İnşallah canım.Bende Veli Beye olacagım umarım güzel sonuclar cıkar:)
Ne zaman oluyorsun gözün Aydın inşallahh istediğin gibi olur canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım.Bende Veli Beye olacagım umarım güzel sonuclar cıkar:)
fotograflarını görebilir miyim merak ettim :))
selam ay daha dün veli beyle randevulaştık haftaya cuma amliyatım var günler geçmek bilmiyor çıldırıcaaaaaaaammm :) bazıları şikayetçi bazılarıda çok memnun.insanın kafası karışıyor yahu .bana hiç çıkabilecek sonucu göstermedi yaptıgı burunlarıda görmedim ondan biraz endişeliyim acaba olması gerekeni yapabilecekmi :\![]()
Merhaba ben 7 Ocak'ta Amirali bey'e ameliyat oldum . Ameliyat sonrası herşey güzel hiç ağrı sızı çekmedim gözü kapalı Amirali beyi tavsiye ederim .![]()
tebrik ediyorum, tatlım, Amiralı bey fiyat konusunda nasıl acaba? :44:
Merhaba ben 2250 tl ye ameliyat oldum :)
tsk bilgi için, çok uyğun fiyata olmuşsun ve başarılı olmuş, maşallah. profil resmini büyük ölçüde göremesem de memnuniyyetinden anladım. şimdi amiralı beyin hasta yorumları bölümünü okudum, kafamı karıştıran olumsuz yorumlar da vardı, maalesef.. aslında çok sorunlu burnum yok, ama yine de korkuyorum...:18:
doktor karar vermek bu işin en zor süreci.![]()
Merhaba ben 2250 tl ye ameliyat oldum :)
selam ay daha dün veli beyle randevulaştık haftaya cuma amliyatım var günler geçmek bilmiyor çıldırıcaaaaaaaammm :) bazıları şikayetçi bazılarıda çok memnun.insanın kafası karışıyor yahu .bana hiç çıkabilecek sonucu göstermedi yaptıgı burunlarıda görmedim ondan biraz endişeliyim acaba olması gerekeni yapabilecekmi :\![]()
canım lütfen amlytdan sonra bilgi vwer
Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı? Eğer varsa hangi doktoru önerirsiniz?
hiil, canım mesajına cevap veremiyorum, mesaj sayım yetmiyormuş. ameliyt olmadım daha, karar veremedim doktor..bogaziçinde olursam veli beyle amrali bey arasinda git geldeyim. bazen de özelde salih emre beyi ve hakan genceyi düşünüyorum. bildiğin kararsızlık aşamasındayım yani..
burnumda sağlık sorunu yok, burun şeklim rahatsız ediyor..
hiil, canım mesajına cevap veremiyorum, mesaj sayım yetmiyormuş. ameliyt olmadım daha, karar veremedim doktor..bogaziçinde olursam veli beyle amrali bey arasinda git geldeyim. bazen de özelde salih emre beyi ve hakan genceyi düşünüyorum. bildiğin kararsızlık aşamasındayım yani..
burnumda sağlık sorunu yok, burun şeklim rahatsız ediyor..
Bende Amirali beye ameliyat oldum şuan için çokkkk memnunum tavsiye ederim kesinlikle :) hatta bugün 34. Günüm :)![]()
bende okadar kararsızımkii aynı duyguları paylaşıyoruz :) bogaz icinde olursan bana ltfen dönüs yap :)
Bende Amirali beye ameliyat oldum şuan için çokkkk memnunum tavsiye ederim kesinlikle :) hatta bugün 34. Günüm :)![]()