Yanlış anladınız beni bu kişi eski sevgilim beni aldattiginda yanımda oldu beni aldattida affettim değil yanımda oldu bana güven verdi sözler verdi 2 sene sonra bi baktım o da beni aldatmisSiz basindan affetmekle en buyuk hatayi yapmissiniz zaten. Ben ne buyuk yemin edenler gordum. Bir iki aglamasina da inanmayin. Insan kendine yediremiyor sadece.Ayrilin hemen. Daha fazla zamaninizi bosa harcamayin.Zamaniniza yazik. Zor ama bunu atlatmak zorundasiniz .Zorundayiz..
Aynen öyle ama öyle iyi oynamis ki iki sene mı aldı .onun için yapmadığım şey kalmadı .kendimi kullanilmis gibi hissediyoruminsan değişmez canım insanın yaradılışında fıtratı neyse onu yaşar.size rol yapmış kandırmış her halti etmişte etmiş sizde kanmışınız sonunda asıl olası gerekn kişi olup özüne dönmüş ve o olmayan kişiliğini krakterini göstermiş iyide olmuş anlamışınız ne olduğunu yada olmadığını...
Aynen öyle ama öyle iyi oynamis ki iki sene mı aldı .onun için yapmadığım şey kalmadı .kendimi kullanilmis gibi hissediyorum
Kurtuldum evet ama 2 sene sonra .Bu kadar aptal yerine konup çoğu şeyi yaşadıktan sonra ve şimdi bana kahpe deniliyor .tek istediğim acı çekmesi benim gibinormeldir senin hislerin fakat bu hislerin yerini kurtulmuşum hisside alsın verilmiş sadakan varmış
Tattim canim ama bukadar koymadi bana sevgili neticede simdi evliyim Allah gostermesin ihaneti ozanan bambaska olur takilmaAldatan aynı kişi değil .biri eski sevgilim di diğeri yanımda oldu hep sevgili oldum 2 sene falan olmuştu aldatti .haklısın benim suçum .ihanet acısını tatmis olsan böyle acimasizca konusmazdin
senin acini kucumseyip acimasizca konusan kimse yok, duyduklarin hosuna gtmeyince insanlari yanlis konusmakla suclama..Aldatan aynı kişi değil .biri eski sevgilim di diğeri yanımda oldu hep sevgili oldum 2 sene falan olmuştu aldatti .haklısın benim suçum .ihanet acısını tatmis olsan böyle acimasizca konusmazdin
Kolay kolay guvenmeyin.Ben de daha 2gune kadae neler ogrendim.Felegim sasti .Okadar buyuk yeminler ki. Konumu okuyun isterseniz.Orda yorum yapan arkadaslar sagolsunlar cok rahatlattilar. Daha iyiyim. Cok sukur atlatmaya calisiyorum.Yanlış anladınız beni bu kişi eski sevgilim beni aldattiginda yanımda oldu beni aldattida affettim değil yanımda oldu bana güven verdi sözler verdi 2 sene sonra bi baktım o da beni aldatmis
Çünkü beyni kalbi ve karakteri yokkKendimi kullanilmis gibi hissediyorum .2 senem gitti .Umrunda bile degilim en guvendigim bana bunu yaptı .Koca bi yalana guvenmisim .Eski sevgilim bana yalan söyledi ondan ayrıldım dedi inandım yalanı sevmiyor sandım sürekli beni kandirmis aptal yerine koymuş madem gidecekti başkalarına neden başladı benimle neden uğraştı bu kadar
Tek dilegim bu .benim gibi acı çekip pişman olmasi .ama aklına bile gelmiyorumyazıklar olsun . . kişiliksizliğin bu kadarı hem yapanı ayıpla al kolla sev parasını ye üstüne aldat yalan söyle terket .
elbet bigün onunda başına gelirde oda farkına varır ne kadar kötü bişey olduğunun
Hiçbir şeyi yok inşallah yasattigini yasarÇünkü beyni kalbi ve karakteri yokk
Evet ihanet yok en azından dürüst diye .Halbuki hersey yalanmis birde benden kahpe diye bahsediyor nefret ediyormus
Bundan önceki ilişkimde aldatılmıştim .beni deli gibi isteyen insan beni aldatmisti çok zor günler geçirmiştim o yanımda olmuştu beni sevdiğini söylüyordu başka kız düşünemiyorum diyodu her zaman yanımda oldu .Sevgisini verdiği değeri o kadar hissediyodum ki sevgili olduk ihanet acısını unuttum geçmişti .Ailesiyle tanıştırdı tüm arkadaşları beni tanırdi sosyal paylaşım sitelerinin hepsini kapatmayı istedi aramiz bozuluyordu çünkü tamam dedim kapattık hepsini.Cok begenirdi beni ağlasam kiyamazdi ayrılmak istesem yanımda çocuk gibi ağlar sarılır bırakma beni derdi yaşayamam yapamam derdi.Uzak bi yere gitsem deli gibi Özler gel artık der dururdu .Aradan 2 sene geçti değişmişti o yada ilk baştada öyleydi ben goremedim .Ağlasam umrunda olmazdı günlerce konuşmaz kavga edicek yer arardi .Sınır hastası diye dedim o yapmaz dedim durduk yere ağzından facebook diyip dururdu burada yazdığımda ne kadar şüphecisin demiştiniz kullanmayan insan da söyler yanlışlıkla dediniz .sordum kullanıyor musun askim diye .sacmalama aşkım ne gerek var sen bana yetiyorsun dedi senden başka Kıza bakmayı bile allah bana nasip etmesin dedi inandım .ise gitmiyor diye ağırlık yapmiyim diye tl yükler dakika yapardim ona benimle konuşmadan biterdi. Hat ozeti mi alalım aşkım al telefonum sende kalsın bi hafta kız yok bunu sana yapamam ihanet etmem dedi inandım .bi gün iyi bigün kötüydü bana .Gittikçe uzaklaşıyordu bakışları bile düşman gibi olmuştu sevmiyorsan ayrıl dedim seni çok seviyorum dedi .gitme beni bırakma diyen insan git dedi ayrıl .ayrılmadim çünkü güveniyordum yanımda bi kız aradı arkadaşım aramisti ondan dedi .Sonra o arkadaşinin onu bi hafta görmediğini öğrendim .Bana neden düşman diye ağlar dusunurken sabah 6 ya kadar biriyle mesajlastigini gördum .Inkar ettı yemin etti kız değil dedi ve beni terketti .senden nefret ediyorum dedi nedenini bile bilmiyordum benim için kahpe diye yazmış her yere .sonra bi öğrendim ki 8 ay önce başka bi adla facebook açıp kullanmış ve bana tanımıyorum dediği tüm kızlar ekli ve bana dair tek bi kelime bile yok .yüzlerce kızlarla konuşmuş .Bir insan bu kadar değişir mi ? Hersey yalanmis .Allahtan tek dilediğim pişman olup acı çekmesi .Bana kahpe derken yaptıkları aklına gelmiyor mu hiç vicdan azabı çekmiyor mu
19 yaşında .Buluşmustuk telefonu çaldı acmadı mustafa abi arıyor falan dedi inanmadim ömer aşkım dedim ınanmadim ver konuşalım dedim bana güven kız yok kanıtlarim dedi telefonu vermeden gitti ağladım kız evet ama arkadaşım dün burdan aradı onun içindir dedi numarayı nereden biliyorsun dedim aklımda kalmış dedi cocugu bi aradım bi haftadır onu görmüyorum dedi ve anladım ki kız onu arıyor .Hat ozetine baktım bana soğukken sabah 6 ya kadar bi numarayla konuşmuş .kız değil dedi bende eski sevgilim den farkın yokmuş diyince senden nefret ediyorum diyip beni terketti .onun için açtığım twitter da bi kız takip etti facebooktan eklemiştin beni falan dedi o an şok oldum face ye baktım adına facebook yok .sonra arkadaşlarından buldum onu 8 aydır başka bi adla bir sürü kızla konuşuyor sevgilisi yok gibi gosteriyormus hiç bi şey demedim bilmiyorum sanıyor pişman olup dönmesini bekliyorumAsagilik serefsiz. Sürünsün insallah. Yasi kac bu pisligin?
Bi de baska facebook kullandigini nasil ögrendin?
Tek istediğim yaptığı hatayi anlayıp acı çekmesi ama o beni suçlu gösteriyor millete .vicdanı nasıl rahat bilmiyorum .neler derdi neler yapıyor resmen koca bi yalanmisAllah belasını versin...Verir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?