Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Neden siz?

Var böyle tipler sakın verme benim de başıma geldi Allah'tan bir sebep oldu veremedim. Sonra üzüldüm veremedim diye ama başkalarına taktığı borçları duydukça oh dedim. Görüşme boşver. Verip kötü olacağına verme öyle kötü ol. Kaç yaşında erkek adam yok mahsur kalmışmış yok bilmem ne, bir tarafına güvenmiyorsa gitmesin kız arkadaşının yanına madem.

ayy teyzeme borç verdim. kendisi bide memur.
altın bozdurup verdim gramı o zaman 90tl idi.(10bin tl lik)
şu yıl oldu alamadım.
geçende bin tl lazım oldu rica minnet gönderdi.
artık kimseye vermem. en güvendiğim teyzemdi.

Birde erkekmis bildigin dolandırıcı resmen aksamdan beri kafa patlattigina degmezdi. Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim hala birsey yazmadin mi kendisine veremem nakitim yok falan diye merak ettim.hayır yani bunun uzerine bu kadar dusunmeni de anlayamadim doğrusu.3000 tl cok büyük bir meblağ.sende biliyorsun ki konu açıp sormussun.bu paranın geri gelmeyecegi de bariz ortada yani.veremem durumum yok demek bu kadar zor olmamali.zaten gittigi yerden de dönmüş hic geregi kalmadi.simdide altin sacmaliklarina girmiş.ne yazdin merak ettim ?

Ay ne islerle ugrasiyorum ya. Bundan sonra insanlara param yok cok fakirim diye anlatcam
Ben de senin gibiydim merhaba diyen para isterdi iyi giyinirim diye trilyonlukmuşum gibi davranırlardı
Kaynanam da para var ama sürekli ağlar param Yok diye ona bile evlenmeden çok para verdim
Şimdi olmayınca o verdiklerim zaten ödemedi şimdi bana veren Yok
O yüzden neden siz ? Dedim
Ben bunu hiç sormadan hep yardım ettim ammenna yardım etmek güzel ama sömrülmek kötü

100 lira verecegim aksam daha vermeyecegim :)
Bak cnm bize kredi verirken kredi izleme sıkı sıkı tembih ederdi biri gelir 20 bin kredi ister 3-5 limit çıkar alır giderse ne koparırsam diyedir denir 100 de koparsam kar diyecek onu da vermesen annene bişey al

100 lira verecegim aksam daha vermeyecegim :)
Ben olsam 5 kuruş çıkarıp vermezdim.tabi sen bilirsin,illa vermek istiyorsan..senin cebinden cikacak ne de olsa.insallah öder diyelim.odemezse de cok büyük bi meblag degil neyseki.

Back
X