Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

selam ay daha dün veli beyle randevulaştık haftaya cuma amliyatım var günler geçmek bilmiyor çıldırıcaaaaaaaammm :) bazıları şikayetçi bazılarıda çok memnun.insanın kafası karışıyor yahu .bana hiç çıkabilecek sonucu göstermedi yaptıgı burunlarıda görmedim ondan biraz endişeliyim acaba olması gerekeni yapabilecekmi :\ :37:

selam ay daha dün veli beyle randevulaştık haftaya cuma amliyatım var günler geçmek bilmiyor çıldırıcaaaaaaaammm :) bazıları şikayetçi bazılarıda çok memnun.insanın kafası karışıyor yahu .bana hiç çıkabilecek sonucu göstermedi yaptıgı burunlarıda görmedim ondan biraz endişeliyim acaba olması gerekeni yapabilecekmi :\ :37:

Merhaba Veli bey doğal burunlar yaptığı için insanlar şikayetçi bence :) Ama en güzelimde yüzüne gidebilecek doğal bir burun :) Umarım çok memnun kalırsın şimdiden geçmiş olsun :))

Merhaba ben 2250 tl ye ameliyat oldum :)

tsk bilgi için, çok uyğun fiyata olmuşsun ve başarılı olmuş, maşallah. profil resmini büyük ölçüde göremesem de memnuniyyetinden anladım. şimdi amiralı beyin hasta yorumları bölümünü okudum, kafamı karıştıran olumsuz yorumlar da vardı, maalesef.. aslında çok sorunlu burnum yok, ama yine de korkuyorum...:18:
doktor karar vermek bu işin en zor süreci.:ssz:

tsk bilgi için, çok uyğun fiyata olmuşsun ve başarılı olmuş, maşallah. profil resmini büyük ölçüde göremesem de memnuniyyetinden anladım. şimdi amiralı beyin hasta yorumları bölümünü okudum, kafamı karıştıran olumsuz yorumlar da vardı, maalesef.. aslında çok sorunlu burnum yok, ama yine de korkuyorum...:18:
doktor karar vermek bu işin en zor süreci.:ssz:

Rica ederim ne demek :) Evet ben çok çok memnun kaldım Amirali bey hakkında sadece 1 tane olumsuz yorum okumuşsundur . Bence görüşmeye git burda ki yorumlara göre karar verme ki burda ki yazılanların ne derece doğru olduğunda muamma ;) Ben ve iki arkadaşım sonuçtan gayett memnun kaldık . Ben bir tek Amirali bele görüştüm başka hiçbir Dr gitmedim ve hemen kararımı verdim :) Darısı başına inşallah :nazar::51:

canım lütfen amlytdan sonra bilgi vwer

canım lütfen amlytdan sonra bilgi vwer

hiil, canım mesajına cevap veremiyorum, mesaj sayım yetmiyormuş. ameliyt olmadım daha, karar veremedim doktor.. :50: bogaziçinde olursam veli beyle amrali bey arasinda git geldeyim. bazen de özelde salih emre beyi ve hakan genceyi düşünüyorum. bildiğin kararsızlık aşamasındayım yani.. :17:
burnumda sağlık sorunu yok, burun şeklim rahatsız ediyor..

Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı? Eğer varsa hangi doktoru önerirsiniz?

Canım kesinlikle AMİRALİ bey ben de oldum hatta bugün 13. Günüm :) alçılarım falan çıkmadı ama yolda durduran var burnun çok güzel olmuş doktorun kim diyolar :) bence Amirali Nevai beyle bir görüş derim :)

hiil, canım mesajına cevap veremiyorum, mesaj sayım yetmiyormuş. ameliyt olmadım daha, karar veremedim doktor.. :50: bogaziçinde olursam veli beyle amrali bey arasinda git geldeyim. bazen de özelde salih emre beyi ve hakan genceyi düşünüyorum. bildiğin kararsızlık aşamasındayım yani.. :17:

Bende Amirali beye ameliyat oldum şuan için çokkkk memnunum tavsiye ederim kesinlikle :) hatta bugün 34. Günüm :) :nazar:

bende okadar kararsızımkii aynı duyguları paylaşıyoruz :) bogaz icinde olursan bana ltfen dönüs yap :)

bende okadar kararsızımkii aynı duyguları paylaşıyoruz :) bogaz icinde olursan bana ltfen dönüs yap :)

tamam canım, olursam dönerim sana.. zaten yazacağım buraya, anlaşılan morel alınacaq günlerimiz ilerde..:18:
sen hangi doktoru düşünüyorsun bogazicinde?

Bende Amirali beye ameliyat oldum şuan için çokkkk memnunum tavsiye ederim kesinlikle :) hatta bugün 34. Günüm :) :nazar:

amirali beyin başka hastalarının fotosunu da görmek isterdim, ama malesef bulamadım forumda..
seninki güzel olmuş, maşallah canım, zaten tebrik etmişim..:16:
ama benim burun yapım gibi burunlarda nasıl sonuclar vermiş onu da görmem lazım.
kendisiyle görüşünce görürüm onlarıda da her halde..

Canim hangi konuda yardimci olabilrim
Ben cok memnunum hem ameliyat oldugum siralardaki ilgiden hemde doktorum Veli Aslan BEyden.. ve hep dua ediyorum ona. Cok dogal hic kimse anlamiyor sasiriyorlar. Hastane obemlindegil onemli olan tecrubeli iyi bir doktor ve birazda sans..

Back
X