- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
vermezdim...
Baska sehirde mahsur kalmis yol parasi dahi yok o aklimi kurcaliyor. Bilemedim ki ya.
Aynen oyle yapmam gerekiyor ay sonu bende o kadar kalmadi maalesef.kart dediğin kredi kartı mı?
borç alıp borç mu vereceksin yani
ne kadar varsa onu gönder.
HaklisinizMiktarın fazla geldiğini söylerdim açıkcası . Bu devırde 40 yıllık arkadaşlarına bile güvenemiyorsun ki ...
Evet bana da garip geldi. Ve hani oyle cok samimiyiz diyemem. Gozden cikarabilecegim bi miktar mi yollasam. Ama o zamanda bi anlami kalmayacak kiAilesi ya da sizden daha yakın bir tanıdığı vardır.. hayatındaki tek insan 4 aydir tanıdığı biri olamaz.. sizi sıkıntıya sokacak bi durum ise bence açıkça söylemeliydiniz.. ya da yardım istedi giden gitsin bu sefer diyip geçeceksiniz..
Haklisiniz aslinda da ne bileyim. Ailesine soyleyemeyecegi bir durumda sanirim. Bende zengin gorunuyorum disaridan baya galiba. Bu ara hep bana geliyorlar..Yok muymuş sizden daha yakın bir tanıdığı?
Ne bileyim direkt bugün okuduğum bir yazı geldi aklıma; hayatınızdan çıkartmak istediğiniz birileri varsa borç para verin, bir daha yüzlerini görmezsiniz diyordu.
Belki vicdansız denilebilir ama ben olsam o kadar para bulamam der vermezdim
Bilmiyorum dogrulugunu tabi ama oyle biri degildir diye dusunuyorumsoyeldiginin dogru oldugunu nerden biliyorsun..abimde sık sık yalan soyler
Ben ayni durumda kalsam cok yakinimdan bile utana sikila isterjm uc bes kez gorustugum insandan degil yuklu mebla para istemek cay bile ismarlatamam. Bu seni yemeye calisiyor haberin olsun. Arsiz insanlar boyle olur. Bende de vardi ilk yilimda universitede sporcuydu aminoasit mi ne bir hap alacakti para verir misin borc dedi tamam dedim 100 tl istedi hadi soz verdik vereyim dedim cuzdani actim elimden 200 tlye yakin para kapti harclik olsunmus. Ustunden 3 yil gecti tahmin edin ne oldu... odemedi borcu ve bana kustu millete ben onun ac karnini doyurdum diye dedikodu cikardi.Baska sehirde mahsur kalmis yol parasi dahi yok o aklimi kurcaliyor. Bilemedim ki ya.
Evet sanirim bu sekilde yapmak zorunda kalacagimZor durumda bırakacak miktarı vermezdim. Gelmeyeceğini hesap edip ona göre borç vermek gerek. Yani maddi olarak yıkmayacak miktarda.
Baya baya katı 100 liraninne kadar istedi ki . 100 tl den fazlaysa vermeyin bence
Isleri varmis onlari halletmek icinde istedi. Yol degil sadece. Ay cok fena durum yaBen olsam biletini almayı teklif ederdim
Nakitim yok kartımda nakit avansa kapalı derdim
İmkanın olan miktarı ver bu kadar var deMerhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?