Boguluyorum

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
Günaydın kızlar kaç gündür içim içime sığmıyordu. Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve sürekli buluşamiyoruz. 3 haftadır da gorusmuyorduk bugün buluscaz otobüsü kacirdim tekrar bilet aldım bekliyorum şimdi annem aradı tüm moralimi alt üst etti. Babamın haberi yok sevgilimden demedim daha. Annem aradı dedi ki baban anlıyor her hafta her hafta gitmenden. Bana kızıyor vs diyor. Bunun dışında beni acayip boğuyor. Sevgilimin annesiyle annemi tanistirdik. Nasil birisi vs gördü. İçi rahat etti ama şimdi yine görüşmek istiyormuş. Sevgilimin annesi de istiyor. Ama ben istemiyorum daha şimdiden ilişkilerin içine aileleri bu kadar sokmaya ne gerek var. Annem sürekli nereye gittiniz ne konuştunuz demeye başladı ve felaket bunaliyor beni. Tüm moralim alt üst oldu. Ortada bir dert yok belki de sinirim bozuldu paylaşmak istedim.

Kendinizi annenizin yerine koyun özellikle biraz daha yaşınız ilerleyip evlendikten sonra onlara hak vereceksiniz. Ben de sürekli sorunca kızardım. Ama şimdi gayet normal davranmışlar çok serbest bırakmışlar beni diyorum. Annen haklı. Ayrıca baban da bilmiyor annen sorumluluk alıyor Allah korusun basına bişey gelse annen için daha zor olur. Annene kızma. Sinirlenmeden açıklama yap anlat. Tersleme. Senin de kızın olursa endişelenmez misin öyle düşün. Ben kızım olsa nasıl korurum diye düşünüyorum da çocuk yapmamak daha mı iyi diyorum kendi kendime

Babalar çocuklarına birşey demezler birebir olarak ama emin olun babanız sizin için endişeleniyordur her çeşit insanın olduğu bir dünyada..annenizin başının etini yediğine eminim..babanızın fazla gözüne batmamaya çalışın ki, oda annenize dırdır etmesin dolayısıyla kimse üzerinize gelmesin..başka çözümü yok.Sevgiler.

Annenin hatası seni babanla tehdit etmesi. Kendisi sana ve hayatındakilere yakın davranıyor ama otorite Sadece baba olduğu için, sen gönül huzuru ile sevgiline giderken, pat telefon ''baban kızıyor, baban anlıyor'' tam türk tipi aile. Ya anneni olaylara bu kadar müdahil etmeyeceksin ya da babanın karşısına çıkacaksın ciddi olunca flört konusunda. Annen senin ilişkinin içeriği hakkında babanı rahatlatamıyor. Belli ki gizli kapaklı görüşüyor sevgilinin ailesiyle de.

Bu arada yaşın kaç bilmiyorum. Kendi hayatını kazanan, yetişkin biriysen elbette kendi kararların doğrultusunda yaşarsın. Ama henüz öğrenciysen ve sorumluluk alanın kısıtlıysa başkasının evinde kalmamalısın. Her yaş ayrı bir ilişki dinamiğini getirir. Annen baban denge kuramamışlar ama sen de pek haklı değilsin.

Annenin hatası seni babanla tehdit etmesi. Kendisi sana ve hayatındakilere yakın davranıyor ama otorite Sadece baba olduğu için, sen gönül huzuru ile sevgiline giderken, pat telefon ''baban kızıyor, baban anlıyor'' tam türk tipi aile. Ya anneni olaylara bu kadar müdahil etmeyeceksin ya da babanın karşısına çıkacaksın ciddi olunca flört konusunda. Annen senin ilişkinin içeriği hakkında babanı rahatlatamıyor. Belli ki gizli kapaklı görüşüyor sevgilinin ailesiyle de.

Bu arada yaşın kaç bilmiyorum. Kendi hayatını kazanan, yetişkin biriysen elbette kendi kararların doğrultusunda yaşarsın. Ama henüz öğrenciysen ve sorumluluk alanın kısıtlıysa başkasının evinde kalmamalısın. Her yaş ayrı bir ilişki dinamiğini getirir. Annen baban denge kuramamışlar ama sen de pek haklı değilsin.

Sorun tam olarak dediğiniz gibi annem sürekli baban anlıyor baban kızıyor sürekli sürekli çıkmana diye (2-3 haftada bir) babamla tehdit ediyor ve artık aşırı şekilde bıktım bu durumdan. Daha 22 yasindayim henüz çok yeni mezun oldum kafam meslek konusunda gelecek konusunda bu kadar karisikken araya başka şeyler girsin istemiyorum. Sevgilimi çok seviyorum bı onunla konuşunca içimi rahatlatıp bosaltabiliyorum. O da yeni mezun ve şimdi babamla tanistirmam demek işin iyice ciddi yapar ve babam daha çok müdahale etmeye başlar. Cok boguldum

Çok şanslısın seni düşünen bir ailen var. Ben kendimi annemin babamın yerine koyuyorum da cidden iyi salmışlar beni dışarı. Ben çocuğum olduğunda nasıl bu ortamda yalnız bırakıcam diyorum çocuk yapmaktan korkuyorum. Dünyanın bin bir türlü hali var sevgilini tabiki çok seviyorsundur ailen sadece hata yapmandan üzülmenden korkuyor emin ol. İlerde bu boğulduğun zamanları çok ararsın. Ailemle aramızda 13 saatlik yol var ve çok özlüyorum bugün düşündüm keşke halâ annemin saçımı ördüğü, sabahları beni okula gönderdiği arada çatışma yaşayıp tartıştığımız zamanlarda olsaydım. Hiç büyümeseydim annemin sıcacık koynunda kokusuyla uyusaydım diye düşündüm. Sen de ailenin kıymetini biliyorsundur muhakkak ben çok duygusalım bu günlerde o yüzden yanlış anlama lütfen.

Günaydın kızlar kaç gündür içim içime sığmıyordu. Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve sürekli buluşamiyoruz. 3 haftadır da gorusmuyorduk bugün buluscaz otobüsü kacirdim tekrar bilet aldım bekliyorum şimdi annem aradı tüm moralimi alt üst etti. Babamın haberi yok sevgilimden demedim daha. Annem aradı dedi ki baban anlıyor her hafta her hafta gitmenden. Bana kızıyor vs diyor. Bunun dışında beni acayip boğuyor. Sevgilimin annesiyle annemi tanistirdik. Nasil birisi vs gördü. İçi rahat etti ama şimdi yine görüşmek istiyormuş. Sevgilimin annesi de istiyor. Ama ben istemiyorum daha şimdiden ilişkilerin içine aileleri bu kadar sokmaya ne gerek var. Annem sürekli nereye gittiniz ne konuştunuz demeye başladı ve felaket bunaliyor beni. Tüm moralim alt üst oldu. Ortada bir dert yok belki de sinirim bozuldu paylaşmak istedim.

Ortada dert yok
Endişeli bir anne var ve anne haklı
Bir süre sevgiliniz gelsin sizin olduğunuz şehre

Back
X