• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boğazımda bir düğüm, öylece kalakaldım

Nyks01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.875
1.352
163
Derdim var evet, ama yazdıkça daha beter hissediyorum, değersiz hissediyorum. İş yerindeyim, ağlamak istemiyorum kafa dağıtmam gerek. Ne yapsam da düşünmesem :110:

Derdim var evet, ama yazdıkça daha beter hissediyorum, değersiz hissediyorum. İş yerindeyim, ağlamak istemiyorum kafa dağıtmam gerek. Ne yapsam da düşünmesem :110:
derdin sürekli derdini düşünmek mi şekerim ? :KK14:

Yok ben düşünmedikçe bana hatırlatılıyor mesajlarla sağolsun da.. Adapte olamıyorum işime, böyle boş boş konuşmak iyi geliyor sanırsam Hoppa
sen de hele derdini dermanını bulduk mu sorun kalmaz çözemediğin için düşünüp duruyorsun sanki:KK59:

huzurum kalmadı ya, her stresinin sebebini bana atıyor şu sıralar. Nasıl davransam yok yani, ben bencil oluyorum. Sussam sorun konuşsam sorun

Sözlüm kaç yaşında belkide evlilik için olgun değil ve evlenir evlenmez seni dövecek şimdiden üzüyorsa yandın kızım
huzurum kalmadı ya, her stresinin sebebini bana atıyor şu sıralar. Nasıl davransam yok yani, ben bencil oluyorum. Sussam sorun konuşsam sorun

Sözlüm kaç yaşında belkide evlilik için olgun değil ve evlenir evlenmez seni dövecek şimdiden üzüyorsa yandın kızım
28 yaşında, ama niye her şeyi şiddete bağlıyorsunuz anlayamadım. Burada açılan çoğu başlık o şekilde belki onun önyargısıdır ama tartışmayan çift olduğunu sanmıyorum. Ben sadece üzgünlüğümü dile getirdim

Yalnız seni dövdüğünde sende onu döv elin armut toplamasın ve birdahada cüret etmesin

Sorun ne.. nişan hazırlıklarımı stres yapıyor.

Herşeyin bir çaresi vardır.
Ağlayarak bunu çözemezsiniz ki..
Ağlamak istemiyorum kesinlikle. Ama bazen insanın çok sinirleri bozulur hazmedemez ya bazı şeyleri, böyle bi burnunun direği sızlar kalır. Öyle işte, tutmaya çalışıyorum. Umarım şu çareyi bulurum bir an önce

Back
X