Psikolojisi bozuk olan babanız ve abiniz. Sevgilinizden de ayrılmışsınız. Gezip tozup kafanızı dağıtmanızın tam sırası. Yoksa evde oturup eskiyi düşünürsünüz.
Bende boguluyorum...Başlığa istinaden bende
Allah yardımcın olsun demeye geldim keşke elimden bir şey gelse
Boğuluyorum bende
Kendi çocuğunuz olsunda görün bakalım... Ne kadar ayakları üstündede dursada o çocuk onlar için daha hayat-ı öğrenmemiş küçük bir kız çocuğu geliyordur.takma gezmeye tozmaya devam et zamanla alışırlar alışmazlarsa ayrı eve çıkmaktan başka çare yok.aileyle yaşıyorsan evin düzenine ayak uydurman gerek ama belli bir yaşa gelmiş çalışan insana karışmaları bana çok saçma geliyor.
büyük konuşmak istemiyorum ama çocuk yapmayacağım için olmayacak Allahın izniyle.benimde annem,babam,erkek kardeşim var.üniversiteye başladığımdan beri istediğim saatte gelirim eve.kısıtlama olmadığı içinde hiç kafayı dağıtma gereği duymadım.bir yerden sonra çocuklarınızın büyüdüğünü kabul etmeniz gerekiyor.korumak istemek iyi ama en fazla gittiğin yeri bilelim,aynı evde yaşamıyorsanızda eve gelince mesaj at,ara vs denebilir.25-30 yaşında bir insanın gece dışarı çıkarken anne-baba izni alması saçma geliyor.sonra insanlar gizli saklı iş yapıyorlar daha tehlikeli bir durum oluşuyor.yetişkin bir insan kafaya koyarsa yapacağını yapar.kısıtlamak ters teper.aileyle yaşayan insanın ailenin düzenine uyması gerekir ama ailenin düzeninde ömür boyu da yaşamak zorunda değil ekonomik özgürlüğü varsa çıkar gider kendi düzenini kurar.haftada 2 kere gece çıkmak gece 10da eve gelmek yetişkin biri için gerçekten makul.konu sahibinin yerinde olsam annemin durumu netleşene kadar sakin kalırım sonra bu durumu konuşurum baktım olmuyor bildiğimi yaparım hala sorun çıkarıyorlarsa çıkar giderim.annesinin sonucu kötü çıkarsa biraz daha sabırlı davranabilir ama sırf ailesiler diye herşeye karışmaya haklarıda yok niyetleri iyi olsa bile.Kendi çocuğunuz olsunda görün bakalım... Ne kadar ayakları üstündede dursada o çocuk onlar için daha hayat-ı öğrenmemiş küçük bir kız çocuğu geliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?