merhaba arkadaşlar bende ufak göğüslere sahiptim hep göğüslü bayanlara imrenirdim para biriktirip silikon taktırmaya karar verdim birazda burdaki yorumları okudum buda bana destek oldu boğaziçi tıp merkeziyle görüştüm fiyat olarakta uygun geldi hemen yaptırmaya karar verdim doktorum koltuk altından yapmadığını söyledi göğüs ucundan yapıcağını damla silikon takıcağını söyledi ve benim hala tereddütte olduğumu anladı nedense bana hiç güven vermiyodu ama resimleri görünce yaptırmaya karar verdim neyse ameliyata girdim çıktım 2 saate yakın sürdü sanırım ameliyattan çıktığımda inanılmaz bi acı vardı bas dönmesi mide bulantısı ogün hiç yataktan kalkamadım ve ogün çok pişman oldum ertesi günü kendimi iyi hissetmediğim halde taburcu ettiler hadi biz işimizi yaptık güle güle dercesine o ağrılarla eve geldim yattığım yerden destekle kalkıyodum her kalkışımda feci bi acı 4. günü drenlerimi çıkarmaya gittim bide onun acısını yaşadım drenler çıktıktan sonra biraz daha hafifledim hala ağrım var göğüslerim şiş ve sertler ama o şişlikler inince çok küçük olcaklar yani yaptırdığıma hiç değmedi çok pişman oldum bugün 5. günün ama ne yıkanabiliyorum ne rahat hareket edebiliyorum dışarı çıkamıyorum giyinip soyunamıyorum çok pişman oldumbenim gibi acele karar vermeyin 10 kere düşünün acılarımın geçmesini umutla bekliyorum