Bol bebiş topiği

Mrb can bende bu yaz 3 ay citol kullndm.yarim yarim biraktim eylulde.bebek calismalari yaparken kullani
İlmamasi gerekiyrmus.mumkunse.10. Gun hafif basliyr benimde akintim.once islaklik olur daha sonra koyulasir.

Tugram, can dostum, bu olayları yaşayan biri olarak okadar iyi anlıyorum ki seni...
canını sıkma ve Rabbime sıgın. inan böyle olması çok daha iyi. aylarca göbeginde taşıyıp varlıgına alıştıktan sonra kaybetmesi çok daha zor.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
sağlıksız gebelikler vücuttan atılıyor işte. inşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucagına alırsın canım benim
unutma herzaman yanındayım ve bir kardeş gibi seni dinlemeye,sevincinle sevinip üzüntüne moral vermeye hazırım

Hamd olsun eşin yanında,sağlıklısınız ve bebişiniz oluyor. e daha ne olsunn

Saol kuzum, kandan öğrendim, müthiş bi duygu...

canlar bugün netten bebek kalp atışı dinleme cihazı sipariş ettim angelsound diye bir alet göbekten kalp atışlarını dinleyebiliyorsun.saçma bulabilirsiniz bu durumu ama benim iki bebeğim kalbi durup ölmüştü ikisinde de dr lar nerdeyse seni zehirlemek üzereymiş dediler.nasip herşey tabiiii.dr um benim tedirginliğimi görünce bu aletten bahsetti,en azından rahatlarsın demişti,bilginiz var mi??????*

canım öylede işte gelde bana sor kaçti 2 gece diye yedim bugün kendimi
tam tekmilli hazır ol takip et sonra bırakı ver oldu bitti diye
canım sıkıldı valla
benden bu ay tık çıkmaz diyim ben size ((
OOOOOOOOOOOOOOOO kız Ssirin Allahın evindesin
şeytanın vesveselerine kulak tıka :)
dualarını eksik etme Allah oldesin bak geçen gece mece engel oluyormu ?
Sen rahat ol inşşaallah olacak hamiş Ssirin seni

Canım benim Allaha bolbol dua et bebeğini sağlıkla sana bağışlasın.
Kocan karnına 21 kez El Mübdi yazıp okusun.eli ile yazacak kalemle değil.
nette araştır...
ilk defamı gebe kaldın..
nedeni falan bellimi?
benimde 2 bebem düştü o yüzden soruyorum.
herşeyin hayırlısı olsun
çok üzüldüm,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar
ama kendini sakın üzme..
birde düşük önlemek için coraspin progestan vermedimi ?
Kızlar, ben hamileyim az önce kanda öğrendim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım ben ilk defa kullanıyorum ama akıntım falan başladı,ovulasyon testide netleşmedi hala.
ama ben yinede boş durmuyorum
inşaallah bu ay gelir bebişin dualarımdasın

Ayy canım fmfm iyiki almışsın Allah sana bağışlasın bebeğini...
İnşaallah birdaha böyle acılar yaşamazsın...
ama bilgim yok tatlım...

Ayy canım fmfm iyiki almışsın Allah sana bağışlasın bebeğini...
İnşaallah birdaha böyle acılar yaşamazsın...
ama bilgim yok tatlım...

sağol canım benim valla ben de dr söyleyince biraz netten araştırdım çok memnun olanlar da var,çok işe yaramadığını söyleyen de şaştım ama yinede sipariş ettim inşallah faydalı olur.Mevlam en yakın zamanda sana da bebişinin kalp atışını dinlemek nasip etsin.

İnşaallah Canım, sende sağlıkla kucağına alırsın..

sa.uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.4senedir bebek istiyoruz eşimdede bendede sorun yok ama olmadı darısı bu aya moral olduğunuz için sizi takip ediyorum bat12 şubat inşallah bu ay sürpriz olur iyi geceler

kızlar yaa adetime 1 gün kaldı .. Dün ovulasyon testi yaptım T çizgisi C den daha koyu bugün yaptım , T çizgisi silik .. Ne demek oluyo bu dün yumurtladım mı yani ben .. ???? Adete 7 gün kala bırakmıştık biz bebek varsa bişey olmasın diye bugün de deneyelim mi o zaman ??????

bence de değerlendir canım ne olur ,ne olmaz

canım ben ilk defa kullanıyorum ama akıntım falan başladı,ovulasyon testide netleşmedi hala.
ama ben yinede boş durmuyorum
inşaallah bu ay gelir bebişin dualarımdasın

canim senle SAT ayniydi kac gunde bir adet oluyorsun bilmiyorum ama benim yavastan akinti baslayacak gibi erken ama cunku ben 31 gunde fln oluyorum normalde suan ilactan bozulsa da eski duzenim oydu..'senin durum nasil bugun 9. gun olmus oluyor en son bida basladi diyordun, Bizim daha calisma yok henuz erken diye :)
bilmiyorum ama ilaci yarin birakcam ins..

kızlar çok kötü bi gece geçirdim
annem biraz rahatsızlandı bende onu hastaneye götürdüm
ben izmirdeyim biliyosunuz ama izmirin biraz dışında
dokuz eylüle gidiyoduk tam yola çıktık otobanda araba arıza yaptı
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
ambulanla ağzından kan geliyodu ama çok onu gördüm çok kötü oldum
ağlamaya başladım dayanamam ben pek neyse işimiz bitti yola çıktık
tam otobana girdim kedi önüme bi atladı ezdim kediçiği
şiştim ya ağlamaktan bu gece uyku yok bana

öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıklı hamilelik ve kucağınıza almayı nasip eylesin..

tuğracım geçmiş olsun..%5 lik ihtimal varsa umudunu kaybetme..eğer tutanamazsa bebeğin allahın takdiri bu ve hayırlısı böyleymiş demek ki..moralini yüksek tut ve rabbimden sabır dile..

fmfm canım bebeğinin kalp atışını duymak sana moral olacaktır..bence alınmaya değer..

canım öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin..hastanede gördüğün olaydan sonra kedinin aniden çıkması sani derinden üzmüş..ama kimse bilerek böyle birşey yapmaz..kendini fazla üzme canım..gözyaşlarında ne kadar merhametli olduğunun göstergesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…