Bogazim düğüm düğüm...

iphone kullandığım dönemde güncelleme sonrası sildiğim fotolar geri gelmişti. içerisinde çok eskiden flörtleştiğim çocuğun fotoğrafları vardı. erkek arkadaşım allahtan bilgi işlemci sorun etmemişti.

iphone kullandığım dönemde güncelleme sonrası sildiğim fotolar geri gelmişti. içerisinde çok eskiden flörtleştiğim çocuğun fotoğrafları vardı. erkek arkadaşım allahtan bilgi işlemci sorun etmemişti.
Çok kafam karıştı değişik bir telefon ve ne yazıkki hiç anlamıyorum telefonlardan :(

Yok canim sen affet dusuncemi yazarken senden icazet almadim.Ne yazmami beklerdin? Şöyle yazsam daha mi mutlu okurdun? Yuuhhhh hemen bosa o adami bu ne curret derhal bosanmalisin.
Ya ben gercekten kötü niyetle müdehale etmedim ne demek icazet falan sadece burda yazılan seyler insanlar icin cok önemli olabiliyor. Elbetteki o tavır da cok yanlıs sadece olayları kücümsemek yaralayıcı ve çözüm odaklı degil bence bugün ona yarın size öbür gün bana..

Arkadasımında olmustu eskı sevgılısiyle fotografları bır anda galeride cıkmaya basladı olabılır yanı hemen suclama mumkun ıphonelarda canım

ayrıca boğazı düğüm düğüm edecek kadar korkunç bir durum değil bence. eskiden bir erkekler arası whatsapp grubundan kalmış olabilir. bazen tıkladığımız şeyler bilmeden telefona yüklenebiliyor bu olabilir.
yani ne biliyim bana fazla geldi tepki.

Arkadasımında olmustu eskı sevgılısiyle fotografları bır anda galeride cıkmaya basladı olabılır yanı hemen suclama mumkun ıphonelarda canım
Tepkili olmadım sakince neden yaptığını sordum ama aşırı yeminler etti yapmasa böyle suçlu gibi yükselir miydi bilemiyorum :(

İcloud hesabına bakın, ayarlara tıkladığınızda en üstte şöyle bir ekran çıkıyor (ekliyorum). Bahsettiğim yere tıklayın orada bir mail adresi olacak, ismin hemen altında. Bahsi geçen mail kardeşinin maili ise doğru söylüyor yok kendi ismi vs ise yalan söylüyor demektir. Ayrıca iPhoneda silinen fotoğraflar sadece 30 gün boyunca saklanır, güncelleme olsa bile 30 gün kuralı devam eder. 30 günden daha önce silinenler hiçbir şekilde geri gelmez. Bence siz eşiniz farketmeden ekran süresini açın hangi uygulamaya ne kadar girmiş görür olursunuz.

Eklentiler

• AB6E134A-B22C-4EB8-937A-BDD5AB2C23D9.webp
    AB6E134A-B22C-4EB8-937A-BDD5AB2C23D9.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
O
ayrıca boğazı düğüm düğüm edecek kadar korkunç bir durum değil bence. eskiden bir erkekler arası whatsapp grubundan kalmış olabilir. bazen tıkladığımız şeyler bilmeden telefona yüklenebiliyor bu olabilir.
yani ne biliyim bana fazla geldi tepki.
Ona karşımı duygularıma hakim olmaya çalıştım sakinlikle sordum tepkili olmadım ama fotoğraflar normal değil gerçekten

Ya ben gercekten kötü niyetle müdehale etmedim ne demek icazet falan sadece burda yazılan seyler insanlar icin cok önemli olabiliyor. Elbetteki o tavır da cok yanlıs sadece olayları kücümsemek yaralayıcı ve çözüm odaklı degil bence bugün ona yarın size öbür gün bana..

Bu forumda yangina korukle giden cok kisi var.Hemen bosan ,evden ayril , kocani evden kov diyorlar.Hayat o kadar basit degil.Kucucuk problemleri bazen gormezden gelmek gerek.Yoksa hicbir evlilik yurumz.Ben burda bogazi dugum dugum yapacak bir sorun gormedim.

Bende de oldu aynısı teli benden başka kullanan yok iPhone bunu nasıl yapıyor bilmiyorum. Telim şifreli üstelik iki yıl önceden kalma fotolar. İki yıl önce dizi sitesine uye idim ondan mı oldu

İcloud hesabına bakın, ayarlara tıkladığınızda en üstte şöyle bir ekran çıkıyor (ekliyorum). Bahsettiğim yere tıklayın orada bir mail adresi olacak, ismin hemen altında. Bahsi geçen mail kardeşinin maili ise doğru söylüyor yok kendi ismi vs ise yalan söylüyor demektir. Ayrıca iPhoneda silinen fotoğraflar sadece 30 gün boyunca saklanır, güncelleme olsa bile 30 gün kuralı devam eder. Daha önce silinenler hiçbir şekilde geri gelmez. Bence siz eşiniz farketmeden ekran süresini açın hangi uygulamaya ne kadar girmiş görür olursunuz.
Ekran süresi nedir nasıl yaparım onu acaba

icloud yedekleme açıksa gelirmiş. Ama ünlülerin resimleri çalınmış ordan, kimse artık açmıyor pek o yedeklemeyi dedi eşim.

iPhone’larda bazen bu olabiliyor. Küçümsemek istemiyorum ama bende boğazım düğüm düğümü görünce ciddi bir şey sandım. Ayrıca iğrenç ötesi mide bulandırıcı nasıl oluyor fotoğraflar? Artık şu cinselliği tabu olarak görmesek. Sanki hiç sevişmemişsiniz, kadın bedeni işte gördüğünüz herkeste olan cinsel organ. Ortada iğrenç veya mide bulandırıcı veya anlatılamayacak bir şey yok

Bende de oldu aynısı teli benden başka kullanan yok iPhone bunu nasıl yapıyor bilmiyorum. Telim şifreli üstelik iki yıl önceden kalma fotolar. İki yıl önce dizi sitesine uye idim ondan mı oldu
Eşimde iki yıldır kullanıyor kardeşine ait olabilir mi bilmiyorum

Bu forumda yangina korukle giden cok kisi var.Hemen bosan ,evden ayril , kocani evden kov diyorlar.Hayat o kadar basit degil.Kucucuk problemleri bazen gormezden gelmek gerek.Yoksa hicbir evlilik yurumz.Ben burda bogazi dugum dugum yapacak bir sorun gormedim.
O konuda size katılıyorum insanlar hemen oturdukları yerden kesin hükümler veriyorlar ama bir seyi ele alırken gercek bir empati kurmak gerekir bu olay bence de asla büyütülcek bisi diil ama ilk kez karsılasan ve anlamlandırmayan biri icin zor ve ağır olması da normal, insallah güzelce konusur çözüme ulasırlar

Ekran süresi nedir nasıl yaparım onu acaba
Öncelikle bence maile bakın kendine ait bir hesap mı açmış kardeşine ait mi açmış. Ayarlar, ekran süresi, ekran süresini aç diyin. 1 gün sonra da ekranı açıp menüdeyken sola kaydırınca görüyorsunuz, ya da direkt ayarlar, ekran süresine tıklayarak hangi siteye hangi uygulamaya ne kadar girmiş ne kadar kalmış vs görebilirsiniz.

Back
X