Bol bebiş topiği

Valla öyle diyorlar hep.Çok uyuyanın ve baseni çabuk genişleyenin kızı oluyormuş.Hergün aynada bakıyorum ne durumda totom diye Oğlu olanın da göbeği sivri olurmuş.Arkadan hamilelik belli olmazmış kadında.Tabi bunlar hurafe.İnşallah gönlümüzdekiler çıkar bahtımıza

Bence devam et çalışmaya.En azından günaşırı devam et.Daha 20 gün var.1 hafta kalıncaya kadar devam

teşekkür ederimmmm
çalışmaya davam :)
hiç dinlenemicezmi yav :))

kızlar sabah test yaptım, çizgi falan yok..

bata 4 gün kaldı, erken gebelik testiydi yaptığım. ertesi gün çıkan silik çizgi yanılttı herhalde beni.. bakalım bekleyip göreceğiz, hakkımda hayırlısı ne ise...

teşekkür ederimmmm
çalışmaya davam :)
hiç dinlenemicezmi yav :))
Korkmayın gebelik başlayınca yasak zaten.Bi de benim eşimle konuş istersen adam hayata küstü
Topikte kimsecikler kalmamış. Bana kaldı buralar. :62
Cadı seni
Kız dur daha varmış 4 koca gün.İnşallah olacak Dualarım seninle

Korkmayın gebelik başlayınca yasak zaten.Bi de benim eşimle konuş istersen adam hayata küstü

Cadı seni

kız ayşeee güldürdün beniii :)))))
neden acaba yasak biliyormusun
hem ne kadar yasak olcakmış onuda deyiver bakemm :)))
bende akşam diyeyim bakim ne diyecekkk hihihihi :))))

kız ayşeee güldürdün beniii :)))))
neden acaba yasak biliyormusun
hem ne kadar yasak olcakmış onuda deyiver bakemm :)))
bende akşam diyeyim bakim ne diyecekkk hihihihi :))))

De valla doping olur Benimki bileydim depo yapardım diyor şu an
Düşük tehlikesi oluşuyormuş benimz kaslarım gerildiği için.Kalbi duyuncaya kadar yasak dedi.Kalpten sonra da kadın doğumcunun iznine bağlıymış.İlk 3 ay tehlikeliymiş bazı hamileliklerde.Bazılarında 9 ay yasak oluyormuş.E o kadar eziyetide onlar çeksin dimi

oooo çokmuş yavv :)))
tabii canımm çekiversinler azıcık :)
inşallah 9 ay olmazda kıyamam o kadar da :)))
ama zaten son aylarda da olmuyor dr vermiyor sanırım neyse 3 ay baştan 3 ay sondan yasak desek uygun olur herhale :)))

Kızlar 20ili ovu testinide sipariş etti,bakalım ne zaman gelcek iş yerime yazdım adresi hep burdaym diye 2-3 iş gnu içerisnde kargoya verilcek yazıyor sizinkiler kac gunde geldi acaba?

Kızlar benimki bu konuda tam diyetli galiba. Doktor uygun görsede doğana kadar olmaz dedi. Bir şey olur diye kendinden sakınıyo garibim:)

Cadı seni

hayırlısı ayşecim, dedim ya bu ay iyiyim, üzülmek yok, gayet sakin bekliyorum.. gecikirsem tekrarlarım artık testi..

Kızlar 20ili ovu testinide sipariş etti,bakalım ne zaman gelcek iş yerime yazdım adresi hep burdaym diye 2-3 iş gnu içerisnde kargoya verilcek yazıyor sizinkiler kac gunde geldi acaba?

daha çabuk geliyor canım. cuma sipariş etmiştim, c.tesi kargoya verildi. pazartesi elimdeydi testler..

Sabah erken verirsen ertesi güne geliyor.Akşama doğru verirsen 1 gün sonra.Gelecek olan kargoya da bağlı.Mesela geçen hafta aldığımız bi ürün 4 gün kargoda bekledi.Bir de hakaret yedim gelen elemandan.Bekleyiversem ölürmüymüşüm.Şikayet ettim ana merkezlerine.Özür diledi genel müdürleri falan.Haddini bilsin herkez.Kimse kimsenin nur yüzüne muhtaç değil.İşini yapsın terbiyesiz.Yapmıyorsa da iş bekleyen çok onlar sebeplenir.Bu konuda tavizim yoktur. Ay nerden girdim bu konuya Derin nefeeeeesss aaaall veeeeeeeer aaaaaaaaaaallll veeeeerrrr....Sakin ol değmez kızım

Kızlar benimki bu konuda tam diyetli galiba. Doktor uygun görsede doğana kadar olmaz dedi. Bir şey olur diye kendinden sakınıyo garibim:)

Benimki de öyle diyor da gözlerinden de okunuyor garibim.Biz heyecanla bebek bekliyoruz ama onların aklı başka işte Ama bende özlemiyor değilim İnşallah sağlıklı bi hamilelik olur da zor durumda kalmayız her konuda

selam kızlar beta HCG 25 çıktı yorumlarınız?..batıma 3-5 gün var

Çok düşük ama çarşamba günü tekrar yaptırman lazım.En az 50 olmalı.2 katı yani.Benimki de 5 gün kala 22 çıkmıştı 2 hafta önce.1 gün sonra katladı değer.Tabi doktorlar adetin geçmesini bekle diyorlar.Sanki insan sabredebiliyor İnşallah katlanır da listede yerini olarak alırsın

Sıkıntıları olsa da ben bu hamilelik halimi sevdim. Bizim burası aile apartmanı olduğundan telaşları işleri güçleri bitmez haliyle bir çok konuda yardıma koşturmakla geçerdi günüm. Şimdiyse hiç suya sabuna karışmıyorum ohh keyfime bakıyorum :)
Oh be dünya varmış dedim yani. Annesini daha şimdiden korumaya başladı bebişim :):)

Bende insanların bana sırf bebek taşıyorum diye önem vermelerine sinir oluyorum.Geçen haftaya kadar ayda 1 bile aramayanlar günaşırı aramaya başladılar. Biliyorumki hepsi sahte bi ilgi.Doğumdan sonra eski hallerine dönecekler.Ben 1 hafta önce de aynı insandım şimdide.Ondan önce ben varım sevgi,önem,saygı bekleyen...İkiyüzlülükten tiksiniyorum

zaten günler saatler geçmiyodu şimdi iyice durdu zaman....lütfen dua edin inşallah hayırlısı olur.benim çatlatma iğnesiyle olduğu için kimyasal gebelik de olabilir.

evet canım ilk kez bu ay başladım bugüm9.gün ama yapmadım inş yarın yapacağım..

kız güzel düşün hep keyfini çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…