- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.061
Sağolasın canım Allah hayırlı ömürler versin hepimize...teyzenin mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin..
Canım çok sağol inşaallah hayırlısıyla değerlendiriyoruz bakalım ne olacak.Bugünü değerlendirirseniz harika olur.Bende koyu çizgiden sonraki 4 günü çalışmıştım.Çatlama yeni olmuş.Boş geçirmeyin bugünüüüüü
Hadi hayırlı olsun Özlemmm Artık daha rahatsın.Bi dahaki randevuyu beklemeye devam
Canımsın.Mart ayı gebe ayı olsun topiğimiz için
İnşaallah hepimiz tadarız bu güzel duyguları.Günaydınlaaaaaaarrrr
Mart ayı kedilerle beraberkalacağımız bi ay olsun inşallahhhhh
Yeni hamişlerimizlerle topiğimiz canlansın inşalllahhhhh
Kimse bat görmesiiiiiinnnnnnnn
Bekleyenler daha fazla beklemeden yüzleeeerrrrce değerle gelsinler kan tahlillerindennn
Umudumuz hiç eksilmesin,dualarımız bizlere hayırlı kılınsıınnnn ve gerçek olsuunn
Sabah halsizlikle uyansam da enerji dolu olduğumu düşünerek kendimi motive etmek için uğraşıyorum.
Yarın bebeğimizi (innnnşalllahhhhh bebeklerimizi) görmeye gideceğiz
Heyecan dorukta
Korkular bi köşeye sinmiş acabamı dedirtiyor insana:18::18::18::18::18::18:
İnşallah hepiniz yaşıyacaksınız bugünleriii
Tatlim ne guzel yumurtan olusmus ve bunu yakaldin...
Kacirdim diye dusunme canimm.
Aysenin dedigi gibi bundan sonrasini degerlendir insallah mart ayi senin ayin olsun hayirlisiyla gelsin melegin
neden kimse yazmıyor.aynı dertten muzdarip kimse yok mu.yıllardır bu sayfaları okuyorum.bütün cesaretimi toplayıp nihayet üye oldum.ama kimse yok galiba.
canım benım lost biteli yıllar oldu eşim zamanında tüm sezonları indirmiş ama ben bir türlü izleyememişitm işyerinde izliyorum vakıt geçiyor öğlende. bu arada tebrik ederim seni böyle böyle başaracaksın canım. komık diyaloglar olması normal şartlandırmışsın kendini ben derdimi anlatayım da diye herhalde ondan anlaşamadınız neyse ki sorun çözülmüş. film nerden izliyorsun internetten mi var mı tavsiye filmler? benım eşimde binden fazla bir film arşivi var oturyoruz başına onu mu izlesek bunumu derken işin içinden cıkamayıp izleyemiyorz. :)
Sukrann ya habibiii :)))
Valla aynen oyle tatlim acayip kodlamisim kendimi adami duymuyorum bile :))) gerci duydugumda da sadece bir iki kelimesini anliyorum ona gore kendimce yorumluyorumgarip birsey bilmeden anlasmak :)))
Evet valla canim benim esimde tam bir film kolik hicbir yeni film kacirmayiz... Onun sayesinde :) evimizde deli gibi bir arsivimiz var ve evdeki bilgisayarda tonlarca var :) ama hepsi izlenmis durumda :))))
Biz burda internetten izliyoruz vanim bir kac adres vereyim ordan bakarsiniz... Genelde ilk oraya geliyor filimler bizde izliyoruz :)))
Direk izle.net
Fullfilm izle net
Filmkolik.net
Vizyonfilm.net
Bir kac yer daha var sanirim bilg.kayitli otamatik aciyiliyor tam hatirlayamadim bir ara bakim onlarida yazayim canim...
Burda istedigini bulabilirsin keyifli oluyor bizim illaki bir film keyfimiz vardir her aksam:)
Cuma gunleri 2 film esimin isi olunca ben genelde dizilere geciyorum :) o sevmiyor dizi izlemeyi...
Seninde mesaiyinin bitmesine az kaldi :)
Hadii tatile giriyorsun cicim :)
Gerci missfirim var demistin dimi...
Kimler geliyor kibizde gelelimm :))))
bizde bu aralar hint filmlerine sarmış durumdayız... dün FANAA yı izledik.Sukrann ya habibiii :)))
Valla aynen oyle tatlim acayip kodlamisim kendimi adami duymuyorum bile :))) gerci duydugumda da sadece bir iki kelimesini anliyorum ona gore kendimce yorumluyorumgarip birsey bilmeden anlasmak :)))
Evet valla canim benim esimde tam bir film kolik hicbir yeni film kacirmayiz... Onun sayesinde :) evimizde deli gibi bir arsivimiz var ve evdeki bilgisayarda tonlarca var :) ama hepsi izlenmis durumda :))))
Biz burda internetten izliyoruz vanim bir kac adres vereyim ordan bakarsiniz... Genelde ilk oraya geliyor filimler bizde izliyoruz :)))
Direk izle.net
Fullfilm izle net
Filmkolik.net
Vizyonfilm.net
Bir kac yer daha var sanirim bilg.kayitli otamatik aciyiliyor tam hatirlayamadim bir ara bakim onlarida yazayim canim...
Burda istedigini bulabilirsin keyifli oluyor bizim illaki bir film keyfimiz vardir her aksam:)
Cuma gunleri 2 film esimin isi olunca ben genelde dizilere geciyorum :) o sevmiyor dizi izlemeyi...
Seninde mesaiyinin bitmesine az kaldi :)
Hadii tatile giriyorsun cicim :)
Gerci missfirim var demistin dimi...
Kimler geliyor kibizde gelelimm :))))
Sağolasın canım Allah hayırlı ömürler versin hepimize...
Canım çok sağol inşaallah hayırlısıyla değerlendiriyoruz bakalım ne olacak.
Rabbim hakkımıza hayırlı olanı versin...
İnşaallah hepimiz tadarız bu güzel duyguları.
Bende senin dediğini dedim bu ay kedilerle beraber bzim göbişlerde dolar inşaallahhhhh
Rabbim o masum hayvanların hürmetine bizim dualarımızı kabul etsinnn...
İnşaallah Ssirinim kafamı o günlere yoğunlamak istemiyorum diye serbesr bıraktım bugünlerde mühüm değil inan rahatlık gibisi yooooooook
Rabbim ol desin mart ayı bizim ayımız olsuuuunnnn
Bişey daha var kadın isteksiz olunca sadece o günleri değerlendirmek için ilişki olursa yumurta kendiini kapatıyormuş.
O yüzden relaksım ve hayırısı ile olacağı varsa olur...
Dua edelim
gelin buyrun arkadaşım memnun olurum arkadaşlarımı ağırlamaktan. valla ancak annemler kayınvalıdemler gitti boş kaldık bizde geri çevirdiğimiz dostlarımız vardı bu bir aylık süre içinde. tek tek onları çağırıcam bakalım seviyorum misafiri birde kafa dengi olursa süper. şu siteleri de ekliyorum teşekkürler eve gidince bakıcam işyerımde yasaklı bu tarz siteler.
Hayirlisi olsun canim benimm
Vallahi artik bende arastirmiyorum nasil neden diyede sormuyorum
Bugun daha iyiyim sanirim kocisim yanimda onun icin moralim duzgun
Kasiklarim cok agriyor 3 gunum var ama heran kirmizilar tesrif edecek gibiler :)
Dortgozle bekliyorum kendilerini :))))
Herseyin hayirlisi artik
Ne yapalim elimizden geleni yaptik....
Olucak zamani geldiginde birden gelecej insallahh....
Dusunmicem artikk...
Hamilemiyim tuttumu tutmadimi diye belirti bile aramadim bu ay cunku hic bir belirti olmadi
Biraktim artik...
Rabbimin bilecegi is yeterki sagliklisini ve hayirlisi i versin
Baska birsey istemiyorummm....
Hepmiz icin hayirlisi olsun canimm
bizde bu aralar hint filmlerine sarmış durumdayız... dün FANAA yı izledik.
Aamir Khan filmleri özellikle...
Biz nişanlıyken eşime dedimki filmleri izleme bekle evlenince izleriz.
Eşimin okulu vardı sıksık izleyemedik falan ama şimdi acısını çıkartıyoruzzz.
Sözünü tuttu bebişüümmm ve izlemedi bensiz
Birde the walking dead izliyoruz her pazartesi ayyyyy geriliyorum izlerken ama heyecanla bekliyorum diğer haftayııııııııııııııııııı
karapisso hoşgeldin canım kusura bakma ben atlamışım yazdığını. başın sağolsun mekanı cennet olsun teyzenın? nasılsn
Evet Melekcim kafa dengi insanlar olmayınca olmuyorr..
Bizim gelen gidenimiz sayılı malesef çünkü çevremizdeki insanlar çok bencil ve iş götüren tipler.
Allahıma şükür birkaç komşum arkadaşım var.
Ailem burda yok eşimin aileside bu aralar sorunlu
Sağlığımız yerinde olsun eşim benle olsunda gerisi boş diyorum ne yapayım
Ayyy ne guzell olurr cok ozledim kalabalik muhabbetler sohbetler ohh keyifli keyifli :)gelin buyrun arkadaşım memnun olurum arkadaşlarımı ağırlamaktan. valla ancak annemler kayınvalıdemler gitti boş kaldık bizde geri çevirdiğimiz dostlarımız vardı bu bir aylık süre içinde. tek tek onları çağırıcam bakalım seviyorum misafiri birde kafa dengi olursa süper. şu siteleri de ekliyorum teşekkürler eve gidince bakıcam işyerımde yasaklı bu tarz siteler.
bizde bu aralar hint filmlerine sarmış durumdayız... dün FANAA yı izledik.
Aamir Khan filmleri özellikle...
Biz nişanlıyken eşime dedimki filmleri izleme bekle evlenince izleriz.
Eşimin okulu vardı sıksık izleyemedik falan ama şimdi acısını çıkartıyoruzzz.
Sözünü tuttu bebişüümmm ve izlemedi bensiz
Birde the walking dead izliyoruz her pazartesi ayyyyy geriliyorum izlerken ama heyecanla bekliyorum diğer haftayııııııııııııııııııı
amin ssirinim bak ne güzel yazmışsın...
Hadi bakalım gelecek ay bomba gibi rahat bir kafa ile başlarsın..
Veya bebişin teşrif edrr Annesini şaşırtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ya hnasıl beklıyosunz ben bile 4gun gecince kana gtm,varsa vardır yoksa yoktur zaten bu kdr uzatmayın,boşuna strees yapıosunz hamileysenız zaten belli olur
ayy gidin artık kana
ınsallahh canimm...
Haklisin tabi simdi oldumu olmadi diye biz sikinti icindeyiz oluncada sizin gibi hersey yolundami diye surecek stresler ister istemez...
ınsallah hersey yolunda gidecek canim... Hep olumlu dusunHersey cok guzel olsun
Bugun agrilarim bir artti sorma bacaklarimi karnima dogru cekemiyorum usuttum sanirim bu ay agrili bir regli beni bekliyor....
Bende onu bekliyorum
Son 3 gunumuz :)))
bu arada ben bu aralar silahlar goruyorum surekli ruyamda
gecen gece silahla beni kacirdilar ruyamda
aksamda esimi vurdularsilahla ruyamda bir korktum sabahtan beri dibinden ayrilmiyorum... Cok korktum
kiyamam bugun iside var hesap yapiyor habire boluyorum isini
Yakindir patlayacakBi dur diyecek bi rahat vermiyomm
Napimm cok etkilendim ruyadanallahim gostermesin yasatmasin hic birimize oyle acilar
beklemek strese sokuyor insanı ne olaaksa olsun bir an önce dimi? Ben de iyiyim canım haftanın son iş günü bend e mesai bitimini beklıyorum sabırsızlıkla. Yarın misafirim gelecek tarif falan bakıyorum. Iş yok pek. Lostu izliyorum öğle araları 1 saat son sezon son bölüme gelmek üzereyim 4 aydır izliyorum:) sen neler yapıyorsun orda günlerin nasıl geçiyor
kızlar ben gittim dua edin görüşürüz
Hatırlı haberlerler alırım sizden inşaallah ssirin inci roter...
giittimde ne oldu sanki:)
biraz daha bekliycem pazartesiye kadar en azından
allah göstermesin inşallah
son 3 :)
çok kötü gelmeye başladı bu son sayımlar bana kendimi o kadar alıştırdımki bu sefer hiç gelmeyecek gibiler gelirlerse nasıl birdaha adetimi bekler geçti der test yaparım bilmiyorum:)
tatlim senin gunun gecti buyuk ihtimallede gec dollenmeden dolayi kanda cikmadi...
Gecen bir yerde okudum birisinin.0.01 den yukselmis ve suan hamile... Sen biraz daha bekle ve bence bir daha git kana...
Bu sefer baska bir hastaneye git istersen icin rahat eder...
Hayirli haberleriniz gelecek insallah inci ve senden
Valla görmedim kız geldiğini.Doğum çantasını araştırırken bi de baktım bebek arabaları konusundayım.Çantamda sürekli avcumun içi kadar bloknotum var.Ona not alıyorum herşeyi.Kürler,dualar,sureler,eşyalar vs vs. 3-4 model not ettim.Videolarda izledim,açılış kapanışları el çantası gibi kolayca tek elle toplanabiliyor.Daha almayı düşünmüyorum ama en azından forumlardan fikirler edindim az çok.Umarım fiyatları da iyidir :) 3000tl ye kadar bebek arabası var yahuuSsirin+, aysedurmaz, epack_
hu huuu alttakıler ne yapıyorsunuz sessiz sessiz
Ayyy hadi inşallah sirinimmmmYarin buyuk gun :)
Bende merakla bekliyorum ikiz haberini
Ama degilsede uzulmek yok
Yoksa bebisin uzulurr
Herseyin basi suan hamilesin ve saglikla buyuyen bebegin yada bebeklerin var
Bundan buyuk mutluluk olamaz sanirim
Insallah gonlundeki gerceklersir ve mutlulugun 2 ye katlanir canimm
Yarin haberlerini dort gozle bekliyorum
Allaha emanet ol canim
Canım hoşgeldin.Yazdığın rahatsızlık hakkında hiçbi bilgim yok benim maalesefyeni katıldım aranıza
Hadi inşallah şahane bi pazartesi olsun senin içinben pazartesi günü gidicem kanı alıcam çıkan sonuca göre doğru doktora:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?