Bol bebiş topiği

teyzenin mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin..
Sağolasın canım Allah hayırlı ömürler versin hepimize...
Canım çok sağol inşaallah hayırlısıyla değerlendiriyoruz bakalım ne olacak.
Rabbim hakkımıza hayırlı olanı versin...

İnşaallah hepimiz tadarız bu güzel duyguları.
Bende senin dediğini dedim bu ay kedilerle beraber bzim göbişlerde dolar inşaallahhhhh
Rabbim o masum hayvanların hürmetine bizim dualarımızı kabul etsinnn...

Tatlim ne guzel yumurtan olusmus ve bunu yakaldin...
Kacirdim diye dusunme canimm.
Aysenin dedigi gibi bundan sonrasini degerlendir insallah mart ayi senin ayin olsun hayirlisiyla gelsin melegin

İnşaallah Ssirinim kafamı o günlere yoğunlamak istemiyorum diye serbesr bıraktım bugünlerde mühüm değil inan rahatlık gibisi yooooooook
Rabbim ol desin mart ayı bizim ayımız olsuuuunnnn
Bişey daha var kadın isteksiz olunca sadece o günleri değerlendirmek için ilişki olursa yumurta kendiini kapatıyormuş.
O yüzden relaksım ve hayırısı ile olacağı varsa olur...
Dua edelim

neden kimse yazmıyor.aynı dertten muzdarip kimse yok mu.yıllardır bu sayfaları okuyorum.bütün cesaretimi toplayıp nihayet üye oldum.ama kimse yok galiba.

Rabbim hayırlısını versin hepimize.
Bizim birkaç tanıdıkta var 3 kişide.
Ve tüp bebek daha yapamıyorlar sperm sayısı sıfırın altında diye.
Biri yaptı yuttu gibi oldu ama olmadı yine.
Biride yapmadan önce kocasından spermi ameliyatla aldılar ama tüp bebbek yapmadılar olmazmış olsada sakt olurmuş vs.
Sizde tedavinizi olun Rabbim verir onun istemesi yeterli...
Siz ne zaman öğrendiniz sperm sayısı kaçlarda?
İnşaallah tüp bebekle olur bebişiniz

Sukrann ya habibiii :)))
Valla aynen oyle tatlim acayip kodlamisim kendimi adami duymuyorum bile :))) gerci duydugumda da sadece bir iki kelimesini anliyorum ona gore kendimce yorumluyorum garip birsey bilmeden anlasmak :)))

Evet valla canim benim esimde tam bir film kolik hicbir yeni film kacirmayiz... Onun sayesinde :) evimizde deli gibi bir arsivimiz var ve evdeki bilgisayarda tonlarca var :) ama hepsi izlenmis durumda :))))
Biz burda internetten izliyoruz vanim bir kac adres vereyim ordan bakarsiniz... Genelde ilk oraya geliyor filimler bizde izliyoruz :)))
Direk izle.net
Fullfilm izle net
Filmkolik.net
Vizyonfilm.net
Bir kac yer daha var sanirim bilg.kayitli otamatik aciyiliyor tam hatirlayamadim bir ara bakim onlarida yazayim canim...
Burda istedigini bulabilirsin keyifli oluyor bizim illaki bir film keyfimiz vardir her aksam:)
Cuma gunleri 2 film esimin isi olunca ben genelde dizilere geciyorum :) o sevmiyor dizi izlemeyi...
Seninde mesaiyinin bitmesine az kaldi :)
Hadii tatile giriyorsun cicim :)
Gerci missfirim var demistin dimi...
Kimler geliyor kibizde gelelimm :))))

gelin buyrun arkadaşım memnun olurum arkadaşlarımı ağırlamaktan. valla ancak annemler kayınvalıdemler gitti boş kaldık bizde geri çevirdiğimiz dostlarımız vardı bu bir aylık süre içinde. tek tek onları çağırıcam bakalım seviyorum misafiri birde kafa dengi olursa süper. şu siteleri de ekliyorum teşekkürler eve gidince bakıcam işyerımde yasaklı bu tarz siteler.

bizde bu aralar hint filmlerine sarmış durumdayız... dün FANAA yı izledik.
Aamir Khan filmleri özellikle...
Biz nişanlıyken eşime dedimki filmleri izleme bekle evlenince izleriz.
Eşimin okulu vardı sıksık izleyemedik falan ama şimdi acısını çıkartıyoruzzz.
Sözünü tuttu bebişüümmm ve izlemedi bensiz
Birde the walking dead izliyoruz her pazartesi ayyyyy geriliyorum izlerken ama heyecanla bekliyorum diğer haftayııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

Hayirlisi olsun canim benimm
Vallahi artik bende arastirmiyorum nasil neden diyede sormuyorum
Bugun daha iyiyim sanirim kocisim yanimda onun icin moralim duzgun
Kasiklarim cok agriyor 3 gunum var ama heran kirmizilar tesrif edecek gibiler :)
Dortgozle bekliyorum kendilerini :))))
Herseyin hayirlisi artik
Ne yapalim elimizden geleni yaptik....
Olucak zamani geldiginde birden gelecej insallahh....
Dusunmicem artikk...
Hamilemiyim tuttumu tutmadimi diye belirti bile aramadim bu ay cunku hic bir belirti olmadi
Biraktim artik...
Rabbimin bilecegi is yeterki sagliklisini ve hayirlisi i versin
Baska birsey istemiyorummm....
Hepmiz icin hayirlisi olsun canimm

Evet Melekcim kafa dengi insanlar olmayınca olmuyorr..
Bizim gelen gidenimiz sayılı malesef çünkü çevremizdeki insanlar çok bencil ve iş götüren tipler.
Allahıma şükür birkaç komşum arkadaşım var.
Ailem burda yok eşimin aileside bu aralar sorunlu
Sağlığımız yerinde olsun eşim benle olsunda gerisi boş diyorum ne yapayım

amin ssirinim bak ne güzel yazmışsın...
Hadi bakalım gelecek ay bomba gibi rahat bir kafa ile başlarsın..
Veya bebişin teşrif edrr Annesini şaşırtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

karapisso hoşgeldin dedim ama görmedın sanırım. ben de lostu bitirmek üzereyim yarın son bölümünü izliycem. varmı altyazılı dizi önerileri

karapisso hoşgeldin canım kusura bakma ben atlamışım yazdığını. başın sağolsun mekanı cennet olsun teyzenın? nasılsn

Ovvv sory sory görmedim yaaa.iyiyim canım Allah razı olsun inşaallah cenneteedir.
Canım ya alt yazılı bildiğim ve izlediğim The walking dead var başka dizi izlemiyoruz
Benim işim eşimin getirdiklerini izlemek indirme işini eşim yapıyor belli sitelere üye. ama ben bilmiyorum :44:

Kızlar ben gittim Dua edin görüşürüz
Hatırlı haberlerler alırım sizden İnşaallah Ssirin İnci Roter...

ah canım ortam çok önemlı bulunduğun yeri sevmek için arkadaşlarının çok önemı var biz yaşadığımız yerden daha küçük bir yerde görev yapıyoruz. önce sıkılıyordum ama arkadaş edindikçe alıştım. . dostlarımız az olsun öz olsun yeter.

Ayyy ne guzell olurr cok ozledim kalabalik muhabbetler sohbetler ohh keyifli keyifli :)
Cok guzel gecsin gununuz cnimm...
Bizde TR gidince yapicaz artikk

Bizde izliyoruz canim hint filimlerini biraz uzun oluyor ama eglenceli :) dedigin gibi o adamin filmleri basarali ama son bir filmi vardi talash diye baya kotuydu... Cok sikildik izlerken....
Izlemedimizi film yoktur diyebilirim
Sizin cok iyi olmus insan sevdigiyle izlemesi kadar keyifli bir sey yok...
Ben sevmediysem filmi :) hemen basimi kocisimin omzuna koyarim ve baslarim uyumaya :))))
Sevmeyince izleyemiyorummm yahu :)
Kizz o diziyi ben sevmiyorumm yuruyen oluler varrr
Korkuyorum kiz ben
Hic izleyemiyorum o seyler :)
Bana ask olsun birde bilim kurgu seviyorum :)
Eglenceli seyleri seviyorum gerileme gelemiyorum

kızlar ya hnasıl beklıyosunz ben bile 4gun gecince kana gtm,varsa vardır yoksa yoktur zaten bu kdr uzatmayın,boşuna strees yapıosunz hamileysenız zaten belli olur
ayy gidin artık kana

giittimde ne oldu sanki:)

biraz daha bekliycem pazartesiye kadar en azından

allah göstermesin inşallah
son 3 :)
çok kötü gelmeye başladı bu son sayımlar bana kendimi o kadar alıştırdımki bu sefer hiç gelmeyecek gibiler gelirlerse nasıl birdaha adetimi bekler geçti der test yaparım bilmiyorum:)

Tatlim senin gunun gecti buyuk ihtimallede gec dollenmeden dolayi kanda cikmadi...
Gecen bir yerde okudum birisinin.0.01 den yukselmis ve suan hamile... Sen biraz daha bekle ve bence bir daha git kana...
Bu sefer baska bir hastaneye git istersen icin rahat eder...
Hayirli haberleriniz gelecek insallah inci ve senden

Herkese merhaba kızlar...
Nasılsınız bakemmmm
Dün gelemedim akşama misafirlerim vardı çok yoğundum
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Özlem pıt pıtları duydun mu gızzzzzz

benim 0.06 çıktı 3 gün geçmişti

pazt 10 gün olacak inşallah çıkar artık:)

ama içim nasıl biliyomusun sanki bi rüzgar geçiyo bir an oluyo arada bir:)

bi öğrensem rahat edicem

sigarayı bıraktım bu arada

bat tan beri içmiyorum çocuğu zehirlemeyelim dimi

zor oluyomu dersen korktuğum kadar değil

kahve içmiyorum artık

yapabildiklerim bunlar şimdilik

hele bi belli olsun beslenmemmede dikkat edicem:)

Ssirin+, aysedurmaz, epack_

hu huuu alttakıler ne yapıyorsunuz sessiz sessiz
Valla görmedim kız geldiğini.Doğum çantasını araştırırken bi de baktım bebek arabaları konusundayım.Çantamda sürekli avcumun içi kadar bloknotum var.Ona not alıyorum herşeyi.Kürler,dualar,sureler,eşyalar vs vs. 3-4 model not ettim.Videolarda izledim,açılış kapanışları el çantası gibi kolayca tek elle toplanabiliyor.Daha almayı düşünmüyorum ama en azından forumlardan fikirler edindim az çok.Umarım fiyatları da iyidir :) 3000tl ye kadar bebek arabası var yahuu Araba alır gibi bu nee

Ayyy hadi inşallah sirinimmmm
İnşallah dualarımız kabul olur.Az önce arabalara bakarken ikizlere hatta üçüzlere gidiyor gözüm.Ne kadar heyecanlanıyorum bi bilsen.:106:
Olmazsa da kısmet artık.Allahım kaldıramayacağımız yük vermesin bizlere

yeni katıldım aranıza
Canım hoşgeldin.Yazdığın rahatsızlık hakkında hiçbi bilgim yok benim maalesef Diğer topiklerde ararsan eminim vardır bi bilen.
Allah yardımcınız olsun

ben pazartesi günü gidicem kanı alıcam çıkan sonuca göre doğru doktora:)
Hadi inşallah şahane bi pazartesi olsun senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…