boğuluyorum!

haklıyken haksız duruma düşmeyi kimse istemez..zaten sen haksızda değilsin..burda hakaret ederek değilde,haklı olduğuna inanarak ve kesin bir dille konuşursan haksız duruma düşme ihtimalinde kalmaz..topu nişanlına atacaksın arkadaşım..

eğer son noktayı koyacağım diyorsan sedefle konuşman lazım..hoşlanmıyorum bu tarz hareketlerden diyeceksin..
mıy mıy durursan olmaz..şahsen benim eşime bunun %1ini yapan biri olsa dümdüz ederdim..kimsede bişey diyemezdi..diyenide dümdüz ederdim..

Son düzenleme:

Bence sizin içinizde hala nişanlınızın size hak verip, kendisine çeki düzen vereceğine dair bir umut var, kırılmayın ama bence boş bir umut.

Elanurum iyi de meşhur Sedef'imiz sema'nın kocasıyla üşüdüğünde koyun koyuna uyumuş :)) O da yetmemiş bunu gitmiş eltisine söylemiş :)) Yani işin içinde ne var biliyor musun ? özetle;

Uşak bahçıvana, bahçıvan uşaga, hizmetçi aşçıya,aşçı hizmetçiye sonra hep birlikte uşağa.

Sizin haklılığınınızı nişanlınıza ispat etmenize gerek yok ki.
Siz bilmiyor musunuz haklı olduğunuzu.
Bunca olan bitende sizin haklılığınızı görmemiş de son konuşmanızla mı haklılığınızı gösterebileceksiniz?
Siz nişanlınızın sizden af dilemesini ve bir daha Sedefle görüşmeme kararı almasını istiyorsunuz sadece.
Bu nişanı da bitirme sebebiniz sadece bu gibi geliyor bana

valla ben işin içinden çıkamam ozaman :):) benim anlamadığım arkadaşın dediği kadar varsa bunca ahlaksızlığa dur diyen yada yadırgayan yok mu?bu sedefin kocası nerde?

Sedefi bilmem de senin ciddi psikolojik sorunların var. Yardım almalısın.Evleneceksen de sonra evlen.

valla ben işin içinden çıkamam ozaman :):) benim anlamadığım arkadaşın dediği kadar varsa bunca ahlaksızlığa dur diyen yada yadırgayan yok mu?bu sedefin kocası nerde?

Sedefin kocası karısına çok güveniyor ve toz kondurmuyormuş!!!!!

niye huzursuz ediyor bu kadın sizi ayrılık noktasına kadar getirmiş,bir saattir okuyorum afakanlar bastı ya,bide oturup onla konuşsaydın napmaya çalıştığını...anne olucak belki annelik duygusu değiştirir bırakır yakanızı,bebeğiyle uğraşmaktan vakitte kalmaz zaten..uzak kalın olsun bitsin dışarda telefonlaşıp buluşacak halleri yok heralde..onu sevindiriceksin belkide nişanlından ayrılmakla

Sedefin kocası karısına çok güveniyor ve toz kondurmuyormuş!!!!!

Bence kocası işin altını deştikçe pis kokmasından korkuyor aile bireyleri birbirine düşecek çünkü :)) Hani sedef'le kardeşini üst üste alt alta görse dönüpte sorgulamaz bunlar acaba n'apıyor diye :))

Kuvvetle muhtemel karısını iyi ısıtamadıgından ötürü kardeşinin sıcacık koynunda ısındığını düşünür o gadan masum bi adamceyiz :))

ne kalabalık topik

cnm şaka biyana gerçekten müstakbel eşinde bir dengesizlik var insan evleneceği insanı hiçmi korumaz yha bende önceki konularında sedefle ikisi suçlu diyordum ama şimdi bence eşin suçlu küçük çocuk değil ki... ayrıca anakuzuluğu da beni düşündürdü:44: birde senin onu hemen affetmen beni çıldırttı
yha tavır yapıyorsun madem arkasında dur dur ki senin ağırlığın belli olsun ayrıca annesinin abisinin o dediklerini söylemen kötü olmuş bence onların bu söylediğini söylememeliydin.

bende karışık yazdım gaba:44: cnm müstakbel eşine tavır yapacaksan tam yap arkasında dur tavrının. biraz sürtsün burnu daha nişanlılık döneminde seni çıldırtan kişiden ne bekliyorsun evlenince bence biraz daha düşün

Sedef konusu kolay kapanmaz diye yazdigimda uyari aldim ben. Yine yanilmadim.

Bak guzelim, sedef de sen de bu ailenin bireyisiniz. Bu ne demek biliyor musun? Omur boyu goruseceksiniz demek.

Ruh sagligin bozulmus durumda, daha simdiden. Evlendiginiz zaman surekli yuzyuze geleceksiniz mecburen. Omur boyu kendini yemek istemiyorsan bitir bu isi. Yok cok seviyorum diyorsan, o zaman sedefi sil aklindan.

Ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

peki sen ne yaptın ilişkin için??sedef sedef diyosun ama bu sadece nişanlınla uğraşmakla olmaz sende koy sınırı sedefe karşı ozaman.nişanlına karşı değilde birazda elticiğine belli et durumdan hoşnut olmadığını.onun yaptığı gibi sende benim nişanlımı benden başkası öpemez de..hareketlerinle göster bunu..nişanlınn facesine tekrar sedefi eklemeler tlfnuna nosunu kaydetmeler böyle bu iş çözülmez.siz olduğunuz yerde kalıyosunz sürekli,eltinin umrumda bile değil durum.nişanlınla birbirinizi yiyosunuz devamlı.

MAhkumlar arasında koğuşun gelini diye bi tabir varmış ya Sedef de ailenin gelini heralde Ya da hepsi hayal ürünü.Hastalıklı bir ilişkinin ve kişiliğin yumaklarından biri

kesinlikle size katılıyorum. birkere nişanlıyken eltinden vazgecmeyen adam evlenince hiç geçmez. Eltinden bu hareketlerine ragmen eşi vazgecmiyorsa siz gidersiniz o evden eve bu elti gitmez herkesin yuvası dağılır ama sedefin ki dağılmaz ya alışacaksınız bunun hareketlerine yada siz vazgececeksiniz. Et tırnaktan ayrılmaz o abisinin eşi ve alan memnun satan memnun bu aile de belli ki böyle bir aileye de gelin olmak ister misiniz birkere daha düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…