Bol bebiş topiği

kızlar ya hnasıl beklıyosunz ben bile 4gun gecince kana gtm,varsa vardır yoksa yoktur zaten bu kdr uzatmayın,boşuna strees yapıosunz hamileysenız zaten belli olur
Ayy gidin artık kana

Insallahh canimm...
Haklisin tabi simdi oldumu olmadi diye biz sikinti icindeyiz oluncada sizin gibi hersey yolundami diye surecek stresler ister istemez...
Insallah hersey yolunda gidecek canim... Hep olumlu dusun hersey cok guzel olsun
Bugun agrilarim bir artti sorma bacaklarimi karnima dogru cekemiyorum usuttum sanirim bu ay agrili bir regli beni bekliyor....
Bende onu bekliyorum
Son 3 gunumuz :)))
Bu arada ben bu aralar silahlar goruyorum surekli ruyamda
Gecen gece silahla beni kacirdilar ruyamda
Aksamda esimi vurdular silahla ruyamda bir korktum sabahtan beri dibinden ayrilmiyorum... Cok korktum
Kiyamam bugun iside var hesap yapiyor habire boluyorum isini
Yakindir patlayacak bi dur diyecek bi rahat vermiyomm
Napimm cok etkilendim ruyadan allahim gostermesin yasatmasin hic birimize oyle acilar

Yarin buyuk gun :)
Bende merakla bekliyorum ikiz haberini
Ama degilsede uzulmek yok
Yoksa bebisin uzulurr
Herseyin basi suan hamilesin ve saglikla buyuyen bebegin yada bebeklerin var
Bundan buyuk mutluluk olamaz sanirim
Insallah gonlundeki gerceklersir ve mutlulugun 2 ye katlanir canimm
Yarin haberlerini dort gozle bekliyorum
Allaha emanet ol canim

Tatlim ne guzel yumurtan olusmus ve bunu yakaldin...
Kacirdim diye dusunme canimm.
Aysenin dedigi gibi bundan sonrasini degerlendir insallah mart ayi senin ayin olsun hayirlisiyla gelsin melegin

Gecmisi okuyordum tatlim :)
Seninde kirmizilar gelmis gecmis olsun tatlim
Insallah bu ay sogan kuruyla kissttinden ilaclada digerinden kurtulup tertemiz bir baslangic yapicaksin canimm...
Benimde yakindir kirmizilar sinyalleri arttirdi acayip sancim var bugun
Sagli sollu kasilmalar ve sancilar daha 3 gunum var ama sanki heran olucakmisim gibi
Sanirim erken geleck bu ay...
Bende dort gozle bekliyorum :)
Gelsede bende sogana baslasam :)
Sende ne var ne yok...

beklemek strese sokuyor insanı ne olaaksa olsun bir an önce dimi? ben de iyiyim canım haftanın son iş günü bend e mesai bitimini beklıyorum sabırsızlıkla. yarın misafirim gelecek tarif falan bakıyorum. iş yok pek. lostu izliyorum öğle araları 1 saat son sezon son bölüme gelmek üzereyim 4 aydır izliyorum:) sen neler yapıyorsun orda günlerin nasıl geçiyor

neden kimse yazmıyor.aynı dertten muzdarip kimse yok mu.yıllardır bu sayfaları okuyorum.bütün cesaretimi toplayıp nihayet üye oldum.ama kimse yok galiba.

arkadaşım hiç bu topikte karşılaşmadım böyle bir şeyle lafı geçmedi üzgünüm benım de hiç fikrim yok geçmiş olsun demekten başka

Evet tatlim ya aynen oyle...
Bu sefer baya sikintili oldu bana uzuldum bayaa
Neyse bugun daha iyiyim kocam yanimda diye sanirim :) moralim duzgun :)
Oh cok iyi yapiyorsun tatlim eski bir diziydi hala devam ediyormuymus...
Bende napim canim bugun cikmadik bir yere kocisim isi var... Bilgisayara gomulmus durumda :)
Bende biryandan film izliyorum biryandan da topige bakim bir dedim :)
Genelde oteldeyim canim
Gecen hafta cok ciktim 2 kez kabeye gittim sabahtan aksama kadar kaliyorum gittigimde.
Sonra bir aksam home centere gittik esime aldigimiz bir kac sey vardi onlar kucuk gelmisti....
Bir basima ben degistirdim ustun derece arapcamla
Anlatiyorum anlatiyrum anlamiyor adam :)))
Neyseki cozdum sonra o baska birsey diyormus...
Ben onu dinlemiyorum ki
Aklimdakini dogru soylemey calisiyorum :) megersem yerleri degismis baska kasada yapiliyormus islemler :) onu anlayana kadar 2 saat gecti :))))
Trafik cok yogundu araci park edemedik...askimda bosver donelim kalsin demisti...
Yok yokk dedim seni bekle bir kenarda ben halledip gelicem :)))
Bir cengaver gibi gittimde kedi gibi kaldim orda :))))
Ama sonucta isimi hallettim :) kedi gibi olsada :)))
Onemli olan sonuc degilmi

neden kimse yazmıyor.aynı dertten muzdarip kimse yok mu.yıllardır bu sayfaları okuyorum.bütün cesaretimi toplayıp nihayet üye oldum.ama kimse yok galiba.

Uzgunum ca im hic duymadim
Gecmis olsun...
Rabbim acil sifalar. Versin...
Nasil birsey canim bu... Eger bir sakincasi yoksa?
Bilgilendirirmisin bizleri....

canım benım lost biteli yıllar oldu eşim zamanında tüm sezonları indirmiş ama ben bir türlü izleyememişitm işyerinde izliyorum vakıt geçiyor öğlende. bu arada tebrik ederim seni böyle böyle başaracaksın canım. komık diyaloglar olması normal şartlandırmışsın kendini ben derdimi anlatayım da diye herhalde ondan anlaşamadınız neyse ki sorun çözülmüş. film nerden izliyorsun internetten mi var mı tavsiye filmler? benım eşimde binden fazla bir film arşivi var oturyoruz başına onu mu izlesek bunumu derken işin içinden cıkamayıp izleyemiyorz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…