Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Kesinlikle mahsur kalmış biri için 100-200 yeterli atlasın otobüse gitsin nereye istiyorsa. 3000 verilmez yeni tanışılan kişiye. Artı yeni tanışılan kişi 3000 istememeli. Tabi daha yakınlarından daha önce defalarca borç alıp geri ödemediyse şansını yeni tanıştıklarından yana kullanıyor olabilir

3000 kadar

Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun

Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
3000 mi?!

Parayı ağaçtan topluyorsun sanıyor galiba??

Niyet belli, seni zengin görmüş kazık atacak! 100 değil 300 değil 3000 yahu! İnsanda utanma olur.

Sen de Allah aşkına avans mavans çekip vereyim deme göz göre göre saflık yapma!

Hem belki ayrı eve çıkacaksın senin daha çok ihtiyacın olacak o paraya

3000 kadar

Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun

Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere

Yuh!!!

Sen o parayı bana ver, ben senin yerine işe bile giderim.

Şaka mı? İnsanlar 1600 TL ile geçim derdine düşmüşken... Sen ailesinden gizli sevgilisiyle başını derde soktu diye ÜÇ BİN (3000) TL yollayacaksın, asla!

Ben geçen yıl bir arkadaşa bin lira vermiştim. Cok acil dedi, cok onemli dedi... Ve en gec bir ay sonra vereceğim dedi. Borç isterken gece gündüz arayan kız parayı alınca aramaz oldu. Üç ay geçmişti aradım telefonumu acmadi, mesajima cevap vermedi...

Hala da parayi vermedi. Bir bardak soğuk su içtim üzerine ve bana çok büyük bir ders oldu. Borç vermek mi ASLA!!!

Ben söke söke aldım valla ne erdemlisiniz takdir ettim. Benim arkadaşlar böyle yapsa birkaç ay sonra mesajlarla taciz etmeye başlarmışım herhalde En sevmediğim insan tipi çünkü bu "lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee" ciler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…