Bol bebiş topiği

ooo hamarat gelinn :))
aferin sana :)
çok iyi yapmışsınız canım inşallah tutunur bebeğin sımsıkı
15 gün sonra veririz müjdelerimizi burdan...
senin dediğin gibi halay çekeriz

İnşallah canım...
Ben daha hiç bir kür bişey denemedim. Bu ay olmazsa bu aydan sonra deniycem..
Ama bu ay iki kere uzayan akıntı gördüm ve ikisinide değerlendirdim..
Uzun bir süre yattım vs...
Yani bu ay ümitliyim.. Ama tabiki Rabbimin takdiri...

kızlar ov testi aldm,ben en erken ne zaman yapmaya başlamalıyım bunları adetm 31-32 gunde gelıyor bu ay 14 gun geıktı bide...
idrarımı ne kdr tutmam lazm su az mı cok mu icecem nasıl yapsam en iyi şekilde denk getirim sizce ?:18:

Kizlar gunaydin.
Bu gece allah hayir etsin cok guzel bir ruya gordum sizlerle paylasmak istiyorum.Ruyamda 1-2 yaslarinda bir oglan cocugu emziriordum,gogsumden cok sut geliyordu,cocuk agzini cekince gogsumden duvarlara fiskiriyodu sut,her iki gogsumden de emzirdim ve o benim cocugummus,acayip huzurluydum ruyamda.uyaninca hemen nettn baktim,bir iki kotu yorum olsa da bazi yerlerde de yakin zamanda cocugunuzun olacagina isarettir yaziyodu,cok mutlu oldum..insallah hayirlara vesile olur.

canımm hadi inşallahhh
hiçbirşeye gerek kalmadan
gelir bu ay meleğinnn
allahım gönlüne göre versin canım...

canımm allah hayırlara çıkarsın çok güzel görmüşsün...
bencede bebeğinin habercisi :)
bende bir rüya görmüştüm geçen ay bizde dört gözle bekliyoruz ya bebişi ben kendime yordum ama abime çıktı bebiş :)
ben şöyle görmüştüm
annemin evindeymişiz bir erkek çocuk var ortada koşturuyor falan
sonra abim dediki
bak bu senin oğlun
aaa şaşırıyorum falan öyle uyanmıştım
anneme anlatmıştım bende
geliyor sizin bebeğiniz kızım demişti
çünkü abimlerin bebekleri yeni oldu 2 ay önce 1. yaş gününü kutladılar onlar beklemiyor bebek herkes bana yordu ama
bebek abime çıktı yani abimlerin 2. bebek yolda ansızın çıka geldi
daha cinsiyeti belli değil çok yeni ama benim içimden de geçmişti abim var bu rüyada onunda olabilir demiştim içimden
valla ona çıktı...
ama bak sen teksin ve emziriyorsun canımm
hadi inşallahh canım yaaa
rabbim gönlüne göre versin
bende anlattım uzun oldu azıcık ama böyle bebek görülünce rüyada çıkıyor demek için anlattım

Bebek emzirdiğimi bende görmüştüm rüyamda ... Bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim İnşallah senin içinde aynısı olur

inşallah cnm.Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah. Allahtan gelen her şeye razıyız. Hayırlısı her şeyin.

şifa olsun tatlımmm
dualarla yedir valla rabbim çok büyük
inşallah olucak canımm
umudumuzu kaybetmicez
hayırlısıyla gelecek bebişlerimizzz

inşallah kızlar şifa olur.

dua ede ede yedirdim.

Vesile olurda inşallah hamile kalırım.

4. ay a Bismillahirrahmanirrahim...

Ayy hadi insallah cok heyecanlandim vallahi,adetim yeni bitti sayilir ov. testine baslicam yarin,bu aydan umutluyum

Eşine keçi bounuzu veye çakşır kürü,kendeinede baltarçınçörekotu veya incir kürü denemeni tavsiye ederim ovulasyon testi ile birlikte..
inşaallah bebişini tutturursunuz

öyle görünüyor canım. bencede değerlendirmelisin..
Bide iki oluyormuş ooooooooooh :))

evet canım dediğn gibi. bu ay 9 gün falan oldu uzadı yaniii...bende o arada adama keçi boynuzu kürü yapıyorum...
adetimde uzayınca adam 9 günü acısını çıkartıyooooor :)o yüzden yumurta yoksa bile keyif yapıyoruz
inşaallah yumurtlama dönemindede bu keyif bitmez
Eminim keçiboynuzu tetikliyordur. o yüzden adetliyken başlattım adama. artık isteyerek içiyor :Maşaallah:
:Maşaallah:

Ayy hadi insallah cok heyecanlandim vallahi,adetim yeni bitti sayilir ov. testine baslicam yarin,bu aydan umutluyum

ayy canım hadi inşallahhh
ovu testini mutlaka kullan tatlım valla çok iyi oluyor
bende ilk kez bu ay kullandım ve 14. günümde koyu koyu gördük hayırlısıyla inşallah olur...
ama hemen ardını bırakmamak gerekmiş ben yanlış yaptım test silikleşince bitirdim çalışmayı
meğersem 4 gün çok önemliymiş
aklında olsun tatlım
sen kaçırma
hadi şimdiden hayırlı olsunnnn

İnşallah bu ay bebklerımız gelir kuzum da ben bu sabah salak gbi BTC kuru yemeyi unutum neyse akşama 2 kaşık yesem olurmu? Bugun gec kaldım biraz uykm var hala... o yuzden yemeyi unutum....
kız panik yapma rahat ol inşaallah sebep olur ovulasyonada 10.gün başla istersen.
ben bazı sebeplarden dolayı çakşırı almaya gidemedim. sende benim gibi eşine keçiboynuzu kürü yapsana baya faydasını görüyorum ben. adam düz duvara tırmanmak üzere

nasıl yani bütün olanaını alıp evde mi ezdin. şu kocaman olan tahta parçasına benzeyeni ?

kuzum ben fındık,fıstık aldm havuç da yidiyrm
keçiboynuzu alcam onu yedircem,bide çakşırın otunu cayı varmış onu bulduk onu iciyor her akşam bala karıtrp veriyrm...pekmez alcam bide yesin diye... kendimede hergun 2 incır yıyrm en azında bide btc kurunu yıyorm bu sabah unutum ama yemeyi...
bende bole yapıyrm bakalım nolcak hayırlısı.

Bana dua edin kasıklarım çok ağrıyor (((((((((((((((( çünkü çok ağladım ve çok üzdüler beni
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( hasbinallah venimel vekil diyorum hepsine.O ndan başka kimsem yok içimi gören,bilen (((((((((((((((((((( bebeğime bişey olmasın dua edinde ((((((((((((((((((

Fmfm hamileymişim gibi dua etmişsin ya çok hoşumaaaaaaa gitti be yaaaaaaaaaaaaaa
İnşaallah inşaallah bebişimiz olur kalp atışlarınıda duyarız sağlıklaaaaaaaaaaaaaa

Ohooooooooooooooo maşşşşşşaallah dilekcim
Sen baya güzel hazırlanıyorsun
İnşşşşaallah bebiş bu ay eliinizden kurtulamaz

ovulasyon testi aynı markayı aldın heralde Lapaquik. içinde idrarı yapmadan önce iki saat sıvı almayıon yazıyordu.
ama kızlar hep dört saat diye yazmışlar anlayamadım.
Bacım ben dört saat tutamıyorum ne yapsam acaba

aaaaa ayşeciğim olmadısen bana evladım hastanede yatarken moral veriyordun bebişini üzme diyordun.aşkolsun küçücük bebeğini üzme saçma sapan insanlar için ağlama sakın,ben de ağlarım bak

hamile olan ve silik çizgili canlarımı tbrk ediyorum kendinize dkkt edin kritik dönem bolca dinlenin iş yapmayın bırakın pis kalsın azcık bu ay hüsran yaşayan arkadaşlarımada inş öbr batlarının gelmemelerini diliyorum öptüm herkesi canlarım:

ayşşşşşşşşşşşşeeeem cnım fıstığım ya ne diye kafanı yoruyorsun yaaaaaaaaaaaaa.
Üzülme bak ne güzel bebşin seninle sana en yakın olan Allahını biliyorsun ona güveniyorsuuuun
Tatlı kuzu sen değmeyen adamları takma kafana....

Bide birşey soracam sana belki yeri değil ama hakkını helal et
ovulasyon testi aynı markayı kullandın heralde Lapaquik. içinde idrarı yapmadan önce iki saat sıvı almayıon yazıyordu.
ama kızlar hep dört saat diye yazmışlar anlayamadım.
Bacım ben dört saat tutamıyorum ne yapsam acaba

Allahu teala dilimden sana dualar ettiriyor..
Bu sabah seccadenin üzerinde sana özel dua ettimm...
Ve diğer muhabbeti güzel arkadaşlarımada dyalar ettimm..
bebişi olanlara ayrı olması için çalışannlara ayra dualar...
Sizde bu dilek kardeşinizi dualarınızda unutmayın...
İnşaallah yarın mevlid kandili Rabbim habibi hürmetine bu mübarek ayda bebişlerimizi Rahim ismi şerifi ile Rahimlerimize yerleştirsin..
Mübdi ismi şerifi ile korusun kollasın sağlıkla doğurmamızı nasip etsin..
Hepimiz Allahu tealadan istiyoruz Ol desin inşaallah....
Aminlerini bekliyorum canlarıııııııım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…