ben senelerce uğraştım ama olmadı bu ilşki devam etmiycek etsede birgün bitecek bu apaçık ortada.o gün bugün!
birazdan nişanlımı arıycam devam edemeyeceğimi söyliycem ve bitiricem.ama sinirden haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.söyleyecklerini çok iyi biliyorum sen benim anne babama hakaret ettiğinde bile gitmedim ben bu kadarmış sevgin diyecek bana.öyle bir konusma yapmak istiyorumki anlasın ne cektirdiğini suçlayamasın.kafamı toplayamıyorum lütfen yardımcı olun bana
o benim için öylesine biri değil bitti deyince olsun bitsin olmuyor işte arkadasım ben çok agladım çok yıprandım bitti diyip kestirip attığımda beni suçlayacak öyle bir konusma yapmam gerekiyorki gecte olsa anlasın hatasını gerci benim agzımdan o laf çıktıktan sonra onun anlamsı birşeyi değiştirmeyecek anlayacak insan bugüne kadar anlamlıydı sende haklısın doğru söylüyosun
yanlış anlamayın beni ama abartıyor olabilirmisiniz? diğer konularınıza baktım yolda yüreyen kendinizden güzel kızlardan bile kıskanıyormuşsunuz nişanlınızı,bekar iş arkadaşıyla samimi olamadığı halde ondan bile rahatsız olmuşsunuz bana garip ve abartı geldi,sedef sanırım küçük yaşta evlendi ve gelin geldiği evde herkesle samimiyet kurmuş,sadece sizin nişanlınıza karşı değil,kayınvalde kayınpeder kayın herkes çok sevmiş siz dediniz..gerçekten oda eşinin ailesini aile bilmiş olamaz mı tamam beraber yatmaları falan abzürt ama o an düşünememişte olabilir..benim kızkardeşimin kaynıda kardeşimde 3 yıl kaldı ,kardeş gibilerdi şakalaşıyorlardı,kaynı okul tatillerinde memelkete gitse araşırlardı ..bilmiyorum bence siz sedefi değilde nişanlınızı çok kıskandığınız için herşey gözünüze batıyor,başkasına normal gelebilecek bişey size gelmiyor..hem dediğiniz gibi anormal bişey olsa kaynana ve kayınpeder hoopp ne oluyor demez mi yada sedefin eşi hiç onların tepkilerinden bahsetmiyorsunuz...
Elanurum iyi de meşhur Sedef'imiz sema'nın kocasıyla üşüdüğünde koyun koyuna uyumuş :)) O da yetmemiş bunu gitmiş eltisine söylemiş :)) Yani işin içinde ne var biliyor musun ? özetle;
Uşak bahçıvana, bahçıvan uşaga, hizmetçi aşçıya,aşçı hizmetçiye sonra hep birlikte uşağa.
valla ben işin içinden çıkamam ozaman :):) benim anlamadığım arkadaşın dediği kadar varsa bunca ahlaksızlığa dur diyen yada yadırgayan yok mu?bu sedefin kocası nerde?
Sedefi bilmem de senin ciddi psikolojik sorunların var. Yardım almalısın.Evleneceksen de sonra evlen.
Sedefin kocası karısına çok güveniyor ve toz kondurmuyormuş!!!!!
Sedefin kocası karısına çok güveniyor ve toz kondurmuyormuş!!!!!
o toz kondurmayan eltisinin kocası değilmiydi:44:
nebiçim sedefmiş bu yaa anasını satayım...
Sedef konusu kolay kapanmaz diye yazdigimda uyari aldim ben. Yine yanilmadim.
Bak guzelim, sedef de sen de bu ailenin bireyisiniz. Bu ne demek biliyor musun? Omur boyu goruseceksiniz demek.
Ruh sagligin bozulmus durumda, daha simdiden. Evlendiginiz zaman surekli yuzyuze geleceksiniz mecburen. Omur boyu kendini yemek istemiyorsan bitir bu isi. Yok cok seviyorum diyorsan, o zaman sedefi sil aklindan.
Ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?