- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.281
bence birşey kaybetmessiniz .sonrada üzülmektense.İnşallah ov.testi dosru sonuç vermiştir.
bence de değerlendir canım ne olur ,ne olmaz
Mrb can bende bu yaz 3 ay citol kullndm.yarim yarim biraktim eylulde.bebek calismalari yaparken kullani
İlmamasi gerekiyrmus.mumkunse.10. Gun hafif basliyr benimde akintim.once islaklik olur daha sonra koyulasir.
canim senle SAT ayniydi kac gunde bir adet oluyorsun bilmiyorum ama benim yavastan akinti baslayacak gibi erken ama cunku ben 31 gunde fln oluyorum normalde suan ilactan bozulsa da eski duzenim oydu..'senin durum nasil bugun 9. gun olmus oluyor en son bida basladi diyordun, Bizim daha calisma yok henuz erken diye :)
bilmiyorum ama ilaci yarin birakcam ins..
bende sohbetlerinize katılmak istiyorummmm alırmısınız beni aranızaaaa.................ben beş aylık bebeğimi karnımda kaybettim 5ay oldu ve tekrar bebek istiyorummm inşallah bu ay olur çünkü ancak bebeğimim olursa yaşadıklarımı unutucam galibaaaaaadetim dün bitti bat 13 şubattt benide ekleyin listenize öpüldüzüz iyi gecelerrrrrrrr
Kızlar, ben hamileyim az önce kanda öğrendim
OOOOOOOOOOOOOOOO kız Ssirin Allahın evindesin
şeytanın vesveselerine kulak tıka :)
dualarını eksik etme Allah oldesin bak geçen gece mece engel oluyormu ?
Sen rahat ol inşşaallah olacak hamiş Ssirin seni
Canım benim Allaha bolbol dua et bebeğini sağlıkla sana bağışlasın.
Kocan karnına 21 kez El Mübdi yazıp okusun.eli ile yazacak kalemle değil.
nette araştır...
ilk defamı gebe kaldın..
nedeni falan bellimi?
benimde 2 bebem düştü o yüzden soruyorum.
herşeyin hayırlısı olsun
çok üzüldüm,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar
ama kendini sakın üzme..
birde düşük önlemek için coraspin progestan vermedimi ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kızlar günaydınn
Kimsecikler yok tabi benden başka. Bu sabah doktor randevum var. Bakalım bebişim kalp atışlarını duyuracak mı. İnşallah her şey yolundadır. İlk muayenem stres de var haliyle acaba yolunda olmayan birşeyler olmuşmudur diye. Dualarınızı bekliyorum..
Kızlar günaydınn
Kimsecikler yok tabi benden başka. Bu sabah doktor randevum var. Bakalım bebişim kalp atışlarını duyuracak mı. İnşallah her şey yolundadır. İlk muayenem stres de var haliyle acaba yolunda olmayan birşeyler olmuşmudur diye. Dualarınızı bekliyorum..
kızlar cumartesi başlayan pembe akıntım bu sabah daha da koyu ya dönüştü
doktorum hemen cağırdı
gittim muayenemi yaptı ve kesenin 1 haftadır hiç buyumediğini
1 haftaya kadar kendiliğinden düşük olacağını söyledi
tekrar buyume ihtimale %5 gibi falanmış
gayet gusel acıkladı doktorum
yıkıldım cok üzüldüm ama Rabbim in takdiri böylemiş ne yapsak önüne gecemiyoruz
hissetmiştim zaten ilk öğrendiğim gunden beri cok dikkat ediyodum
ama maalesef
doktorum her ihtimale karşılık bir hafta beklememizi istedi
Aknımıza ne yazılmışsa o olacak
canınızı sıkmak istemezdim ama durumumu bir çoğumuz gibi paylaşıp rahatlamak istedim
Rabbim butun anneleri onların minik meleklerini korusun
Bende takmıyorum öyle günlerce.Hamilelik bana sakinliğiyle geldi çok şükür.Sinirimi kontrol edebiliyorum artık.Dualarımdan biri de buydu çok şükür kabul oldu.Bende insanların bana sırf bebek taşıyorum diye önem vermelerine sinir oluyorum.Geçen haftaya kadar ayda 1 bile aramayanlar günaşırı aramaya başladılar. Biliyorumki hepsi sahte bi ilgi.Doğumdan sonra eski hallerine dönecekler.Ben 1 hafta önce de aynı insandım şimdide.Ondan önce ben varım sevgi,önem,saygı bekleyen...İkiyüzlülükten tiksiniyorum[/Q
Dediğin gibi olsalar yine iyi. Ben çevremde öyle insanlar tanıyorum ki bir şey olsa üzüntü yaşasalar da seyre baksak diye can atıyolar.
Birilerinin derdiyle eğlenen insanlardan. tam tersi kişilerde var. benim kaynanam eskiden bana hiç değer vermezdi. şimdi de vermiyo ama en azından iki yüzlü değil ona şükür:):)
En güzeli insanları umursamamak. onlar kendi karakterlerini bize çok güzel anlatıyo zaten. bebişlerimiz iyi olsun bizler iyi olalım ailemiz mutlu olsun gerisi çokta tın
Canım benim sıkma canını.Rabbim eksik bebekleri alırmış annesinden.Eğer almazsa bu da bi imtihan.İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin.%5 değil %0 bile deseler Allah'ın takdirini ve gücünü kimse bilemez.Sen moralini yüksek tut ki bebeğin annesini bırakmasın.kızlar cumartesi başlayan pembe akıntım bu sabah daha da koyu ya dönüştü
doktorum hemen cağırdı
ama maalesef
canınızı sıkmak istemezdim ama durumumu bir çoğumuz gibi paylaşıp rahatlamak istedim
Rabbim butun anneleri onların minik meleklerini korusunDualarım seninle ve bebeğinle canımm
Hayırlı olsunKızlar, ben hamileyim az önce kanda öğrendimHemen tabloya ekliyorum seni de.
İnşallah bu son bat bekleyişindir aysumm.Hoşgeldin aramıza..sa.uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.4senedir bebek istiyoruz eşimdede bendede sorun yok ama olmadı darısı bu aya moral olduğunuz için sizi takip ediyorum bat12 şubat inşallah bu ay sürpriz olur iyi geceler
Gaza getirmek istemem ama gebelikte hormon artışı olduğundan ovu testinin pozitif çıktığını duymuştum.Normal gebelik testi yapsana bi bakalım.kızlar yaa adetime 1 gün kaldı .. Dün ovulasyon testi yaptım T çizgisi C den daha koyu bugün yaptım , T çizgisi silik .. Ne demek oluyo bu dün yumurtladım mı yani ben .. ???? Adete 7 gün kala bırakmıştık biz bebek varsa bişey olmasın diye bugün de deneyelim mi o zaman ??????
Offf ne kötü bi günmüş canım benim.Ilık bi duş sakinleştirir seni.Sinemaya falan git biraz unut yaşadıklarını.Annene acil şifalar dilerim.kızlar çok kötü bi gece geçirdim
annem biraz rahatsızlandı bende onu hastaneye götürdüm
ben izmirdeyim biliyosunuz ama izmirin biraz dışında
dokuz eylüle gidiyoduk tam yola çıktık otobanda araba arıza yaptı
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
ambulanla ağzından kan geliyodu ama çok onu gördüm çok kötü oldum
ağlamaya başladım dayanamam ben pek neyse işimiz bitti yola çıktık
tam otobana girdim kedi önüme bi atladı ezdim kediçiği
şiştim ya ağlamaktan bu gece uyku yok bana
Hoşgelmişsin duruubende sohbetlerinize katılmak istiyorummmm alırmısınız beni aranızaaaa.................ben beş aylık bebeğimi karnımda kaybettim 5ay oldu ve tekrar bebek istiyorummm inşallah bu ay olur çünkü ancak bebeğimim olursa yaşadıklarımı unutucam galibaaaaaadetim dün bitti bat 13 şubattt benide ekleyin listenize öpüldüzüz iyi gecelerrrrrrrr Rabbim yaşadığın acının üstüne güzel bi mutluluk daha versin sana bu ay....
Kızlar günaydınn
Kimsecikler yok tabi benden başka. Bu sabah doktor randevum var. Bakalım bebişim kalp atışlarını duyuracak mı. İnşallah her şey yolundadır. İlk muayenem stres de var haliyle acaba yolunda olmayan birşeyler olmuşmudur diye. Dualarınızı bekliyorum..Hadi duyda gel pıtıpıtılarınızı.Benimde 3 gün kaldı.Heyecanını ve korkunu anlayabiliyorum.Güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar günaydın.Nasılsınız bakeemm?Bugün de listeyi 2-3 hamileye dönüştürmeyi düşünüyorum.Düşünce gücüme destek verin hadi
Sabah erken verirsen ertesi güne geliyor.Akşama doğru verirsen 1 gün sonra.Gelecek olan kargoya da bağlı.Mesela geçen hafta aldığımız bi ürün 4 gün kargoda bekledi.Bir de hakaret yedim gelen elemandan.Bekleyiversem ölürmüymüşüm.Şikayet ettim ana merkezlerine.Özür diledi genel müdürleri falan.Haddini bilsin herkez.Kimse kimsenin nur yüzüne muhtaç değil.İşini yapsın terbiyesiz.Yapmıyorsa da iş bekleyen çok onlar sebeplenir.Bu konuda tavizim yoktur.Ay nerden girdim bu konuya Derin nefeeeeesss aaaall veeeeeeeer aaaaaaaaaaallll veeeeerrrr....Sakin ol değmez kızım
Benimki de öyle diyor da gözlerinden de okunuyor garibim.Biz heyecanla bebek bekliyoruz ama onların aklı başka işteAma bende özlemiyor değilim İnşallah sağlıklı bi hamilelik olur da zor durumda kalmayız her konuda
kızlar cumartesi başlayan pembe akıntım bu sabah daha da koyu ya dönüştü
doktorum hemen cağırdı
ama maalesef
Rabbim butun anneleri onların minik meleklerini korusun
canım ben ilk defa kullanıyorum ama akıntım falan başladı,ovulasyon testide netleşmedi hala.
ama ben yinede boş durmuyorum
inşaallah bu ay gelir bebişin dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?