Kızlar ben yeni işe girdim devlette kısmetse onumuzdeki ay baslayıp aileminyanından gidecegim.atama için resmi nikahım yapıldı ancak dugunum daha olmadı kesin olan sey suan hazıranın ılk haftası nişanım var.ailemin maddi durumu içler acısı cunku borc odeme diye bişey yok babam savruk parasının degerini bilmemiş kadınlara zaafı olan bi adam.annemde ne yazıkkı ezık babamdan korkan bi tip.babam annemi turlu yerlere kefil etmiş.bugun anneme edevlet sifresi aldırdım atanınca kendiminkilerin yanında onukileride odeyim die kızlar ıcralık 9dosyası 3500tl vergı borcu var kadıncagızın.benim öğrenim ve gss borcum var.babamın bagkur borcu oldugundan saglık guvencemiz hiç olmadı zaten.simdi atamam yapılana kadar eşimden yararlanabiliyorum ben.neyse ben dugun için ceyizim yatak odam annemlerin takacagı takılar ve elden oraya buraya borçlar için 10bin tl cekip kendi ödemelerimi yapmayı istiyordum.ama annemin borcları o kadının hali içimi acıtıyor.uyuyamıyorum.eşime soyledim ogrendi oderiz vs dedi ama sonu yokki babam ve kızkardesim hiç tutumlu degilki.ben odemezsem asla odemezler annemin borçlarını ne yapayım akıl verın nolur cok caresızımve eşimlede ben sehır dısına gıdınce ıkı kıra odeyıp bır suru yol parası verecegız.onun maası 3400 kredisi var ekimde bitcek benim 2800 olcak işte ama kıra verecegım vs vs ne yapayım ben