir , bi de burun tasarımı yapılıyor mu orada acaba bileniniz var mı ?

ben 3 yıl önce oldum o kurumda ve 1 ay öncede revizyon oldum kesinlikle önermiyorum 2000 tl daha fazlaya burda ki arkadasların memnun oldugu doktorlara(muhammet dilber,hüseyin altun v.s) ameliyat olun

Back
X