Boguluyorum sanki

Yanlış anladınız beni bu kişi eski sevgilim beni aldattiginda yanımda oldu beni aldattida affettim değil yanımda oldu bana güven verdi sözler verdi 2 sene sonra bi baktım o da beni aldatmis

insan değişmez canım insanın yaradılışında fıtratı neyse onu yaşar.size rol yapmış kandırmış her halti etmişte etmiş sizde kanmışınız sonunda asıl olası gerekn kişi olup özüne dönmüş ve o olmayan kişiliğini krakterini göstermiş iyide olmuş anlamışınız ne olduğunu yada olmadığını...

Aynen öyle ama öyle iyi oynamis ki iki sene mı aldı .onun için yapmadığım şey kalmadı .kendimi kullanilmis gibi hissediyorum

Aldatan aynı kişi değil .biri eski sevgilim di diğeri yanımda oldu hep sevgili oldum 2 sene falan olmuştu aldatti .haklısın benim suçum .ihanet acısını tatmis olsan böyle acimasizca konusmazdin
Tattim canim ama bukadar koymadi bana sevgili neticede simdi evliyim Allah gostermesin ihaneti ozanan bambaska olur takilma

herkes bsy soyluyo, hala tek soyledgn 'neden, nasil, boyle biri degildi'.. arkadas bu adam boyle biri imis iste kabul et

Aldatan aynı kişi değil .biri eski sevgilim di diğeri yanımda oldu hep sevgili oldum 2 sene falan olmuştu aldatti .haklısın benim suçum .ihanet acısını tatmis olsan böyle acimasizca konusmazdin
senin acini kucumseyip acimasizca konusan kimse yok, duyduklarin hosuna gtmeyince insanlari yanlis konusmakla suclama..
senin bile bile lades deyisini vurguluyor insanlar, acimasizlik degil..

Yanlış anladınız beni bu kişi eski sevgilim beni aldattiginda yanımda oldu beni aldattida affettim değil yanımda oldu bana güven verdi sözler verdi 2 sene sonra bi baktım o da beni aldatmis
Kolay kolay guvenmeyin.Ben de daha 2gune kadae neler ogrendim.Felegim sasti .Okadar buyuk yeminler ki. Konumu okuyun isterseniz.Orda yorum yapan arkadaslar sagolsunlar cok rahatlattilar. Daha iyiyim. Cok sukur atlatmaya calisiyorum.

Bir yeni sevgili adayına eskilerden bahsetmemek gerekiyor canım.
Ben de acı tecrübeyle öğrendim.
Bir kaç şeyi yüzüme vururdu
Ayrıca ona tevazu göstermişti bana da gösterir diye düşünmüş olabilir.

Çünkü beyni kalbi ve karakteri yokk

yazıklar olsun . . kişiliksizliğin bu kadarı hem yapanı ayıpla al kolla sev parasını ye üstüne aldat yalan söyle terket .
elbet bigün onunda başına gelirde oda farkına varır ne kadar kötü bişey olduğunun

Tek dilegim bu .benim gibi acı çekip pişman olmasi .ama aklına bile gelmiyorum

Hep aynı şeyler adam sevdiğini söyleyip güven aşılıyor sonra aldatıp terk ediyor.Kimsenin ahı yerde kalmaz...

Acı çekince intikam alıp rahatlamak istiyoruz onun da acı çekip pişman olmasını istiyoruz,haklısınız...

ya bende sorun var ya da geç oldu..
anlayamıyorum okuduğumu..
biri özet geçse...

Asagilik serefsiz. Sürünsün insallah. Yasi kac bu pisligin?

Bi de baska facebook kullandigini nasil ögrendin?
19 yaşında .Buluşmustuk telefonu çaldı acmadı mustafa abi arıyor falan dedi inanmadim ömer aşkım dedim ınanmadim ver konuşalım dedim bana güven kız yok kanıtlarim dedi telefonu vermeden gitti ağladım kız evet ama arkadaşım dün burdan aradı onun içindir dedi numarayı nereden biliyorsun dedim aklımda kalmış dedi cocugu bi aradım bi haftadır onu görmüyorum dedi ve anladım ki kız onu arıyor .Hat ozetine baktım bana soğukken sabah 6 ya kadar bi numarayla konuşmuş .kız değil dedi bende eski sevgilim den farkın yokmuş diyince senden nefret ediyorum diyip beni terketti .onun için açtığım twitter da bi kız takip etti facebooktan eklemiştin beni falan dedi o an şok oldum face ye baktım adına facebook yok .sonra arkadaşlarından buldum onu 8 aydır başka bi adla bir sürü kızla konuşuyor sevgilisi yok gibi gosteriyormus hiç bi şey demedim bilmiyorum sanıyor pişman olup dönmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…