- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
-
Şikayetvar.com'a yazın şikayetinizi çoğu firma geri dönüş yapıyor.2 hafta once bu siteden mayo aldim. Allahim deli olucam cagri merkezi telefonlari acmiyor. Maillere cevap gelmiyor. Yasayan var mi boyle bir sorun?
Yazdim bakalim. Ticaret bakanligina sikayet etmek istiyorum ama sadece sms telefon sikayetlerini aliyor. Sikayetvardan arastirdim ne yazik ki aldiktan sonra arastirdim kafama tukureyim. Hep varmis bu sorun. Boy boy reklam veriyorlar bir de..Şikayetvar.com'a yazın şikayetinizi çoğu firma geri dönüş yapıyor.
Neyi almazlar anlayamadim.14 iş günü geçti ise almazlar.
Neyi almazlar anlayamadim.
DURUM ÇOK fena. haftaya tatile gidicem bikinileri buradan aldım iki tane. biri iptal olmuş diğeri haftaya gelecek diyorlar ama umudum yok. nakliyede gözüküyor.Benim siparişim tam 1 ayda gelmişti.
Türkiye'ye gelince bir depoları var ilk oraya geliyor oradan sonra tekrar dağıtıma çıkıyordu bildiğim kadarıyla öyleydi en son.DURUM ÇOK fena. haftaya tatile gidicem bikinileri buradan aldım iki tane. biri iptal olmuş diğeri haftaya gelecek diyorlar ama umudum yok. nakliyede gözüküyor.
bana mesaj gelmiş kargoda diye. sanırım sizinki de türkiye'ye inmiştir. bakalım yarın elimde olur. umarım ürün güzel çıkar2 hafta once bu siteden mayo aldim gondermiyorlar.Allahim deli olucam cagri merkezi telefonlari acmiyor. Maillere cevap gelmiyor. Yasayan var mi boyle bir sorun?
Ben oradan çok alışveriş yaparım max 1 haftada gelir hiç sorun yaşamadım..
Şimdi okuyunca şaşırdım açıkçası, neden böyle oldu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?