boğuluyorum!

sedef sinir olduğu için diyorum ben kocasıyla tokalaşırken öpsün onla konuşsun sedef yokmuş gibi oda anlar ozaman

Birileri anlasın diye başkasına yakıştırmadığım ve kendime de yakıştıramayacağım davranışları yapmazdım ben....

şimdiden bukadar sorun yaşıyorsan kimbilir evlenince neler olacak
bence yol yakınken yolunu ayır bu adam evlenince seni degil vıcık kadınların gönlü hoş olsun diye davranırsa ozaman pişmanlığınla başbaşa kalacaksın daha olun başındayken degerlendir bazı şeyleri

Yapamayacağına innıyorsn nyee hln devam ediyorsun?? Bu kadar çok takıyorsun bu konuyu ve bir arpa boyu yol alamıyorsun.Ozamaan bitir sende kurtul nişanlında.aşamıyorsunuz çünküü.Sen derdini anlatamıyorsun oda anlamıyor.Madem nişanlına sözün geçmiyor sedefe geçsin.Madem o kocasını öptürmüyor sende araya gir.Bende nişanlımı öptürmem de sen sinir olup olup buraya patlıyorsun.Sana yararı ne? dediklerimizi yapıyor musun? hayır..

ne sedefmiş ya kapısında bağkur kuyruğu oluşmuş resmen. sizde ayrılmak yerine devam ediyorsunuz

bir de yazarken boşluk bırakın. nokta, virgül kullanın ne bileyim satır başı falan yapın. okuyana kadar canım çıktı

Amanede bu sorunu nşanlınla değil, sedefle çözmen lazım.
Eğer çözmek istiyorsan.
Açıkça konuştun mu hiç sedefle?

Çok teşekkür ederim asude_bahar, zahmetler verdim sizler Çoook kocaman makbule gecti

Daha önceki konularınızı okumuş değilim pek bi fikriim yok ama inanin merak ettim yengesinin nasıl bu kadar çok göze bata bileceğini neden bu kadar çok rahatsız oluyorsunuz..
Bu gibi sorunlar nişanl iken size bu kadar sorun oluyorsa evlendikten sonra daha da büyük tartışmalarınız olacaktır şimdi bu yaşattıklarının telafisini yapıyor size ama evlendikten sonra bu kadar çaba harcayacak mı düşündürücü çok iyi ve sağlam karar vermenizi tavsiye ederim herşeyi etraflıca düşünmelisiniz

Ne Sedefmiş yahu. Ben anlamadım. Tamam size uymayabilir de adamın yengesi yani. Bu kadar öküz altında buzağı aramak niye. "O da öyle bir insan." deyin geçin.
Sedef de KK'nın en çok hakkında konuşulan hatunu oldu valla.

Amade'nin sorunu ne biliyor musunuz ? sorunu nişanlısı+sedef'le değil de kk ile çözmeye uğraşıyor..Güzelim git sedef'i al eşin olacak o insanı da al karşına say,söv,dök :)

ben senelerce uğraştım ama olmadı bu ilşki devam etmiycek etsede birgün bitecek bu apaçık ortada.o gün bugün!
birazdan nişanlımı arıycam devam edemeyeceğimi söyliycem ve bitiricem.ama sinirden haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.söyleyecklerini çok iyi biliyorum sen benim anne babama hakaret ettiğinde bile gitmedim ben bu kadarmış sevgin diyecek bana.öyle bir konusma yapmak istiyorumki anlasın ne cektirdiğini suçlayamasın.kafamı toplayamıyorum lütfen yardımcı olun bana

ya bu sedef kocası askerdeyken kayınlarıyla aynı odada kalan kişi değil miydi?

Ayrılamanın konuşması olmaz amande! BİTTİ dersin olur biter, neyin izahını veriyorsun :S

Ayrılamanın konuşması olmaz amande! BİTTİ dersin olur biter, neyin izahını veriyorsun :S

o benim için öylesine biri değil bitti deyince olsun bitsin olmuyor işte arkadasım ben çok agladım çok yıprandım bitti diyip kestirip attığımda beni suçlayacak öyle bir konusma yapmam gerekiyorki gecte olsa anlasın hatasını gerci benim agzımdan o laf çıktıktan sonra onun anlamsı birşeyi değiştirmeyecek anlayacak insan bugüne kadar anlamlıydı sende haklısın doğru söylüyosun

senden sonra tufan büşracım

bırak ne düşünürse düşünsün

Hah işte şöyle...Yoksa biz KK olarak istemeyiz kimsenin yuvası dağılsın, hayalleri tükensin..Görünen köy klavuz istemez.

Canım ona konuşma yapmak zorunda felan değilsin.
Ayrılıyorum diyeceksin ayrılacaksın.
Sorarsa yürümeyeceğini, çok yüzgöz olduğunuzu vs. söylersin.
Sen ayrılmak istediğine emin değilsin sanırım.

yanlış anlamayın beni ama abartıyor olabilirmisiniz? diğer konularınıza baktım yolda yüreyen kendinizden güzel kızlardan bile kıskanıyormuşsunuz nişanlınızı,bekar iş arkadaşıyla samimi olamadığı halde ondan bile rahatsız olmuşsunuz bana garip ve abartı geldi,sedef sanırım küçük yaşta evlendi ve gelin geldiği evde herkesle samimiyet kurmuş,sadece sizin nişanlınıza karşı değil,kayınvalde kayınpeder kayın herkes çok sevmiş siz dediniz..gerçekten oda eşinin ailesini aile bilmiş olamaz mı tamam beraber yatmaları falan abzürt ama o an düşünememişte olabilir..benim kızkardeşimin kaynıda kardeşimde 3 yıl kaldı ,kardeş gibilerdi şakalaşıyorlardı,kaynı okul tatillerinde memelkete gitse araşırlardı ..bilmiyorum bence siz sedefi değilde nişanlınızı çok kıskandığınız için herşey gözünüze batıyor,başkasına normal gelebilecek bişey size gelmiyor..hem dediğiniz gibi anormal bişey olsa kaynana ve kayınpeder hoopp ne oluyor demez mi yada sedefin eşi hiç onların tepkilerinden bahsetmiyorsunuz...

yazdığının meali şu;

öyle bir konuşma yapmam gerekiyor ki sedefi silsin atsın hemen bana dönsün beni anlasın herşey benim istediğim gibi olsun

senin yapacağın konuşma blöf konuşması olacak ayrılıyormuş gibi yapıp kendine bağlamaya çalışıyorsun ayrılacak olan bitti der bitirir

kendini kandırma...azcık kendine saygı duy bir kadın olarak yap bunu yoksa ne idüğü belirsiz ilişkilerin ortasında bulacaksın kendini...

Epik bir konuşmaya hiç gerek yok, ayrılmak istiyorum deyin ve kararlı olun yeter.

Şimdi ayrılacaksınız 2-3 ay acısını çekeceksiniz, o esnada eski nişanlınızın sedefçik tarafından çarçabuk avutulduğunu görünce de "değmezmiş" deyip önünüze bakacaksınız muhtemelen.

O aile size göre değil, bakın ben diğer konunuza da aynı yorumu yaptım, o aile bence kimseye göre değil. İlişkiler karma karışık, bir sınır yok. Daha şimdiden nasipleniyorsunuz zaten, evlenince iyice sinir hastası eder o sınırsızlık sizi. Hele de nişanlınız bu mizaca sahipken, önünüzde bir örnek var(sema mı semra mı hatırlayamadım), nişanlınız sizi üzmeyecek olsa diğer kayın biraderiniz gibi kararlı ve mesafeli olurdu.

Dediğim gibi nişanlınıza uzun uzun her şeyi yeniden açıklamaya kalkmayın, anlayan şimdiye kadar anlardı sizi zaten, ayrılma kararınız kesin olsun yeter. Gerekirse ailenizle beraber söyleyin kararınızı, eşyalarını hediyelerini hazırlayıp geri verin, ciddi olduğunuzu anlar, çok uzatma fırsatı bulamaz.

Ben senin yazdığın cümleden şunu anlıyorum; ben ayrılmak istemiyorum, nişanlım sürünsün, özür dilesin, ayaklarıma kapansın sedeften de uzak dursun .

Çünkü; bu ilişkiyi bitirmek istiyorsan onun hatasını anlayıp anlamamasının senin için bir öneminin olmaması lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…