Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derdin sürekli derdini düşünmek mi şekerim ?Derdim var evet, ama yazdıkça daha beter hissediyorum, değersiz hissediyorum. İş yerindeyim, ağlamak istemiyorum kafa dağıtmam gerek. Ne yapsam da düşünmesem![]()
Yok ben düşünmedikçe bana hatırlatılıyor mesajlarla sağolsun da.. Adapte olamıyorum işime, böyle boş boş konuşmak iyi geliyor sanırsamderdin sürekli derdini düşünmek mi şekerim ?![]()
işteyim yapamıyorum onu :/flim zle
sen de hele derdini dermanını bulduk mu sorun kalmaz çözemediğin için düşünüp duruyorsun sankiYok ben düşünmedikçe bana hatırlatılıyor mesajlarla sağolsun da.. Adapte olamıyorum işime, böyle boş boş konuşmak iyi geliyor sanırsam![]()
sözlümle kavga ediyoruz işte, nişana kalmış 15 gün, halimiz bu..Derdini soylemeyen derman bulamaz
huzurum kalmadı ya, her stresinin sebebini bana atıyor şu sıralar. Nasıl davransam yok yani, ben bencil oluyorum. Sussam sorun konuşsam sorun
candy crush iyi aslında :)oyun oyna facebook oyunları kafa dagıtmak ıcın bırebır
huzurum kalmadı ya, her stresinin sebebini bana atıyor şu sıralar. Nasıl davransam yok yani, ben bencil oluyorum. Sussam sorun konuşsam sorun
28 yaşında, ama niye her şeyi şiddete bağlıyorsunuz anlayamadım. Burada açılan çoğu başlık o şekilde belki onun önyargısıdır ama tartışmayan çift olduğunu sanmıyorum. Ben sadece üzgünlüğümü dile getirdimSözlüm kaç yaşında belkide evlilik için olgun değil ve evlenir evlenmez seni dövecek şimdiden üzüyorsa yandın kızım
Ağlamak istemiyorum kesinlikle. Ama bazen insanın çok sinirleri bozulur hazmedemez ya bazı şeyleri, böyle bi burnunun direği sızlar kalır. Öyle işte, tutmaya çalışıyorum. Umarım şu çareyi bulurum bir an önceHerşeyin bir çaresi vardır.
Ağlayarak bunu çözemezsiniz ki..