Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsun allah utandırmasın.. Umarım seninde istediğin şekilde burnun olur ki öyle olmuş..aklımda bir kaç soru işaretlerim vardı senin verdiğin bilgiler sonrası herhangi bir şey kalmadı aklımda..bende o zaman ismail bayrama yaptırıcam..amin cümlemizi utandırmasın..tekrar geçmiş olsun ...allah hepimize sifa versin..
amin canım sanada iyi şanslar....

Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.

Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)

Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu düşündüğüm kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.

bilinçli davranış. fotoraf eklersen seviniriz

veli aslanın ellerinin iriliğinden çekiniyorum
:(

muayeneye gittiğimde kimi doktorların çalışma şeklini fotoşopla yapılan ile normal halinin eşleşme ve farklarını bilgisayar ortamında hesaplayan ameliyat öncesi karar vermeyi kolaylaştıran yöntem kullananlar varmış veli bey ise bi ayna ve kalemle burnumun yanından böyle olacak demesi pek hoşuma gitmesede iyi yorumlar okuyorum ne biiliyim zor iş

muayeneye gittiğimde kimi doktorların çalışma şeklini fotoşopla yapılan ile normal halinin eşleşme ve farklarını bilgisayar ortamında hesaplayan ameliyat öncesi karar vermeyi kolaylaştıran yöntem kullananlar varmış veli bey ise bi ayna ve kalemle burnumun yanından böyle olacak demesi pek hoşuma gitmesede iyi yorumlar okuyorum ne biiliyim zor iş

ben veli bayramı gördüm açıkçası çok soğuk bir adam..Ben daha ameliyat olmadım açıkçası ama İsmail bayram çok sıcak ve fotoshop yaparak gösteriyor ve bizzat tanıştım hastalarıyla..gayet memnunlar..

Merhaba,
bende yarın için Amirali beyden ameliyat günü aldım ama hala kararsızım.
şuan memnumusun??

şu an benim 50. günüm şişliklerim var ama genel olarak memnunum çevremdekiler tarafındanda beğeniliyor zamanla dahada güzelleşiceğini düşünüyorum inş öyle olur

$burun.webp 33 günlük burun

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsun allah utandırmasın.. Umarım seninde istediğin şekilde burnun olur ki öyle olmuş..aklımda bir kaç soru işaretlerim vardı senin verdiğin bilgiler sonrası herhangi bir şey kalmadı aklımda..bende o zaman ismail bayrama yaptırıcam..amin cümlemizi utandırmasın..tekrar geçmiş olsun ...allah hepimize sifa versin..

Eki Görüntüle 841501 ismail bayram yaptı 33. Gün

şu an benim 50. günüm şişliklerim var ama genel olarak memnunum çevremdekiler tarafındanda beğeniliyor zamanla dahada güzelleşiceğini düşünüyorum inş öyle olur

Boğaziçi Tıp Merkezine karşı hep endişlerim vardı, içim rahat etmediği için iptal ettirdim. daha pahalı olmasına rağmen güven verdiği için Estetik İnternational da amaliyat oldum. Alçısız bir şekilde 1.haftam doldu sonucu merakla bekliyorum.

Boğaziçi Tıp Merkezine karşı hep endişlerim vardı, içim rahat etmediği için iptal ettirdim. daha pahalı olmasına rağmen güven verdiği için Estetik İnternational da amaliyat oldum. Alçısız bir şekilde 1.haftam doldu sonucu merakla bekliyorum.

endişeleriniz neydi acaba bende orda olucamda 5 gün sonra

endişeleriniz neydi acaba bende orda olucamda 5 gün sonra

ya olumsuz etkilemek istemem benimki tamamen kişisel, diğer görüştüğüm yerler daha ilgili daha güler yüzlüydü bu bile etken oldu benim için. Ben verdiğim karardan ötürü çok mutluyum, 8.günümde bandajlarım tamamen çıktı biraz şişko ama oda düzelir sanırım yakında:)

ya şu saçma sapan mesajlarınızı buraya yazmayın yeter artık,gidin deneme bölümü var oraya yazın bişeyler okuyalım diye bakıyoruz buralara karman çorman şeyler yazmışsın

Kızlar ben de ocak sonu boğaziçinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Ama doktor konusunda hala kararsızım :(((

Merhaba ben 7 Ocak'ta Amirali bey'e ameliyat oldum . Ameliyat sonrası herşey güzel hiç ağrı sızı çekmedim gözü kapalı Amirali beyi tavsiye ederim . :42:

Amirali Bey Veli Bey e göre daha tecrübesiz görünsede memnun olmayan yok heralde?Yeni yeni yayılıyor sanırım

Evet Veli beyin yaşı var doğal olarak çok daha uzun süredir operasyon yapıyordur :) Ben bi arkadaş tavsiyesiyle gittim ve orada başka bir hastasıyla karşılaştım çok memnundu eski fotoğraflarına bakım ve yeni bir burun yapmış resmen büyülendim :) Ayrıca Amirali bey Sivas devlet hastanesinde görev yapmış . Bende gördüklerime ve okuduklarıma güvenerek kendisini seçtim . Herkes memnun olacak diye bir kaide yok sonuçta . Allhım utandırmasın inşallah güzel bir burnum olcak :)):49::nazar:

Son düzenleme:
Evet Veli beyin yaşı var doğal olarak çok daha uzun süredir operasyon yapıyordur :) Ben bi arkadaş tavsiyesiyle gittim ve orada başka bir hastasıyla karşılaştım çok memnundu eski fotoğraflarına bakım ve yeni bir burun yapmış resmen büyülendim :) Ayrıca Amirali bey Sivas devlet hastanesinde görev yapmış . Bende gördüklerime ve okuduklarıma güvenerek kendisini seçtim . Herkes memnun olacak diye bir kaide yok sonuçta . Allhım utandırmasın inşallah güzel bir burnum olcak :)):49::nazar:

İnşallah canım.Bende Veli Beye olacagım umarım güzel sonuclar cıkar:)

Back
X