Boğazımı tutamıyorum

Bende çay sevmem ama kahvaltı da istiyorum. Yulaf vs Bende sevmem . Ekmeksiz kahvaltı yapamam derdim yapıyorum mesela . Ama ekmekle yenecek kahvaltı olursa da ekmek yemem demiyorum. Ölçü gerçekten aşırı önemli
Benim azaltma gibi bir düzenim hic olmadı ya hep ya hic. Sonuca ulaştıktan sonra o yoksunluk hissini yaşadıktan sonra ben yavaş yavaş esnetiyorum

Ben bir hafta kısır veya çiğköfte yemeden yaşayamıyorum birde normal beyaz pirinç mi basmati mi tüketiyorsunuz?
Aslında fazla kilom yok ama 4 aylık hamile gibi oldum son zamanlarda gluteni kessem(umarım kesebilirim) gider mi acaba bu göbek?

hem normal pirinç hem de basmati tükettim o dönem ama ben şunu farkettim 1 ay glutensiz beslenmeme rağmen kilomda zerre fark olmadı. o yüzden bıraktım.
belki sizin gluten hassasiyetiniz varsa iyi hissedersiniz.

hem normal pirinç hem de basmati tükettim o dönem ama ben şunu farkettim 1 ay glutensiz beslenmeme rağmen kilomda zerre fark olmadı. o yüzden bıraktım.
belki sizin gluten hassasiyetiniz varsa iyi hissedersiniz.
Peki şişlik var mıydı? Belki şişlik olmamıştır, gluten şişkinlik yapıyor diye duymuştum. Bende bugün başlamaya niyet ettim. Umarım başarılı olurum

Şu an ben evlendim ve bir yılda ortalama bir de üç aylık iğne kullanmıştım şu anda kilom 80’e doğru ortalama 80 kiloyum ama doğum yapmadığım halde bu kiloya vardım 58 kiloydum normalde ve aynı durumu yaşıyorum gerçekten diyet yapamıyorum yani iradem yok gözüme mi bu kadar şey geliyor büyütüyorum ama gerçekten özellikle çevre baskısı çok zor o kadar size iyi anlıyorum ki hatta DIYETİSYENE bile yazılmayı düşünüyorum ama yemin ederim istek gelmiyor şu anda aradan dört ay geçti ve nasıl oldunuz çünkü neredeyse liposuction ameliyatı bile düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…