- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
İşte dengesiz konuşma konusunda benim ailem de bu kadar olmasa da biraz ayarsız olduğundan, eşim de çoğunlukla alttan aldığından ben onun adına üzüldüm biraz da. Kimse istemez annesi ile eşinin tartışmasını.
Yalnız kayınvalidem dünyanın en gurursuz insanı olduğu için, muhtemeldir ki iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi aynı şekilde davranmaya devam edecek. Deli gibi kavga edip on dakika sonra birlikte çay içiyorlar ailece. Ben çok geriliyorum kavgalı ortamlarda. Olabildiğince uzak duruyorum zaten de korkarım ona benziyorum. Lanet gelmesin niye kavga ettiysem.
ya bilerek damariniza basmıs cevabini da almis, buz dolabi ortusu degil ki dediginiz gibi alttan alip he he diyesiniz.
esinize de bu kadar dokunacak bisey olsa alttan alamaz, cocuk bi annenin en buyuk kırmızı cizgisi bence. öyle kafasina göre dan dun konusmasinlar bi zahmet
bazen de bilerek yapıyolar, nerden vuracagini ogrenmek icin bizzat zarf atarak denedim
bi gerginlik olsa size gicik olsalar direk cocuktan vururlar, siz de komple mesafe koyarsiniz herkes boyunun ölçüsünü alır
tartistim bagirdim diye uzulmeyin, ilerde sessiz kaldiginiza daha cok uzulursunuz. boyleleri genelde dengesizliklerinin arkasina saklanip at kosturuyo her meydanda
ve bunun gibi neler neler delirme safhasından döndüm ben tez vakitte diyeyim sizin içinde aminnnnnn