Boğuluyorum

Teşekkür ederim, bir an önce geçer inşallah toparlanabilirim, geleceği düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil, bir de kendimi geliştirmeyi, araştırmayı, belgesel izlemeyi kitap okumayı çok severim ama şuan hiçbir şey yapasım gelmiyor

gececek

benim gibi kimse yok mu demişsiniz, ben varım :)
Yaş otuzbeş, çocuksuz boşandım. Bazen oturup yalnızlığıma üzülüyorum. Ama oturup buna üzülmek saçma diyip geri ayağa kaldırıyorum kendimi. Spora gidiyorum, dans kursuna gitmeyi düşünüyorum. Arkadaş çevrem vardı ama çevremi genişletmeye çalışıyorum. Kitap kulubune girdim. Ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum. İşe gidip geliyorum. Yani oturup üzülmekten başka birşeyler yapmaya çalışıyorum. Biliyorum herşey her geçen gün daha iyi olacak.
Siz kendinize bunu tekrar edin. İşiniz de olacak, yeni bir aile de kuracaksınız. Hatta belki evladınız bile olacak. Bu yaşananlar sadece sizin başınıza gelmedi. Sadece sizin başınıza gelse bile bu durumdan çıkmak sizin bu hayattaki ödeviniz. Ödevinize çalışın. Göreceksiniz zamanla daha iyi hissedeceksiniz

Mesajınız çok duygulandırdı size sarılasım geldi. Yaşıtiz.Sizin ne kadar oldu bosanali.Bende yalnızlığıma çok üzülüyorum, bir yerim eksik gibi neyle ilgilenirsem ilgileneyim, hep aklımda

Mesajınız çok duygulandırdı size sarılasım geldi. Yaşıtiz.Sizin ne kadar oldu bosanali.Bende yalnızlığıma çok üzülüyorum, bir yerim eksik gibi neyle ilgilenirsem ilgileneyim, hep aklımda
Dava açalı 2 sene oldu. 6 ay önce de boşandım. Bir daha onun yüzünü görmek zorunda olmayacağım için çok mutluyum.
Yalnız bile olsam, sadakatsiz ve kumar oynayan bir adamla sahte mutlu bir evlilik sürdürmeyeceğim en azından.
Sizin konunuzu hatırlıyor gibiyim. Kıymetinizi bilen biri olacak elbet. Kendinizi aşağı çeken durumlardan kurtulun. Bu dönemde eskiye takılı kalmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Nasıl daha iyi olabilirim diye düşünün

Teşekkür ederim, sizin karşınıza da sizin kıymetinizi bilen, seven, sayan biri çıkar inşallah çok mutlu olursunuz

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Senin içinde güzel şeyler olacak. Hatta belki burda o güzellikleri paylaşırız
Burda mutlu sonları görünce o kadar mutlu oluyorum ki. Bi taraftan çok umutsuzum bi taraftan da eğer Birgün güzel şeyler yaşarsam benim gibi kötü zamanlar geçirenlere umut olsun diye paylaşırım diyorum Rabbım bize ummadığımız öyle güzel hayatlar yaşatsın ki burda gelip anlatalım inşallah

Akh yumurtalık rezervi azalmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…