Boguluyorum artik yasamak istemiyorum

Ya ayrılıp düzeninizi kuracaksınız
Ya da ailenizin kurallarına uyacaksınız
Dövmekle tehdit, küfür falan çirkin şeyler evde bir saygısızlık başlamış zaten
İnsanlar bir yaştan sonra aileden ayrılmalı, olmuyor çünkü, bunu yapacak gücünüz yoksa yaşadığınız evin kurallarına uyacaksınız bunda bunalıma girecek bir durum yok

Maalesef arkadasim bu meselenin bir çözümü yok.
Anne babalar cocuklarinin birey oldugunu kabullenemiyorlar. Benzer sureclerden gectim. Yas ilerledikce sorun etmiyorlar.

Bizim ulkemizde bekarlik abartiliyor iken bunu soylemek istemistim iste. Yani bir kadinin calisma hayatinda olmasi bazen bir anlam ifade etmiyor. Kazancinizi istediginiz gibi harcayamiyorsunuz. Istediginiz saatte eve gelemiyorsunuz. Gecenin bir yarisi caniniz abur cubur istediginde alamiyorsunuz.
Sakın aile baskisiyla ilk gorustugunuz kisiyle evleneyim demeyin

Sizin psikolojiniz bozuk değil. Maalesef hepimiz yaşadık bunları. Onlar da korkuyor size birşey olacak diye.

Dedigin kadar baskici bir aile olsalar erkek arkadasin oldugunu soyleyemezdin bile, şimdiye dek aksamlari cikiyormussun zaten hiç izin vermeme gibi bir durum yok yani ortada.

Sende ailenin sinirlarini zorluyacak seyler yapiyorsun ki artik kisitlama getirmeye karar vermişler, dogru durust sorunu cozmek yerine aksam disari cikmana izin verilmiyor diye sinir krizine giriyorsun, bunun icin krize giren biri ne kadar olgun hareketler ediyordur artik orasini bilemeyecegim.

Ben baya serbest büyümüş bir kadinim ve bu konuda baski olmamasindan yanayim ama bazi durumlarda ailelere hak veriyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…