Eski sevgilim aldatmisti .Buna guvendim bu da aldatti .ihanetten nefretle bahseden insanAdam aldatmış zaten seni,göz göre göre tekrar yaşamışsın.
Valla öyle karışık yazmışsın ki...Eski sevgilim aldatmisti .Buna guvendim bu da aldatti .ihanetten nefretle bahseden insan
Evet ihanet yok en azından dürüst diye .Halbuki hersey yalanmis birde benden kahpe diye bahsediyor nefret ediyormuso kadar cok sans ve taviz verdin ki o bahsettigin adama..
en azindan i en fazlasi yok bu isin.. bi ton pis huyun icinde iyilik kirintisi bulmaya calismissin sen..Evet ihanet yok en azından dürüst diye .Halbuki hersey yalanmis birde benden kahpe diye bahsediyor nefret ediyormus
Önceden aldatildigim için güven sorunum vardı .O da benim senden öncede hiç bi kızla alakam olmadı falan dedi .Git adıma hesap aç kimse Gelmez güven bana dedi .çok farklı yansıtmis kendiniihanetten nefretle bahsediyor. face için "başka kızlara bakmam" diyor. benim face denilince aklıma karşı cins gelmiyor. demek ki o kızlar için kullanıyormuş. üstelik aldatma ve başka kız kelimelerini bu kadar dillendirdiğine göre zaten aleni aldatıyor ya da meyilli denebilir. bir insan en çok neyi dillendiriyorsa o konuda üstünü örtmek istediği bir şeyler var demektir.
Basta böyle değildi yani kavga falan etmezdi burada açtığım konular o hep değiştikten sonraydi. Ben hep hastalığına bagladim meğerse başka kızlar varmış neden yaptı bilmiyorum çok seviyordu öyle sanıyordum .en azindan i en fazlasi yok bu isin.. bi ton pis huyun icinde iyilik kirintisi bulmaya calismissin sen..
birini kafamizda kendimiz sekillendiriyoruz, inaniyoruz oyle olduguna, sonra da degisti diyoruz.. ben artik anladim ki o adamlar degismis filan degil, gercek yuzleri ortaya cikiyor, bu kadar basitBasta böyle değildi yani kavga falan etmezdi burada açtığım konular o hep değiştikten sonraydi. Ben hep hastalığına bagladim meğerse başka kızlar varmış neden yaptı bilmiyorum çok seviyordu öyle sanıyordum .
Kendimi kullanilmis gibi hissediyorum .2 senem gitti .Umrunda bile degilim en guvendigim bana bunu yaptı .Koca bi yalana guvenmisim .Eski sevgilim bana yalan söyledi ondan ayrıldım dedi inandım yalanı sevmiyor sandım sürekli beni kandirmis aptal yerine koymuş madem gidecekti başkalarına neden başladı benimle neden uğraştı bu kadarbirini kafamizda kendimiz sekillendiriyoruz, inaniyoruz oyle olduguna, sonra da degisti diyoruz.. ben artik anladim ki o adamlar degismis filan degil, gercek yuzleri ortaya cikiyor, bu kadar basit
Asla dönmem ondan nefret ediyorum o da istemiyor beni neden bilmiyorum kahpe ben oldum gecicek biliyorum ama pişman olsun acı çeksin görmek istiyorum .bana mesajlaşmayi sevmiyorum diyip başka kızlarla sabahlara kadar konuşmuş ne eksiğim var benim onlardanDua edin kurtulmussunuz. Ne kadar cirkin karakterliymis. Birincisi yalanci, ikincisi haya diye birsey kalmamis adamda.
Simdi üzülürsünüz ama sonra iyi ki kurtuldum dersiniz. Lütfen geri dönmeyin bu adama, kapinizda köle olsa dahi. Karakteri cok bozuk.
Basta böyle değildi yani kavga falan etmezdi burada açtığım konular o hep değiştikten sonraydi. Ben hep hastalığına bagladim meğerse başka kızlar varmış neden yaptı bilmiyorum çok seviyordu öyle sanıyordum .
Benim hatam ona beni kaybetmicegini hissetirmek oldu evet ilk başta onu istemiyorum diye degerliydim .kalitesizmis birsey demiyorumVe biz o konularin tamaminda sonunuzun boyle olacagini yazdik.
Adam aldattigini, yalanlar soyledigini o kadar belli etti ki buradan gorunur hale geldi.
Ayni seyi neden ikinci kez yasiyorsunuz biliyor musunuz...
Neden karsiniza cikan erkeklerin size kotu davranmaya basladigini?
Ezilmeyi, horlanmayi kabulleniyorsunuz.
Size saygi duymadigi an rest cekmiyorsunuz, hastadir, aslinda seviyordur vs diye kendinizi avutuyorsunuz.
Hastaysa gitsin tedavi olsun, sizin uzerinizde stres atmasina neden izin veriyorsunuz ki...
Tavizler veriyor, isteklerinizi, kendinizi geri plana aliyorsunuz.
Yani kendinizi hayatinizdaki erkegin avucunun icine birakiyorsunuz.
Bu adam sizi neden dinlesin, sizi kaybetmekten neden korksun, neden isteklerinizi dikkate alsin?
Siz onun icin kazanilmis bir savas hatta maglup edilip dagitilmis bir ordusunuz...
Ama o yeni zaferler kazanmak istiyor...
Allahtan vazgecmis ki sure daha da uzamamis, duzelir diye beklerken daha cok vakit kaybetmemissiniz.
Ayni acilari ucuncu kez yasamak istemiyorsaniz kendinize saygi duyun ve bunu belli edin.
Ortalikta 'kimseye guvenemem' artik diye dolasan kizlardan olmayin, uyanik olun...
Bir erkege guvenmekle kendini onemsemek, kaderini onun ellerine teslim etmek arasindaki farki kavrayin...
Aileniz dahil kimse icin hakaret ve asagilanmayi kabul etmeyin.
Gerekirse yalniz kalin, yalniz bir kadin olmak ihanete ve hakarete ugrayan kadin olmaktan iyidir...
Yalani sevmiyor sanmak nedir ? Kim yalani cok sever ki ben yalandan cok hoslaniyorum diyen bi kul gosterebilirmisin ? Kendi soylese dahi kabul etmez .. kusura bakma ama arkadaşım sende biraz kanmak istemissin tüm suç onda degil oyuzden suan yasadiklarin o cocugun sucu degil tumu senin sucun 1 kez aldatilmissan bu karsi tarafin sucudur ama 2. Ve 3...... kez aldatiliyorsan ayni kisi tarafindan o cocugun sucu yokKendimi kullanilmis gibi hissediyorum .2 senem gitti .Umrunda bile degilim en guvendigim bana bunu yaptı .Koca bi yalana guvenmisim .Eski sevgilim bana yalan söyledi ondan ayrıldım dedi inandım yalanı sevmiyor sandım sürekli beni kandirmis aptal yerine koymuş madem gidecekti başkalarına neden başladı benimle neden uğraştı bu kadar
Aldatan aynı kişi değil .biri eski sevgilim di diğeri yanımda oldu hep sevgili oldum 2 sene falan olmuştu aldatti .haklısın benim suçum .ihanet acısını tatmis olsan böyle acimasizca konusmazdinYalani sevmiyor sanmak nedir ? Kim yalani cok sever ki ben yalandan cok hoslaniyorum diyen bi kul gosterebilirmisin ? Kendi soylese dahi kabul etmez .. kusura bakma ama arkadaşım sende biraz kanmak istemissin tüm suç onda degil oyuzden suan yasadiklarin o cocugun sucu degil tumu senin sucun 1 kez aldatilmissan bu karsi tarafin sucudur ama 2. Ve 3...... kez aldatiliyorsan ayni kisi tarafindan o cocugun sucu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?