- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.321
ooo hamarat gelinn :))
aferin sana :)
çok iyi yapmışsınız canım inşallah tutunur bebeğin sımsıkı
15 gün sonra veririz müjdelerimizi burdan...
senin dediğin gibi halay çekeriz
günaydın cnm iyiyim çok şükür. Bata 5 gün kaldı hiç bir şeyim yok. Hayırlısı ne diyelim. Sen nasılsın?
İnşallah canım...
Ben daha hiç bir kür bişey denemedim. Bu ay olmazsa bu aydan sonra deniycem..
Ama bu ay iki kere uzayan akıntı gördüm ve ikisinide değerlendirdim..
Uzun bir süre yattım vs...
Yani bu ay ümitliyim.. Ama tabiki Rabbimin takdiri...
Kizlar gunaydin.
Bu gece allah hayir etsin cok guzel bir ruya gordum sizlerle paylasmak istiyorum.Ruyamda 1-2 yaslarinda bir oglan cocugu emziriordum,gogsumden cok sut geliyordu,cocuk agzini cekince gogsumden duvarlara fiskiriyodu sut,her iki gogsumden de emzirdim ve o benim cocugummus,acayip huzurluydum ruyamda.uyaninca hemen nettn baktim,bir iki kotu yorum olsa da bazi yerlerde de yakin zamanda cocugunuzun olacagina isarettir yaziyodu,cok mutlu oldum..insallah hayirlara vesile olur.
Kizlar gunaydin.
Bu gece allah hayir etsin cok guzel bir ruya gordum sizlerle paylasmak istiyorum.Ruyamda 1-2 yaslarinda bir oglan cocugu emziriordum,gogsumden cok sut geliyordu,cocuk agzini cekince gogsumden duvarlara fiskiriyodu sut,her iki gogsumden de emzirdim ve o benim cocugummus,acayip huzurluydum ruyamda.uyaninca hemen nettn baktim,bir iki kotu yorum olsa da bazi yerlerde de yakin zamanda cocugunuzun olacagina isarettir yaziyodu,cok mutlu oldum..insallah hayirlara vesile olur.
inşallah cnm.Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah. Allahtan gelen her şeye razıyız. Hayırlısı her şeyin.
şifa olsun tatlımmm
dualarla yedir valla rabbim çok büyük
inşallah olucak canımm
umudumuzu kaybetmicez
hayırlısıyla gelecek bebişlerimizzz
canımm allah hayırlara çıkarsın çok güzel görmüşsün...
bencede bebeğinin habercisi :)
bende bir rüya görmüştüm geçen ay bizde dört gözle bekliyoruz ya bebişi ben kendime yordum ama abime çıktı bebiş :)
ben şöyle görmüştüm
annemin evindeymişiz bir erkek çocuk var ortada koşturuyor falan
sonra abim dediki
bak bu senin oğlun
aaa şaşırıyorum falan öyle uyanmıştım
anneme anlatmıştım bende
geliyor sizin bebeğiniz kızım demişti
çünkü abimlerin bebekleri yeni oldu 2 ay önce 1. yaş gününü kutladılar onlar beklemiyor bebek herkes bana yordu ama
bebek abime çıktı yani abimlerin 2. bebek yolda ansızın çıka geldi
daha cinsiyeti belli değil çok yeni ama benim içimden de geçmişti abim var bu rüyada onunda olabilir demiştim içimden
valla ona çıktı...
ama bak sen teksin ve emziriyorsun canımm
hadi inşallahh canım yaaa
rabbim gönlüne göre versin
bende anlattım uzun oldu azıcık ama böyle bebek görülünce rüyada çıkıyor demek için anlattım
Bebek emzirdiğimi bende görmüştüm rüyamda ... Bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendimİnşallah senin içinde aynısı olur
Eşine keçi bounuzu veye çakşır kürü,kendeinede baltarçınçörekotu veya incir kürü denemeni tavsiye ederim ovulasyon testi ile birlikte..sa.uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.4senedir bebek istiyoruz eşimdede bendede sorun yok ama olmadı darısı bu aya moral olduğunuz için sizi takip ediyorum bat12 şubat inşallah bu ay sürpriz olur iyi geceler
öyle görünüyor canım. bencede değerlendirmelisin..kızlar yaa adetime 1 gün kaldı .. Dün ovulasyon testi yaptım T çizgisi C den daha koyu bugün yaptım , T çizgisi silik .. Ne demek oluyo bu dün yumurtladım mı yani ben .. ???? Adete 7 gün kala bırakmıştık biz bebek varsa bişey olmasın diye bugün de deneyelim mi o zaman ??????
evet canım dediğn gibi. bu ay 9 gün falan oldu uzadı yaniii...bende o arada adama keçi boynuzu kürü yapıyorum...canim senle SAT ayniydi kac gunde bir adet oluyorsun bilmiyorum ama benim yavastan akinti baslayacak gibi erken ama cunku ben 31 gunde fln oluyorum normalde suan ilactan bozulsa da eski duzenim oydu..'senin durum nasil bugun 9. gun olmus oluyor en son bida basladi diyordun, Bizim daha calisma yok henuz erken diye :)
bilmiyorum ama ilaci yarin birakcam ins..
Ayy hadi insallah cok heyecanlandim vallahi,adetim yeni bitti sayilir ov. testine baslicam yarin,bu aydan umutluyum
kız panik yapma rahat ol inşaallah sebep olur ovulasyonada 10.gün başla istersen.İnşallah bu ay bebklerımız gelir kuzum da ben bu sabah salak gbi BTC kuru yemeyi unutum neyse akşama 2 kaşık yesem olurmu? Bugun gec kaldım biraz uykm var hala... o yuzden yemeyi unutum....
nasıl yani bütün olanaını alıp evde mi ezdin. şu kocaman olan tahta parçasına benzeyeni ?dük aktardan çakşır otu kökü aldım.
Havanda dövdüm toz haline getirdim.
1 tatlı kaşığı çakşır otu kökü ve 1 tatlı kaşığı balı aç karnına eşime yedirdim.
birde gece yatarkende vereceğim.
İnşallah şifa olur.
kız panik yapma rahat ol inşaallah sebep olur ovulasyonada 10.gün başla istersen.
ben bazı sebeplarden dolayı çakşırı almaya gidemedim. sende benim gibi eşine keçiboynuzu kürü yapsana baya faydasını görüyorum ben. adam düz duvara tırmanmak üzere
nasıl yani bütün olanaını alıp evde mi ezdin. şu kocaman olan tahta parçasına benzeyeni ?
Fmfm hamileymişim gibi dua etmişsin ya çok hoşumaaaaaaa gitti be yaaaaaaaaaaaaaasağol canım benim valla ben de dr söyleyince biraz netten araştırdım çok memnun olanlar da var,çok işe yaramadığını söyleyen de şaştım ama yinede sipariş ettim inşallah faydalı olur.Mevlam en yakın zamanda sana da bebişinin kalp atışını dinlemek nasip etsin.
Ohooooooooooooooo maşşşşşşaallah dilekcimkuzum ben fındık,fıstık aldm havuç da yidiyrm
keçiboynuzu alcam onu yedircem,bide çakşırın otunu cayı varmış onu bulduk onu iciyor her akşam bala karıtrp veriyrm...pekmez alcam bide yesin diye... kendimede hergun 2 incır yıyrm en azında bide btc kurunu yıyorm bu sabah unutum ama yemeyi...
bende bole yapıyrm bakalım nolcak hayırlısı.
Bana dua edin kasıklarım çok ağrıyor(((((((((((((((( çünkü çok ağladım ve çok üzdüler beni
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( hasbinallah venimel vekil diyorum hepsine.O ndan başka kimsem yok içimi gören,bilen (((((((((((((((((((( bebeğime bişey olmasın dua edinde ((((((((((((((((((
Bana dua edin kasıklarım çok ağrıyor(((((((((((((((( çünkü çok ağladım ve çok üzdüler beni
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( hasbinallah venimel vekil diyorum hepsine.O ndan başka kimsem yok içimi gören,bilen (((((((((((((((((((( bebeğime bişey olmasın dua edinde ((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?