Bogazim düğüm düğüm...

Seda402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
100
29
28
Herkese merhaba,
Çok mutsuzum boğazıma düğümlenen koca bir acı var hemen konuya girmek istiyorum. :( Eskiden bahsetmiştim evliliğimin ilk yılları kv ile büyük sorunlarim olmuştu o dönem boşanmaya kalkıştım ama eşim ailesinin önünde durdu onlara mesafe koydu ve beni hiç bir şekilde ezdirmedi, üzülmeme engel oldu ve boşanmaktan vazgeçtim. Bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz bununla ilgili sıkıntı yaşamamıza rağmen çok güzel giden bir evliliğimiz var beni sevdiğinden çok eminim hep destek oldu, hastanelerde bir anne gibi baktı bana. Anlayacağınız her şey çok güzel diye düşünüp evliliğim eşim için şükürler ederken bugün sabah eşimin telefonunu karıştırdım normalde çok nadir yaparım zaten telefon saklamaz hep ortada durur şifresi de yok. Galerisinde silinmiş fotoğraflarda bazı çıplak kadın fotoğrafları gördüm o an neye uğradığımı şaşırdım şoka girdim. Bana göre buda bir aldatmadır hiç küçümsenecek bir şey değil.. Ona neden böyle bir şey yaptığını sordum fark ettim o fotografları gördüğünü bana sormani bekledim ama benimle hiç bir alakası yok galeriyi güncellerken eski fotolar yüklendi dedi. Telefonu iphone ve kendisi iki yıldır flan kullanıyor ondan önce 21 yaşında erkek kardeşi var o kullanıyordu. Ben iphone telefon hiç kullanmadım böyle bir şey olabilir mi galeriyi güncellerken başkasının indirdiği eski fotoğraflar geri yüklenir mi lütfen yardım edin :( Yalan mi söylüyor yoksa gerçekte doğru olabilir mi.. Güvenim sarsıldı normalde hiç güven problemi yaşamadım bu zaman kadar hiç yalan söylemezdi :(

Seda Hanım ne yazık ki öyle bir sey yok. Ancak bu sekilde tepki vererek esinizi yalan söylemeye itiyosunuz. Çok sinir bozucu bi durum biz kadınlar için ama malesef çoğunluğu da böyle seylere bakıyor. Bunun sizinle ilgili oldugunu asla düsünmüyorum. Bence anlayıslı bi sekilde konusup itiraf etmesini sağlayıp ardından bu konudaki hassasiyet ve üzüntünüzü bildirmelisiniz.. Böyle seyler gerçekten insanın karsısındakine saygı ve sevgisini etkiliyor fakat iletisiminizde sıkıntı olursa çözüm bulamazsınız, sevgiler insallah huzurunuz bozulmaz:)

Evet hoş bir şey değil ama çıplak fotoğraf nasıl aldatma oluyor? Boşayacakmısınız yani ne yapacaksınız? Diyelim ki doğruyu söylüyor, neden sadece o fotoğraflar var galeride? Hani ondan önce erkek kardeşi kullanmışya.. hiç mi başka fotoğraf olmaz?

Telefondaki o resimlerin ayrıntılarına tıklayın tarihine bakın...yeni ise yalandır..ayrıca whats app fotograf klasorunde ise komple yalandır

Sen hangi yuzyilda kaldin? Haber sitelerini bile acsan ciplak fotolardan gecilmiyor.Git adami da daraltma.Birde bogazim dugum dugum yazmis.Bende basligi okuyunca birsey oldu sandim.
Çıplak derken gerçekten iğrenç fotolardı ve ayrıntısını vermek istemedim midem bulaniyo hala. Bu konuda eğer yapmışsa bile yapmadım diyerek yalan söylemiş olması bence önemli çünkü ben sana hiç yalan söylemedim bana inan vs dedi ayakta uyutulmak istemiyorum bu konuya yapmadim diye yeminler eden birisi yalan söylüyorsa daha neler yapar kim bilir :(

Evet hoş bir şey değil ama çıplak fotoğraf nasıl aldatma oluyor? Boşayacakmısınız yani ne yapacaksınız? Diyelim ki doğruyu söylüyor, neden sadece o fotoğraflar var galeride? Hani ondan önce erkek kardeşi kullanmışya.. hiç mi başka fotoğraf olmaz?
Çıplak derken ayrıntılı yazmak istemedim ama gerçekten iğrenç ötesi fotoğraflardı ve bu fotoğraflara bakan birisi kesinlikle sapık ruhludur gerekirse evet bu boşanma sebebi olabilir

Çıplak derken ayrıntılı yazmak istemedim ama gerçekten iğrenç ötesi fotoğraflardı ve bu fotoğraflara bakan birisi kesinlikle sapık ruhludur gerekirse evet bu boşanma sebebi olabilir
Çıplak erotik kadın fotoğrafı değilmi? Boşanacağınızı sanmıyorum. Adam video izlememiş fotoğrafla yetinmiş :) Hata yapmış silmeyi unutmuş :) Doğruyu söylese iyi olurdu.

Arkadasim oyle galeri guncellenince yuklenince 2 sene onceki resimler falan geri gelmez resimlerin geri gelebilmesi icin program indirmeniz gerekir

Çıplak erotik kadın fotoğrafı değilmi? Boşanacağınızı sanmıyorum. Adam video izlememiş fotoğrafla yetinmiş :) Hata yapmış silmeyi unutmuş :) Doğruyu söylese iyi olurdu.
Yani erotik ama daha iğrenç fotoğraflar ayrıntısını anlatamıyorum. Yeminler eden bir adam ve yalan söylüyorsa yalandan yemin eden bir adam sandığım kadar masum değildir içime şüphe düştü bu şekilde evlilik yürüyeceğini sanmıyorum :(

Sen hangi yuzyilda kaldin? Haber sitelerini bile acsan ciplak fotolardan gecilmiyor.Git adami da daraltma.Birde bogazim dugum dugum yazmis.Bende basligi okuyunca birsey oldu sandim.
Afedersiniz de Seda Hanım'ın yasadığı sey hangi yüzyılda olmalıkla ilgili degil bence eger bununla ilk kez karsılasıyor ve konduramıyorsa elbet agır gelmis olabilir herkes her duruma aynı tepkiyi verecek diye bisi yok. Ama elbetteki bu durumu karsılıklı anlasılabilir kılabilirler.

Back
X