Arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum nişanlımla çok ciddi sorunlar yaşıyoruz ve dün herşey açığa çıktı bundan bir ay önce benden tatile çıkmak için izin istedi bende bütün iyi niyetimle ona güvenerek gitmesine izin verdim ama bana yalan söylemiş ali diye bi arkadaşıyla gideceğini dedi ama başka biriyle gitmiş ve ben bunu o arkadaşının eşinden öğrendim ama ben sustum nişanlıma bilmiyormuş gibi davrandım ama bu arada arkadaşlarının eşiyle 2 tanesiyle görüştüm işin doğrusunu öğrendim onlara güvenerek derdimi anlattım ama hata yapmışım benim onlarla görüşmemi istemediği için ben hiç onlarla konuştuğumu söylemedim hep inkar ettim o kızlarda eşlerine söylemişler yani anlıcağınız haklıylen haksız duruma düştüm şuanda yalancı durumdayım ne yapıcağımı nasıl davrancağımı bilmiyorum bende hatalıyım gidip o insanlarla bişi paylaşmıcaktım şuanda kendi yalanını benimkiyle kapatmaya çalışıyor benden suçlusu yok yediğim hakaretlerin haddi hesabı yok ne yapıcam ben düğün tarihimiz herşey belli 16 ekimde düğünümüz var bu durum düzelirmi sağlıklı düşünemiyorum tek düşündüğün ben bu insanı seviyorum...