• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boğazımda bir düğüm, öylece kalakaldım

O zaman stresten olabilir ama iyi düşünün bende bi aralar pembe gözlüklerle bakıyodum etrafa :KK37: huyu öyle, değişir, ben değiştirirm diyodum da sağlam bi kazık yedim aklım başıma geldi :KK34:
Asla değiştiremem onu :)) O iş zor, kabullenip karar vermem gerek. Sen nasıl bir kazık yedin, üzüldüm :(

Asla değiştiremem onu :)) O iş zor, kabullenip karar vermem gerek. Sen nasıl bir kazık yedin, üzüldüm :KK43:
Ben kazık yedim diye herkesin başına gelecek diye bişey yok belki de dediğin gibi kişiliği öyle, ve sen onu öyle kabullenebilirsin :) Konularıma bak istersen ilk açtığım konuda detaylı anlatmıştım

Parasal konularda mı tartışıyorsunuz ? Sanırım artık istediğin gibide para harcayamıyacaksın ?
Garip birisin ama enteresan bir şekilde iyi geldin :)) Kendi paramı kazanıyorum çok şükür öyle bi ihtiyacım yok, ki kendine almaz bana alır gerekirse. Sanırım bu kadar üzülecek bir şey olmadığını göstermeye çalışıyorsun. Bilemedim

Rahatlatır tabi ağlayın ama çözüm bulmak için sakin olmalısınız..
İnşallah her neyse derdiniz en kısa zamanda çaresini bulursunuz.
Benim ağlamalarım normal kalamıyor genelde krize dönüşür üzgünsem, iş ortamında olmaz hem şimdi :)

Ben kazık yedim diye herkesin başına gelecek diye bişey yok belki de dediğin gibi kişiliği öyle, ve sen onu öyle kabullenebilirsin :) Konularıma bak istersen ilk açtığım konuda detaylı anlatmıştım
Bakacağım, tecrübe olur..

Evlilik hazırlıkları yapılırken istemeden de olsa gerilebiliyor insan. Siz nişanlınızı tanıyorsunuz sonuçta, bu gerginlikler geçici mi yapısı mı oyledir siz daha iyi bilirsiniz. Biz de düğün öncesi bazen karşılıklı gerilmiştik ama krizi iyi yönettik diyebilirim. Şimdi gül gibi geçiniyoruz. Sizinki de geçer umarım.

Evlilik hazırlıkları yapılırken istemeden de olsa gerilebiliyor insan. Siz nişanlınızı tanıyorsunuz sonuçta, bu gerginlikler geçici mi yapısı mı oyledir siz daha iyi bilirsiniz. Biz de düğün öncesi bazen karşılıklı gerilmiştik ama krizi iyi yönettik diyebilirim. Şimdi gül gibi geçiniyoruz. Sizinki de geçer umarım.
Umarım öyle olur, zor bir karar gerçekten.

Sözlüm kaç yaşında belkide evlilik için olgun değil ve evlenir evlenmez seni dövecek şimdiden üzüyorsa yandın kızım

Yalnız seni dövdüğünde sende onu döv elin armut toplamasın ve birdahada cüret etmesin

Parasal konularda mı tartışıyorsunuz ? Sanırım artık istediğin gibide para harcayamıyacaksın ?

Olmayacak diye birşey yok daha neler yaşayacaksın evlilik zor iş kafa yapınız mı uymuyor ?o zaman bu kavgalar daha da şiddetlenecek sen hep be0 dediğim olsun diyorsan

Her 3 evde şiddet yaşanıyor onun babası nasıl merak ettim ?

Genel karekterini çözemedin mi bencilin teki mi? Eleştiremiyorsan bu böyle devam edecektir , sanırım hep sen alttan alacaksın , dah üni okuyor çalışma hayatınada başlamamış askerliğinide yapmamıştır , adam hayatın eziyetini görmemiş sana eziyet ediyor

Ha gayret
5 sayfanın sonunda çözeceksiniz galiba

Çok azimli gördüm sizi

Konu sahibi; sen konuyu anlatacağım diye hiç zahmete girme

Bak biz burda tahmin yürütebiliyoruz.

O halde alıntı yapmasaydın güzelim çelişiyorsun kendinle
Ha gayret
5 sayfanın sonunda çözeceksiniz galiba

Çok azimli gördüm sizi

Konu sahibi; sen konuyu anlatacağım diye hiç zahmete girme

Bak biz burda tahmin yürütebiliyoruz.

O halde alıntı yapmasaydın güzelim çelişiyorsun kendinle

Konu sahibi: Shiverfly

Mesaj sahibi: ema1

İlk 3 satır mesaj sahibine

alttaki 2 satır: konu sahibine

Çelişen bir şey yok

Yazmakta serbest erkekmisin nesin ne deşifre mi oldun ?

Çelişen bir şey yok

Çelişen bir şey yok
Ben bu başlığı açarken sadece kafamı dağıtmak istediğimi belirtmiştim, kimse bir şey çözmek zorunda değil yani. Ama arkadaşlar merak ettiler, anlatarak çözelim dediler ve konuşuyoruz. Her şeyi anlatmak zorunda olduğumuz gibi bir kuralın varlığından haberim yok

Back
X