BÖLGESEL ZAYIFLAMA

beyazkelebekk34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
55
203
93
MERHABA 20 SEANS BOLGESEL ZAYIFLAMAYA GITMEK ISTIYORUM AMA DAHA ONCE GIDEN VARMI BOLGESEL ZAYFLAMANIN ARTI EKSILERI NELER BIRDE KILO EKSILMESIDE OLUYOMU BOLGESEL ZAYFLAMAYLA DIYET PROGRAMIYLA BIRLIKTE UYGULUYCAM BU ISLEMI AMA COK KARARSIZIM GERCEKTN O PARAYI VERMEYE GEREK VARMI EMIN OLAMADIM

MERHABA 20 SEANS BOLGESEL ZAYIFLAMAYA GITMEK ISTIYORUM AMA DAHA ONCE GIDEN VARMI BOLGESEL ZAYFLAMANIN ARTI EKSILERI NELER BIRDE KILO EKSILMESIDE OLUYOMU BOLGESEL ZAYFLAMAYLA DIYET PROGRAMIYLA BIRLIKTE UYGULUYCAM BU ISLEMI AMA COK KARARSIZIM GERCEKTN O PARAYI VERMEYE GEREK VARMI EMIN OLAMADIM
Canim benim bilgim yok ama yegenim guzellik merkezinde calisiyor. Millet bolgesel zayiflama diye geliyo ama yok oyle bisey bosuna para veriyolar diyodu ne kadar dogru bilemiyorum. Ya da belki farkli yontemleri varsa onuda bilmem ama yegenimden duydugum bu canim. Giden biri varsa daha saglikli yorum yapacaktir

Canim benim bilgim yok ama yegenim guzellik merkezinde calisiyor. Millet bolgesel zayiflama diye geliyo ama yok oyle bisey bosuna para veriyolar diyodu ne kadar dogru bilemiyorum. Ya da belki farkli yontemleri varsa onuda bilmem ama yegenimden duydugum bu canim. Giden biri varsa daha saglikli yorum yapacaktir
benmde normalde gıttıgım merkezdekı kısıye sordum o bıraz boş iş dedı ınternettede karsıma cıkıyo yok soyle oldu boyle zayfladı dıye kafam karsııyo

benmde normalde gıttıgım merkezdekı kısıye sordum o bıraz boş iş dedı ınternettede karsıma cıkıyo yok soyle oldu boyle zayfladı dıye kafam karsııyo
Guvendigin bi arkadasinsa ondan daha iyi kim bilebilir. Internete baktiginda bir suru reklam amacli yorumlar gormen olasi. Valla bi uygulama varmis ordan olumlu yorum yaptikca para kazaniyomussun hic guven kalmadi valla. Bak benim yegenimde oyle diyo bence bolgesel zayiflamayi sporla yapsan daha kesin degil mi

ben de bölgesel zayıflama diye birşey olmaz diye biliyorum. bu para kazanmak için merkezlerin ticari olarak sattığı bişrşey. sadece lipo ameliyatlarıyla bölgesel incelme olabilir. yani benim bildiğim o, bunun dışında var yapılabilir diyen varsa yazsın biz de yaptıralım

Ben de başlayacağım arkadaşım 80 kilodan 60 kiloya düştü diyetin de desteği var tabi Ankara da Mehmet Akgün sanırım. Vücudun da sarkma da olmadı bakalım bende neler olacak.

Back
X