- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.041
Çok uzak akrabalarda varmış hem bende hem eşimde.Doktorum hiç ikizlik olmayan ailelerde bile olabilir dedi.Allahım ol dedikten sonra kim engelleyebilirki....Hem çakşır otuda çoğul gebelik yapabiliyormuş o da ümitlendiriyor beni...
"SUBHANELLEZİ HALAKAL EZVACE KULLEHA MİMMA TUNBİTULARDU VE MİN EN FUSİHİM VE MİMMA LA YA'LEMUN" duası ikiz gebelik için okunuyormuş.Sürekli okuyorum bende.Sende oku.İnşallah kabul olur dualarımız..[/QU
bizimde var hem eşimde hem bizde babm der bizi atladı sıra sana yada kardeşine geçti herhalde diye. . Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin şunu anladım ki herşeyın başı sağlık sağlık olmadaan hiç birşey tam olmuyor. duayı da not ettim ben de okurum sağol canım senin güzel haberlerin gelsin merakla beklıyorum canım
Kiyamam canimsin ya.. tesekkur ederim. Darisi sizin basiniza olsun insallah.
Hemde nasil rahat nefes aldim kuzum ya. Insan ister istemez stres yapiyor. Bugun ogleden sonra giiremedim siteye acaip sıkıldım.
Aminn cnm Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah.
Ben de seni opuyorum kocaman.
Sende Allaha emanet ol.
Gecmisi okuyordum tatlim :)
Seninde kirmizilar gelmis gecmis olsun tatlim
Insallah bu ay sogan kuruyla kissttinden ilaclada digerinden kurtulup tertemiz bir baslangic yapicaksin canimm...
Benimde yakindir kirmizilar sinyalleri arttirdi acayip sancim var bugun
Sagli sollu kasilmalar ve sancilar daha 3 gunum var ama sanki heran olucakmisim gibi
Sanirim erken geleck bu ay...
Bende dort gozle bekliyorum :)
Gelsede bende sogana baslasam :)
Sende ne var ne yok...
beklemek strese sokuyor insanı ne olaaksa olsun bir an önce dimi? ben de iyiyim canım haftanın son iş günü bend e mesai bitimini beklıyorum sabırsızlıkla. yarın misafirim gelecek tarif falan bakıyorum. iş yok pek. lostu izliyorum öğle araları 1 saat son sezon son bölüme gelmek üzereyim 4 aydır izliyorum:) sen neler yapıyorsun orda günlerin nasıl geçiyor
neden kimse yazmıyor.aynı dertten muzdarip kimse yok mu.yıllardır bu sayfaları okuyorum.bütün cesaretimi toplayıp nihayet üye oldum.ama kimse yok galiba.
Evet tatlim ya aynen oyle...
Bu sefer baya sikintili oldu bana uzuldum bayaa
Neyse bugun daha iyiyim kocam yanimda diye sanirim :) moralim duzgun :)
Oh cok iyi yapiyorsun tatlim eski bir diziydi hala devam ediyormuymus...
Bende napim canim bugun cikmadik bir yere kocisim isi var... Bilgisayara gomulmus durumda :)
Bende biryandan film izliyorum biryandan da topige bakim bir dedim :)
Genelde oteldeyim canim
Gecen hafta cok ciktim 2 kez kabeye gittim sabahtan aksama kadar kaliyorum gittigimde.
Sonra bir aksam home centere gittik esime aldigimiz bir kac sey vardi onlar kucuk gelmisti....
Bir basima ben degistirdim ustun derece arapcamla
Anlatiyorum anlatiyrum anlamiyor adam :)))
Neyseki cozdum sonra o baska birsey diyormus...
Ben onu dinlemiyorum ki
Aklimdakini dogru soylemey calisiyorum :) megersem yerleri degismis baska kasada yapiliyormus islemler :) onu anlayana kadar 2 saat gecti :))))
Trafik cok yogundu araci park edemedik...askimda bosver donelim kalsin demisti...
Yok yokk dedim seni bekle bir kenarda ben halledip gelicem :)))
Bir cengaver gibi gittimde kedi gibi kaldim orda :))))
Ama sonucta isimi hallettim :) kedi gibi olsada :)))
Onemli olan sonuc degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?