- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.221
Valla öyle diyorlar hep.Çok uyuyanın ve baseni çabuk genişleyenin kızı oluyormuş.Hergün aynada bakıyorum ne durumda totom diyeyeni hamile arkadaşları çok çok tebrik ediyorum,olmayanları bu ay hemen kalsın diye çokkkkkkkkkkk dua ediyorum.
Ayşeeee çok uyuyanın kızı mı oluyormuş dedin kafamı kaldıramıyorum ya şimdi kalktım dahaahanda bu haldeyim.dr. boşuna bu bebek çok uykucu demiyor daha annesi uyanamıyo o nasıl uyansın
canım evet 5 şubat ama testte göre çalıştık dün çok çok silik çıktı bende başka yumurtluyormuyum neoluyor bilmiyorum ki
kimisi ayda 2 kez yumurtluyormuş
biz bundan sonrasını keyfe keder yapıyoz :)
çocuk için olanı bitirdik :)
kıamet artık inşallah doğru zamanda doğru yerde bulunmuştur askerler :)
allahımın izniylede inşallah olur...
sence ne olmalı kafam karıştı devammmı etmeli sence?
Valla öyle diyorlar hep.Çok uyuyanın ve baseni çabuk genişleyenin kızı oluyormuş.Hergün aynada bakıyorum ne durumda totom diyeOğlu olanın da göbeği sivri olurmuş.Arkadan hamilelik belli olmazmış kadında.Tabi bunlar hurafe.İnşallah gönlümüzdekiler çıkar bahtımıza
Bence devam et çalışmaya.En azından günaşırı devam et.Daha 20 gün var.1 hafta kalıncaya kadar devam
Korkmayın gebelik başlayınca yasak zaten.Bi de benim eşimle konuş istersen adam hayata küstüteşekkür ederimmmm
çalışmaya davam :)
hiç dinlenemicezmi yav :))
Cadı seniTopikte kimsecikler kalmamış. Bana kaldı buralar.:62
Kız dur daha varmış 4 koca gün.İnşallah olacakkızlar sabah test yaptım, çizgi falan yok..
bata 4 gün kaldı, erken gebelik testiydi yaptığım. ertesi gün çıkan silik çizgi yanılttı herhalde beni.. bakalım bekleyip göreceğiz, hakkımda hayırlısı ne ise...
Korkmayın gebelik başlayınca yasak zaten.Bi de benim eşimle konuş istersen adam hayata küstü
Cadı seni
Kız dur daha varmış 4 koca gün.İnşallah olacakDualarım seninle
kız ayşeee güldürdün beniii :)))))
neden acaba yasak biliyormusun
hem ne kadar yasak olcakmış onuda deyiver bakemm :)))
bende akşam diyeyim bakim ne diyecekkk hihihihi :))))
De valla doping olurBenimki bileydim depo yapardım diyor şu an
Düşük tehlikesi oluşuyormuş benimz kaslarım gerildiği için.Kalbi duyuncaya kadar yasak dedi.Kalpten sonra da kadın doğumcunun iznine bağlıymış.İlk 3 ay tehlikeliymiş bazı hamileliklerde.Bazılarında 9 ay yasak oluyormuş.E o kadar eziyetide onlar çeksin dimi
oooo çokmuş yavv :)))
tabii canımm çekiversinler azıcık :)
inşallah 9 ay olmazda kıyamam o kadar da:)))
ama zaten son aylarda da olmuyor dr vermiyor sanırım neyse 3 ay baştan 3 ay sondan yasak desek uygun olur herhale :)))
Korkmayın gebelik başlayınca yasak zaten.Bi de benim eşimle konuş istersen adam hayata küstü
Cadı seni
Kız dur daha varmış 4 koca gün.İnşallah olacakDualarım seninle
Kızlar 20ili ovu testinide sipariş etti,bakalım ne zaman gelcek iş yerime yazdım adresi hep burdaym diye 2-3 iş gnu içerisnde kargoya verilcek yazıyor sizinkiler kac gunde geldi acaba?
Sabah erken verirsen ertesi güne geliyor.Akşama doğru verirsen 1 gün sonra.Gelecek olan kargoya da bağlı.Mesela geçen hafta aldığımız bi ürün 4 gün kargoda bekledi.Bir de hakaret yedim gelen elemandan.Bekleyiversem ölürmüymüşüm.Şikayet ettim ana merkezlerine.Özür diledi genel müdürleri falan.Haddini bilsin herkez.Kimse kimsenin nur yüzüne muhtaç değil.İşini yapsın terbiyesiz.Yapmıyorsa da iş bekleyen çok onlar sebeplenir.Bu konuda tavizim yoktur.Kızlar 20ili ovu testinide sipariş etti,bakalım ne zaman gelcek iş yerime yazdım adresi hep burdaym diye 2-3 iş gnu içerisnde kargoya verilcek yazıyor sizinkiler kac gunde geldi acaba?
Kızlar benimki bu konuda tam diyetli galiba. Doktor uygun görsede doğana kadar olmaz dedi. Bir şey olur diye kendinden sakınıyo garibim:)
selam kızlar beta HCG 25 çıktı yorumlarınız?..batıma 3-5 gün var
Sıkıntıları olsa da ben bu hamilelik halimi sevdim. Bizim burası aile apartmanı olduğundan telaşları işleri güçleri bitmez haliyle bir çok konuda yardıma koşturmakla geçerdi günüm. Şimdiyse hiç suya sabuna karışmıyorum ohh keyfime bakıyorum :)
Oh be dünya varmış dedim yani. Annesini daha şimdiden korumaya başladı bebişim :):)
Çok düşük ama çarşamba günü tekrar yaptırman lazım.En az 50 olmalı.2 katı yani.Benimki de 5 gün kala 22 çıkmıştı 2 hafta önce.1 gün sonra katladı değer.Tabi doktorlar adetin geçmesini bekle diyorlar.Sanki insan sabredebiliyor İnşallah katlanır da listede yerini olarak alırsın
evet canım ilk kez bu ay başladım bugüm9.gün ama yapmadım inş yarın yapacağım..canım bakalım nolcak adetım bitiyr gbi meryem suresine baslarım yarın inşallah,BTC kurune devam ediyorum...
Bide bugn bi ovu testi sipariş etsem iyi olcak anck gelir yarın birgune...
sen kulandın mı hiç ovu testi kuzum?
kız güzel düşün hep keyfini çıkartnormalde zaten oluyor yani ama çocuk için kasılmadan keyfe keder istediğimiz an oluyo ama diğer türlü ders gibi hadi hadi durumu var hep...
bende çizgi silikleşti yani bende yumuş olmayıncaa olmaz diye düşündüm
koçişe bile dedim keyfe keder artık bitti çalışma :)))
kafamı karıştırdınız kızz
boşamı geçirdim ben şimdi akşamı
ne güzell o dinlendimm dediydimm :)))
Kızlar benimki bu konuda tam diyetli galiba. Doktor uygun görsede doğana kadar olmaz dedi. Bir şey olur diye kendinden sakınıyo garibim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?