Boğuluyorum yardım edin

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
4.214
9.023
158
Merhaba hanımlar

Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.

6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.

Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.

Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.

Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo

Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0

Son düzenleme:
Dersler ve evlilik stresi ağır gelmiş gibi duruyor.
Bence biraz kafanızı dinleyip öyle karar verin.
İlerde bu hareketlerinin daha fazla batma ihtimali var çünkü.

Haa hep böyleyse evet biraz acayip
Cinsel problemleri mi var acaba?
Hayır yok gayet çatır çatır sevişebiliyor. Ne süre sıkıntısı var ne sertleşme. Ha ama diyabet hastası belki onun bir etkisi vardır. İnanın ki hastalığı da kontrolüm altında ve iyi gidiyor. Buna bağlı bir sorunu yok ama belki moduna yansıyordur bilmiyorum

Merhaba hanımlar

Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.

6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.

Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.

Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.

Az önce öptüm onu bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo

Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Haklisin benim esimde ayni bu sekikde beni cok bunaltiyo her dakka cocuk gbi yapisyo bana sapsap öpyo bu akyorm darakiyorm bi romantikce duzgunce yanyana yatamiyoruz yani bnce bu kisilkle alaki demekki biz byle syleri sevmiyoruz

Ben hep kendime derim ki aşk geçici sevgi kalıcı, aşka aldanma!
Birlikteliklerde her zaman cicim ayları olur aşkın en tavan yaptığı kısım. Ama zaman geçince samimiyet artınca hele hele evlilik noktasına gelince bence yerini sevgiye bırakıyor. Dolayısıyla bazı şeyler eski heyecanını yitiriyor. Ama bu demek değil ki her şey bitiyor sıkıcı bir hal alıyor. Sadece monotonlaşıyor. Ama hayatın kendisi bu değil mi zaten. Sıfır beklenti ile hayatınızı sürdürürseniz daha mutlu olursunuz.
Üstelik erkek arkadaşınız bir problem olmadığını söylemiş. Bence stres ve gerginlik ufacık şeylerin size batmasına neden oluyor. Biraz rahatlamaya ve akışına bırakmaya çalışın. İlişkinizi yıpratmayın.
Mutluluklar dilerim.

Haklisin benim esimde ayni bu sekikde beni cok bunaltiyo her dakka cocuk gbi yapisyo bana sapsap öpyo bu akyorm darakiyorm bi romantikce duzgunce yanyana yatamiyoruz yani bnce bu kisilkle alaki demekki biz byle syleri sevmiyoruz
Aynen öyle. Ya yanağım mosmor emiklenmekten ama böyle şehvetli öpücük falan sanmayın 3 yaşındaki çocuk gibi.

Hayır yok gayet çatır çatır sevişebiliyor. Ne süre sıkıntısı var ne sertleşme. Ha ama diyabet hastası belki onun bir etkisi vardır. İnanın ki hastalığı da kontrolüm altında ve iyi gidiyor. Buna bağlı bir sorunu yok ama belki moduna yansıyordur bilmiyorum
Sevişme sıklıgınız nasıl? Yani sizin için tatmin edici ise konusulup halledilir gbi geldi bana.

Bi arkadas evlilik boyle bisey demis ama ben 15 senelik evliyim hic boyle hissetmedim konu sahibi acaba aranizda heyecan ve tutku azaldi mi ben ne zaman yanassam esime sonu cinsellik olmasada heyecanlaniriz ikimizde bence evlilik kararinizi gözden gecirin

Bi arkadas evlilik boyle bisey demis ama ben 15 senelik evliyim hic boyle hissetmedim konu sahibi acaba aranizda heyecan ve tutku azaldi mi ben ne zaman yanassam esime sonu cinsellik olmasada heyecanlaniriz ikimizde bence evlilik kararinizi gözden gecirin

MaşAllah demek istedim 🧿🧿

Sevişme sıklıgınız nasıl? Yani sizin için tatmin edici ise konusulup halledilir gbi geldi bana.
Sıklıkta bir sorun yok en kötü 3 günde 1 oluyor. Ama başlatan genelde ben olurum. Ve konuşuldu bir süre iyi gidiyor sonra aynı.

Benim için tatmin edici değil zira ben bir şey hissetmiyorum zaten. Bunu da en sonunda 3 hafta önce ona söyledim bana verdiği cevap bu bu kadar, mutlu son sevgilinle uykuşş. Bu arada ben bir şey hissetmiyorum demeden de böyleydi bu adam. Ben dedim de oldu değil

vaa cnm aynen benm esim yanagi falanda gecti artk afedersn heryermi emiyo ama sevisme gbi degl bebek emer gbi hasta galiba yazk sasrdm napcami 🤣🤣🤣
Aynen benimde göbeğimden tut bacağıma kadar kan oturdu. Emzik muamelesi görüyorum. Bide böyle hırpalayarak sevmesi var ağzımı burnumu koparıyor çocuk sever gibii

Back
X