Boğuluyorum...

dilek_a21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
27
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum nişanlımla çok ciddi sorunlar yaşıyoruz ve dün herşey açığa çıktı bundan bir ay önce benden tatile çıkmak için izin istedi bende bütün iyi niyetimle ona güvenerek gitmesine izin verdim ama bana yalan söylemiş ali diye bi arkadaşıyla gideceğini dedi ama başka biriyle gitmiş ve ben bunu o arkadaşının eşinden öğrendim ama ben sustum nişanlıma bilmiyormuş gibi davrandım ama bu arada arkadaşlarının eşiyle 2 tanesiyle görüştüm işin doğrusunu öğrendim onlara güvenerek derdimi anlattım ama hata yapmışım benim onlarla görüşmemi istemediği için ben hiç onlarla konuştuğumu söylemedim hep inkar ettim o kızlarda eşlerine söylemişler yani anlıcağınız haklıylen haksız duruma düştüm şuanda yalancı durumdayım ne yapıcağımı nasıl davrancağımı bilmiyorum bende hatalıyım gidip o insanlarla bişi paylaşmıcaktım şuanda kendi yalanını benimkiyle kapatmaya çalışıyor benden suçlusu yok yediğim hakaretlerin haddi hesabı yok ne yapıcam ben düğün tarihimiz herşey belli 16 ekimde düğünümüz var bu durum düzelirmi sağlıklı düşünemiyorum tek düşündüğün ben bu insanı seviyorum...

başı nasılsa sonuda öyle olur.anlaşamıyosan zorlama at nişanı.seviyo olabilirsin ama düğünden sonra merak etme sevgi kalmıyo sadece saygı oluyo....biz ilk başta hep sorun çıkıyodu durduk yere.evlendik ve halen aynı şekilde devam ediyo

Canim karar senin yalnizca senin!!!sen düsünüp tasinmalisin...tabiki yüzde yüz nasil olacak bilemezsin ama asagi yukari tahmin edip öyle karar verebilirsin!

benden sana bir tavsiye kendini baski altina almamaya calis karar verirken yani deme ki ben simdi nisanliyim ve mecburum evlenmeye!

ben eski esimin aileseinin istemeye gelmesini simdi ki aklim olsa biraz daha erteletirdim mesela...ve unutma ki sen mutlu olmalisin...yalani ilk mi bu??

bir kez yalan söylediğinde kabul edersen arkası gelir.ve kendi hatasını senin hatanla kapatmaya çalışmasın.zeytinyağı gibi üste çıkmak denir buna.sakın buna pabuç bırakma kimle gitmiş tatile?

kendi hatasını senin yaptığınla mı kapatmaya çalışıyo?
al karşına konuş senin benden sakladığın şeyi başkalarından öğreniyorum de. eleştir. sen sustukça o seni sçlamaya devam edecektir..

evlenince de aynı yalanları devam ettirecektir.Hatta nasılsa evli diye daha fazlasını bile yapar.Yalanına sakın göz yummayın,hatta bir de üste çıkmasına kesinlikle izin vermeyin.Koyun tavrınızı.Hatta yalan söylenilen bir ilişkide bulunmayacağınızı söyleyin.İlerde üzülmektense....

Öncelikle dışarıdan bakan biri olarak sevgilinizi nasıl gördüğümü yazarsam belki bir fikre sahip olursunuz:

Öncelikle bana göre sevgiliniz sinirlendiğinde ağzından çıkanları duymayanlardan. Bunu "Yediğim hakaretlerin haddi hesabı yok" demenizden anladım. Bu sizi ileride çok üzer ve yorar.:50:

Daha sonra kendi "yalanını" sizin yaptığınız hatayla örtmeye çalışması onun üstünü örtmesi gerekecek bir hata yaptığını gösterir. Bu da ilişkinizde onun tarafında "dürüstlük" problemi olduğunun kanıtı. Biz böyle yapan insanlara "Hem suçlu, hem güçlü" diyoruz ve takdir edersiniz ki bu da sizi üzebilir ve yorabilir.:50:

Sizin hatanızda küçümsenecek gibi değil maalesef, bunun siz de farkındasınız... Yerinizde olsam, arkadaşlarıyla konuştuğumu söyler yalanını yüzüne vurur ve resti çekerdim. Sanırım bu onu pişman ederdi ve beni suçlayacak bir şey yapamazdı. Ama olan olmuş ve yapılacaklara göz atalım...:40:

Eğer size söylediği ilk yalansa, daha önce böyle bir şeyini yakalamadıysanız ve herhangi bir "aldatma" olayı ile karşılaşmazsanız affetmekte bir sakınca görmüyorum. Ayrıca ondan ona yalan söylediğiniz için özür dileyebilirsiniz ki bu özür tek taraflı olmamalı, ikinizde birbirinize kendinizi affettirmelisiniz.:34:

Ama eğer durum bunun tersiyse yapılacak şey belli, "ilişki tekrar gözden geçirilmeli..." Bu gözden geçirme sonucunda dürüstlük adına ciddi bir konuşma yaparsanız, size güvenilir gelirse belki affedebilirsiniz.
Amaa....
Olayın içinde "aldatma" varsa kesinlikle ve kesinlikle arkanıza bakmayın derim.
Çünkü aldatan erkek bundan vazgeçmiyor ve ikinci şansı hak etmiyor. Bir kere affettiniz mi ardı arkası kesilmiyor, forumda okursanız görebilirsiniz. Boşanma süreci daha ağır olur ve siz daha fazla acı çekersiniz. Bu yüzden bence olaya bir an önce açıklık getirmelisiniz.
Umarım her şey gönlünüzce olur. Sevgiler.:71:

canım bana sorarsan yalanlarını yüzüne vur. eğer düzelmezse de yol yakınken at nişanı bak sonradan çok pişman olursun evlilik kolay değil hepimiz biliyoruz lütfen iyi düşün

ben de diğer arkadaşlardan farklı olarak şunu söyleyeyim. nişan atıp atmamak senin bileceğin iş fakat kim olursa olsun asla eşinin arkadaşlarının hanımlarına güvenme. problem varsa biel dışarıya her şeyi olumlu yansıtmaya bak. çünkü derdini açtığın kişi en yakınına açar veya akşam yatakta kocasına söyler her türlü anlattıkların ikinizin arasında kalmaz.

Peki neden gerçek gittiği kişiyi söylemek yerine başka isim verdi size? Bu önemli bir neden karar vermenizde.

Bu arada başka başka kişilerle sevdiğinle-eşinle olan problemlerin anlatılmasına çok çok karşıyım; annemiz bile olsa bu kişi.

Peki neden gerçek gittiği kişiyi söylemek yerine başka isim verdi size? Bu önemli bir neden karar vermenizde.

Bu arada başka başka kişilerle sevdiğinle-eşinle olan problemlerin anlatılmasına çok çok karşıyım; annemiz bile olsa bu kişi.

Son düzenleme:
Back
X