boğuluyorum!

Konunun kısaca özeti bu

bu durumda nasıl mutluluğu düşünüyorsun. evliliği hafife almayın lütfen şimdiden ailevi sorunlar yaşarsan sonrası hiç devam etmez.gerçekten seviyorsan bazı şeyleri kabulleneceksin kabullenmem diyorsan evlenmeyeceksin.

Son düzenleme:
Bu olayda büşra,sedef,büşranın nişanlısı var peki sedefin kocası ne diyor bunlara

diğer eltim ve kaynım sedef ve sedefin kocasıyla görüşmüyor sedefin bu cvık hareketleri bu fazla samimiyet! sebebiyle.sedefin kocası ise ben karıma güveniyorum sonuna kadar arkasındayım diyip toz kondurmuyor.helal olsun öyle adama benim nişanlımın yapamadığını o yapıyor en azından takdir ediyorum

sedefin nişanlına yaptığının aynısını sende sedefin kocasına yapsan sedef neder

O kadar da değil.
Bu cıvıklığa reğmen hiçbir tavrı olmayan adama helal olsun diyemiyorum ben.

sedefin nişanlına yaptığının aynısını sende sedefin kocasına yapsan sedef neder

diğer eltime ben gencken senn kocanın yanına girip yatıodum üşümeyim diye diyen ve eltimin yanında sapur spur eltimin kocasını öpen sedef
diğer eltim sedefin kocasını söyle tokalasark öperken bile araya giriyor benm kocamı benden baskası öpemez diye umarım anlatabildim

Tatlım bu kadar yüz göz olduktan sonra bence ayrıl.
Nişanlıyken bu sorunun üstesinden gelemiyorsanız evlenince hiç gelemezsiniz.
Sedefin kocasına da hayret ettim.
Hiç kıskanmıyor demek ki karısını.

canım sende onu kendi silahıyla vur ya sende araya gir yada kocasına sende öyle davran ozaman anlar belki

Sen de arya gir.
Benimkini de kimse öpemez benden başka de..

sen akıl falan istemiyorsun bu kadar insana konunu okutuyorsun yazdırıyorsun sonra kendi bildiğinden şaşmıyorsun...

sadece rahatlamak için yazıyorsan yaz ama akıl verin deme yaaa...

sen kimseye sözünü geçiremiyorsun nişanlında sana değer vermiyor..

hala adamı bırakmıyorsun...

bırakma genç yaşında boşanmış bır kadın olacaksın...

sen ne sedefe ne nişanlına acık açık yüreklice çıkıp konuşamıyorsun nişanlını tenhada sıkıştırıp onu yapma bunu yap diye diye birşeyleri değiştireceğini sanıyorsun
kimseye gıkın çıkmıyor gidip dondurma satan bir garibana çen çen bağırıp hıncını ondan çıkartıp rahatlıyorsun...

sen iyi şeyleri hakettiğine inanıyor musun..

inanıyorsan ona göre davran...

canım sende onu kendi silahıyla vur ya sende araya gir yada kocasına sende öyle davran ozaman anlar belki

Sedeften ne farkı kalacak o zaman.
Kendine nasıl yakıştıracak bu durumu.
Sedef kadar küçülmekten başka ne işe yarar ki bu fikir?

Sizile ağız dalaşına girecek bir yapıda değilim.

İlk konunuzu iyi okuyun,hatta diğerlerinide..Bildiğim kadarıyla eski konulardan alıntı yapmak yasak..İnsanlara''cahil''diyebilmeyi bile hak gördüğünüz konularınızdan bahsediyorum.

Siz gözünüzü yummuş ayakta uyuyorsunuz.Ve ne yapılırsa yapılsın uyanmamayada razısınız.

İyi uykular amanede!

Bırakın şu Sedef'i artık bir kenara.
Hava güzel, nişanlınızla gezin, keyif yapın.Baharın tadını çıkarın.
Hediyeler alın birbirinize, şımartın birbirinizi, küçük tatlı kaprisler yapın.
Ha ben atamam bu Sedef meselesini içimden diyorsanız şayet, bitirin bu işi.
Çünkü evlenirseniz Sedef de o ailede olacak ve siz bu işi çok kavgaya çevireceksiniz.

arkadasım zaten öyle birşey yapabilmek için en basta nişanlımın bu sedefin hareketlerinden rahatsız olması gerek nişanlımın hoşuna gidiyor sedefin tavırlarını cana yakınlık olarak algılıyor problem bu sanırım ayrılıcam asamıyorum bıktım artık kendimi yemekten

sedef sinir olduğu için diyorum ben kocasıyla tokalaşırken öpsün onla konuşsun sedef yokmuş gibi oda anlar ozaman

nişanlısının amanedeyi sevmediğine asla katılmıyorum

öyle olsa, neden özürler dilesin çiçeklerle?

kaldı ki amanede onun ailesine hakaret ederek erkeğini zorlamış bile..

Amanede nişanlından ayrılacaksan ya da bizim yorumlarımızdan destek bulup ayrılmayı kafana koyacaksan sana her türlü şeyi yazalım..
Yok ben siz ne derseniz diyin sadece sizlerde sedef antipatisi oluşturup ben yine bu adamla evleneceğim diye düşünüyorsan bacım ALLAH rızası için bizimle paylaşma :) İnan bizi sinir basıyor

Hepimiz anlayabildik zaten bunu.
Yani nişanlınızın hissettiklerini.
Siz de anlıyorsunuz, söylüyorsunuz.
Eeeee o zaman neden hâlâ bu kadar yoruyorsunuz kendinizi. Bu sizin tabirinizle cıvıklıkları izleyerek ve mantıksız tepkiler vererek kendinizi küçültüyorsunuz?
Neden Sedef'iun önüne geçmeye çalışıyorsunuz , size değil Sedefe karşı daha hassas davranan, sizin değil Sedefin hareketlerini beğenen nişanlınızı.
Kendinize de değer verin azıcık. Haketmeyeni haketmeye çalışmak için çabalamayın. Çabalarken bocalamayın.
Sanırım ayrılacağım diyorsunuz.
Daha ne bekliyorsunuz onu da anlamış değilim.

Eski konularınıza baktımda sizin hayatınız üç kişilik olmuş sen+sedef+nişanlın kafanda sürekli sedef var sedef aşağı sedef yukarı takılmışsın bir kere zaten sedef olmazsa ayşe olacak yada fatma çünkü yazdıklarınıza göre yolda yürüyen kızlardan bile kıskanıyorsun nişanlını.Böyle yaparak hem nişanlının aklını karıştırıyorsun hemde başkalarının sen bu olayı aşamazsın o yüzden ayrıl bitir hem kendin için en iyisini yapmış olursun hemde nişanlının ailesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…