- Konu Sahibi izmirlimmm
söze nerden başlıyacağımı bilmiyorum ama paylaşmaşsamda nefes alamıyorum evliliğimde 4 yılına girdik çok severek evlendik hemde deliler gibi bizim yaşadığımız yede bilir herkes aşkımızı ama neler oldu bize anlamış değilim evlendik 9 ay sonra 1 oğlum oldu oğlum 6 aylıktı kaza sonucu tekrar hamile kaldım aldırsammı aldırmasammı diye çok düşündüm ve doğurmaya karar verdim işim çok zordu çok ağladım eşim kadın bulduk sabah 9 akşam 6 bana yardımcı oluyor işte burdan sonra başladı herşey çocukları büyütmeye uğraşırken bir baktım ki eşimle biz yok oluyoruz ne bir özelimiz hiç birşeyimiz kalmadığı gibi birbirimize tahammülümüzde kalmadı sürekli kavga sürekli birbirimizi kırmaca ve toparlayamıyorum kızm 5 aylık oğlum 19 aylık kocamla çok dağıldık çok incindim çok kırgınım kocam biraz sıkılgan bir tip nereye gitsek iki çocukla burnumdan getiriyor neden çıktık haram bize falan filan oturduğumuz zaman vakit geçiremiyoruz bile artık herşey kavgaya dönüşüyor çok yoruldum toparlayamıyorum ve artık toparlamakta istemiyorum yoruldum hemde çok başınızı ağrıttım ama sizden fikirler bekliyorum lütfen